7 Mart 2012 Çarşamba

AIDS ve Kanser Gibi Hastaliklarin Kesin Tedavisi!

Merhaba Moronlar,
Dr. Bob Beck hayatinin büyük kismini magnetizm ve elektriksel akimlarin patojenler üzerindeki etkisini arayarak gecirmisti. Buldugu metodun bireysel ücreti yaklasik 5TL oldugu icin ecza endüstrisi bu tip bir tedavinin ortaya cikmamasi icin ellerinden geleni yapmislardi. Dr. geceleri gizli servis tarafindanda ziyaret edilerek susturulmaya calisildi ve sonuc olarak basarili olmus olduklarini söylemek gerek. Bir düsünün, eger herkes kendini kisa sürede cok ucuz bir sekilde tedavi edebilseydi, sigorta gibi birseye ihtiyaciniz olurmuydu yada senede binlerce liranizi eczaya yatirmak zorunda kalarak sisteme birer köle olmaya devam edermiydiniz.
Daha önceki yazilarimda (Kanser haftasinin gercek yüzü) kanser gibi "ölümcül" bilinen hastaliklarin neden bilerek ve kasitli olarak tedavi edilmedigini izah etmistim. Simdi bu belgelerin türkcesi olmadigindan ve eger ailenizde birinin tedavisi icin yol ariyorsaniz ingilizce bilen birine basvurmanizi öneririm. Bu tedavi metodu diger onlarca yok edilmis metodlardan sadece birisi. Sunuda belirteyimki google'in sahibide İlluminati ve eger bunu bilmenizi istemeselerdi bu video burada kalmazdi! Ancak bircogunuzun "komik" olarak bakacagini bildigimden, tercüme gibi bir zahmete girmiyorum. İlluminatide zaten "komik" diye bakacaginiz icin bu videoyu silmiyor. Nasilsa bilim adamlari gazetelerde belirtmediler ya...... Offffff.....
www.scribd.com adresinden Bob Beck tarafindan yazilmis kitaplarida bulablirsiniz. En önemlilerinden biride "The Body Electric". Eger blogu buraya kadar takip etmisseniz insan vücudunun nasil calisiyor oldugu üzerine belki biraz fikir edinmissinizdir. ELEKTROMANYETİZM!
Fikir benden arastirma sizden.... Videoyu yok olmadan evvel indirmenizi tavsiye ederim!
Devletin size yardim edecegi yok! Ya kendinize yardim edersiniz yada böyle basit metodlu tedavilerden habersiz yakinlarinizi kaybetmeye devam edersiniz.
Moronlugunuzu yenmeye baslayin ve arastirin......

3 yorum:

  1. kardeşim videoyu uçurmuşlar var mı elinde. yada internette varmıdır doktorun ismiyle mi araştırım diye araştırim

    YanıtlaSil
  2. Yaw admin öldün mü acaba yaaa bu admini gören duyan bilen biri var mı allesen :((((

    YanıtlaSil