8 Mart 2012 Perşembe

Uzaylilar ve Orcazoidlerin Düsünceleri


Merhaba düsünebilen elitler ve koyunlar,
Yine bir sigirin sorusu ile karsi karsiya kalip biraz düsündükten sonra böylece cevaplamaya karar verdim. Cünkü bu tip banal ve sigirsal sorularin sorulmasindan biktim. Umarim ileride bu yaziyi okuyan diger örnek zihinler ayni tip sorulari sormaktan kacinirlar.
BEBİŞE 04 Ocak 2011, saat: 10:53
Peki Enki(du),

Senin mahallinde oyunu kurallarına göre oynayacağız.

Kibarca soruyorum:

Yıldızlar arası seyahati (belki de) karadelikler yoluyla yapabilen bir uygarlık neden bir gezegeni tarla yapsın da bizi "yemek" istesin.

Genetik teknolojileri yok mu bunların? Yapay et yapamıyorlar mı daha ucuza, daha ekonomik?

Bu kadar ilkeller mi?

Soru açık ve seçik. Cevap vermeni bekliyorum.

Bu iddian, Matrix filmindeki en büyük açığa benziyor.

İnsandan daha akıllı bir canlı insana neden gereksinim duysun.

İşte gene klasik Batı'nın "insanı yüceltme" sendromu ile karşı karşıyayız sanırım.

Beni sevmiyorsun; çünkü çok can alıcı vuruyorum değil mi?
-------------------------------------
Bebis,
Senin kisitli zihnin zannediyorki:
1) Tüm evrendeki insansilar ayni bizim gibi yasiyor
2) Evrendeki fizik kanunlari heryerde ayni
3) Sadece dünya gibi bir ortamda canlilar yetisebilir
4) Bir sonraki evrim seviyesindeki fizyolojinin neye benzeyecegini hayal bile edemiyorsun, bu yüzdende günümüzünkine benzetmeye calisiyorsun.
5) Yemek deyince aklina sadece kati gidalar geliyor
6) Icmek deyince aklina sadece su geliyor
7) Kan deyince aklina kirmizi yada renkli bir "sivi" geliyor

Tüm bunlarin nedeni sadece kisitli olmayi secmen ve herseye dünyevi zihninle bir cevap araman. Duygularin (E-Motions) ne amacla kullanilabilecegini hayal bile edemedigin belli.
Eskiden kizilderililer düsmanlarinin gücünü elde etmek icin uzun süreli ve aci cektirici bir metod kullanirlardi. Tabiki bu "eskiden" yapilanlarin bugünkü zihne oturmayisinin tek nedeni sen ve senin gibilerin bunlari ilkel yada anlamsiz ritualler oldugunu düsünmeleridir.

Virüs ile insanin yasama tarzi arasinda bir fark yok! Peki virüsü ne öldürüyor? Nasil yapiyor ve Neden yapiyor? Bir an icin bir moron olmadigini farzet ve düsün!

Mikrodan makroya doga bilimi daima cevaplari veriyor fakat senin gibilerin bunlari ret etmeye ugrasmalari sonucu degistirmiyor.

Neden bir böcek yakaladigi avi bilincli bir sekilde canli canli yiyiyor! Neden "insaf" edip ölmesini beklemiyor. Sadece icgüdümü bu?  Yoksa elde etmeye calistiklari sey sadece kurban canli ikenmi mümkün?


Yukaridaki resimlere iyi bak, hemde cok iyi bak!!! Cünkü sirf sen artik "avlanmadigini" düsündügün icin digerlerininde bunu birgün yapabilecegine inanmaya calisan bir baska saf sigirsin.
Senin gibi gerzekler yapay gida ile hayatta kalmanin mümkün oldugunu düsünmeye devam ederse türünün kisa sürede son bulduguna sahit olur. Dünyada suan ne yapiliyor saniyorsun! Insanlara neden yapay gidalar sunuluyor sence? Hayatta kalsinlar diyemi? :-D

Önce dünyadaki doga sistemini ögren, ondan sonrada uzayli dediklerinin neden insanlarida yiyebilecek olduklari üzerine iyi düsün. Yemek derkende tabiki aklina ekmek arasi gibi birsey gelmesin, biraz yaratici ol!

Bir gezegen ile uzay gemisi arasinda bir fark yok. Ikiside uzayda ilerlemeye devam ediyor. Bu sadece bir "aliskanlik" meselesi. Yani yarin öbür gün uzayli dediklerin tepenize inis yapsalar ne yapmayi planliyorsun? Diplerine gidip "Sevgi ve Baris" pankartlari acip evinde bir cay icmeye davet etmeyimi? Kurtulus Günü filminde gökdelenin catisinda bekleyen uzayli dostlarina ne oldugunu sanirim gördün! Kabuuuuuummmm.... bu sadece size bir uyari idi!



Eger mantigini kullanmaktan acizsen yasamayida hak etmiyorsundur.

Sen evinde oturup dalindan yeni kopardigin bir meyvayi yerken nasilda "acaba meyvanin cani onu cignerken aciyormudur" diye düsünmüyorsan ayni düzenin senin icinde gecerli olmadigini söyleyemezsin! Bir sinek seni uyuz etti diye duvara yapistirirkende onun ölümü seni hic etkilemiyor, bir uyuz sinek daha yok oldu iste. Kurban kesilirkende hayvanin bunu isteyip istemedigini sormuyorsun. Sadece kesip yiyiyorsun ve kendini "özel" birsey saniyorsun. Nedenmi? Cünkü baska bir canlinin ölmesi yada yasamasi üzerine karar verebilmen senin güclü oldugunu zannetmene neden oluyor.



Yani simdi hangi mantikla cikipta kendini bu sistemin icinde "özel" birsey saniyorsun? Teknolojinin ne demek oldugu hususunda dahi en ufak bir fikrin yok! Sence isirdigin elma onu neden yemek istedigini biliyormu? Ya bir hayvan? Tabiki sizin gibilerin tek düsüncesi yüce bir varligin tüm bunlari sizin hizmetinize verdigini zannetmeniz. Öyleki hersey sizin icin özel olarak yaratildi, herseyi tüketebilirsiniz fakat asla sizlerinde tüketilebileciginiz fikrini elit babalariniz korkmayin diye size söylemedikleri icin sistemin nasil isledigini bir türlü idrak edemiyorsunuz.


Önünüze daha neler koyulmaliki artik sistemin disinda degilde icinde oldugunuzu idrak edesiniz. Evrim ile tüketimin  tarzininda sekli degisir. Önünüze yüzlerce bilim-"kurgu" filmler ve diziler konuluyor ve HALA bunlarin sadece birer "hayal ürünü" oldugunu düsünmekte diretiyorsunuz.

Biraz otur, düsün ve ondan sonra mantikli bir yorum yazki silmeyeyim! Böylece belkide sonsuza kadar ban yemezsin.... Tabiki sen ve senin gibi sigirlardan nefret ediyorum, cünkü sordugunuz sorularin akillica oldugunu zannederek kendinizi bir bok zannediyorsunuz, ardindan buraya gelip o "zeki" sorularinizi birakip kactiktan sonrada yiyeceginiz silleleri hic hesaplamiyorsunuz. Henüz insanlarin birbirlerini hergün avladiklarini dahi göremeyecek kadar körsünüz. Bundan milyonlarca yil evvel yasamis olan insanlar neden yüksek yerlerde ve yüksek duvarlar arkasinda yasiyordu sence.... Selden korunmak icinmi? Henüz dünya üzerinde sizin gibi sigirlari  yiyebilecek onca yirtici hayvan varken, halen bunun baska varliklar tarafindan yapilmayacagi rüyasinda yasiyor olmanizi görmek eglendirici.
 


No-Thing and No-One is Special! OK, Padawan?!

Git biraz "Tutulma" gibi filmler seyrette avcilarini sevmeye programlan. :-D 
Hepimiz ayni mekandayiz, yani evrende... Senin gibi "uzaydan gelenler" diye bir ayrim yaparak realiteden kacmaya calismak bir yardim saglamiyor. Zaten "buradalar" lafinin nesini anlamakta güclük cekiyorsun?
Birde su sormus oldugun soru ile ne kadar öküz oldugunu yansitmama gerek varmi acaba...
Yıldızlar arası seyahati (belki de) karadelikler yoluyla yapabilen bir uygarlık neden bir gezegeni tarla yapsın da bizi "yemek" istesin.
Neden insanlar benzer bir teknolojiye sahip olduklari halde halen cevrelerindeki kaynaklari tüketmeye devam ediyorlar? Bir kunduz agac kabugu yiyebiliyor ama sen yemiyorsun. Bir at kuru ot yiyebiliyor ama sen yemiyorsun. Bir bok böcegi gerekirse bok yiyiyor ama sen yemiyorsun. Larvalar les yiyor ama sen yemiyorsun. Henüz neyin ne ile beslendigini ve ne elde ettigini bile idraktan uzakken yukaridaki sorunun mallik derecesini belirtmeye bile gerek duymuyorum. Sen en iyisi git spiritüel dostlarinla sevgi, isik ve dost canlisi uzaylilar üzerine konus ve karsit gücleri görmezden gelmeye devam et.
Denge... Denge.... Denge.... Bunu neden anlamak bu kadar zor????
Bekleyin Ashtar sizi kurtarmaya gelecek. 
Yapilan kan bagislari nerelere gidiyor hic arastirdinmi? Sapsaaaaaalllll.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder