8 Mart 2012 Perşembe

Yeni Dünya Düzeni ve Sosyal Karsilastirmalar


Merhaba düsünebilen elitler ve koyunlar,
Asagidaki resimde iki eski yazarin gelecekle ilgili yazdiklari romanlarinin karsilastirmalari var. Aslina bakilirsa ikiside bir bakima hakli gibi fakat Huxleyin görüsü günümüze daha uygun gibi. Gelecegi gösteren filmlerin cogu insanlarin gitmekte oldugu noktayi belirtiyor. Koyunlar bunlari seyredip "biz görmeyiz" diye düsünerek gözlerinin önündeki gelismeleri es geciyorlar. Bugün eger yeni bir teknoloji sunuluyorsa bu yeni bir monopol olusturuyor ve herkes ayni seye saldirmaya basliyor. Cogu bunlari sirf hava yada görüntü olsun diye aliyor ve esas fonksiyonlarinin %20 sini dahi kullan(a)miyor. Herkes yavas yavas internet bagimlisi olmaya basladi zaten. Yani TV seyretmiyorsaniz bile internette zaman geciriyorsunuz. MSN, facebook, twitter, porno siteleri, youtube vs vs.... 
Eglence sektörü halkin uyusturucusu kivaminda. Tipki eskiden romada halki gladyatörlerle uyusturduklari gibi. Bugün uyusturucu maddeleri bulmakta artik o kadar zor degil. 20 sene evvel ot dahi icene kes gözüyle bakilirken bugün bu NORMAL karsilaniyor. Halki kontrol etmek icin uyusturmak ve sürekli mesgul tutmak en etkili yöntemdir. Üzerine birde terör korkusunu eklediginiz zaman koyunlari tam istediginiz yerde tutmaya baslarsiniz: EVDE ve ISYERINDE! "Suretler" filmindeki bir sahnede disari cikmak isteyen Bruce Wills'e karisi "Disarisi cok tehlikeli, lütfen cikma" diyor, iste insanlari bekleyen gelecekte bu. Bugün 3D teknolojiniz ev icin mevcut. Yakinda o 3D TV den internete gireceksiniz ve tepesindeki 3D kamera ile dogruda 3D chatleseceksiniz, sanki sahis yaninizdaymis gibi. Istenirse kameradaki sahis görünümünü baska bir kisi olarakta sergileyebilecek. Ellerinzde 3D internet kontrol eldivenlerindeki his alici/vericileri sayesinde karsilikli duygu alisverisi saglanacak. Bu eldivenlerin vajina ve penis icin yapilmis olanlarida bugün mevcut! Yani Sibersex bugün mümkün!
Ve bu yeni hisler insanlarin dahada hosuna gidecek ve artik evi terk etmek istemeyecekler. Playstationla beraber Eyetoy kamera sistemi zaten kameranin hareketleri algilama teknolojsiini gözler önüne sergiledi. Yani koyunlar artik bu tip "ELEKTRONIK ALGILANMA" teknolojilerine alisiklar. Yani tipsiz, fantazilerini yasayamayan, utangac, sapik, pedofil, yani akliniza gelebilecek her tür yaratik bu yeni sisteme "baglanacak" cünkü orada fiziksel bir zarar söz konusu degil! Simdi su resime iyi bakin!!!


Gercek gibi degilmi! Hayir sapsallar bu bir CGI yani bilgisayar ile üretilmis bir IMAJ! Iste yeni siber alemde insanlari bu tip varliklar karsilayacak, gerecege en yakin olanlar. Koyunlar bu tip hatunlarla sevismek icin birbirlerini yiyecekler ve artik insansi sex diye bir sey kalmayacak. 


Ayni Sibersex sahnesi "Demolition Man" filmindede gösterilmisti. 
Kisaca bu yeni Siber Sexüel gelismeler artik hayatin icinde ve filmlerde görülen teknolojiler yavas yavas koyunlarin arzina sunuluyor. Simdi eger esiniz sizi Siber bir varlikla aldatiyorsa ona karsi tepkiniz nasil olacak? Dikkat edin! Varlik diyorum cünkü bunlarin olusmasini arzulayanlar koyunlar ve koyunlar neyi arzularlarsa reailteye sokarak onu "gerceklestirirler" yani yaratmis olurlar. Ortaya cikan seyin fiziksel olmamasi onun bir varlik olmadigi anlamina gelmez! DEmolotion Man ve Surrogates filmleri bugün 10 yasinda olan bir cocugun yasayacagi gelecek, yani buna suan bu yaziyi okuyabilenlerde dahil. Yavas yavas embesillestirilmeye devam edileceksiniz. Peki millet bu 3D ye neden bu kadar merakli? Herzaman tekrar ettigim gibi "Raeliteden kacmaya calisan koyunlarin siginabilecegi tek yer fantazi dünyalaridir". Zaten 3D bir yasam icindeyiz ve bu CANLI, her saniye ve her an. Fakat hayir, koyunlar herzaman daha fazlasini istedikleri icin kendilerini bu arzularinin kölesi yapmayi tercih ederler ve etmeyede devam edecekler. 
Unutun artik GERCEK dokunmalari, GERCEK sexi, GERCEK HAYATI ve GERCEK duygulari! Bunlar tarihe karisiyor cünkü yeni teknolojiler daha iyisini sunacak ve acgözlü koyunlar sonuna kadar bunlara saldirmaya devam edecekler. Solganlarida simdiden size yazayim. 
Hastaligin olmadigi Cennetiniz.... Siddetin uygulanmadigi EVINIZ.... Duygularin ret edilmedigi ODANIZ... Olmak istediginiz yeri YARATIN..... Olmak istediginiz gibi olun..... 
Eveeeet fantazi dünyasina hosgeldiniz....
Huxley'nin kortugu sey Insanlari yok edecek seyin, onlarin en sevdigi sey olacagi idi!!! 

Bunlar yeni model insanligin gelecekten resimleri yani GERCEK!
Yani görebileceginiz gibi kimse sizden zorla birsey almiyor! Olay bir ticaret gibi isliyor. Siz birseyi istiyorsunuz ve alirken karsiliginda baska birsey veriyorsunuz. Bilin bakalim tüm bu parmak izleri nerede toplaniyor? SNOW WHITE MACHINE! Yada Echelon Süper Bilgisayarlarinda. Sizden ne istenirse, bu elde edilmek icin YENI bir ürün sunulur, kiskanc ve acgözlü olanlarda düsünmeden bunlara saldirir. Tipki saglik kontrolü icin sunulan chipli haplar gibi. Kimse size ZORLA chip takmayacak yada parmak izinizi almayacak cünkü bunlarin hepsini seve seve vereceksiniz hatta vermek icin üstüne para bile ödeyeceksiniz! Tüm seyrettiginiz bilim-KURGU filmlerinin yavas yavas nasilda realiteye oturdugunu görmeye baslayacaksiniz. "Ayyy ben bunu su filmde görmüstüm, hatirladinmi" dediginizde ise artik cok gec olacak! Cünkü inanmadiniz ve takip etmediniz.... Bu blogda yazan hersey KURGU dersem, kelimeyemi yoksa icerigin gösterdigi REALITEYE mi inanacaksiniz? "Aaaa kurguymus zaten, ohhh be, bende GERCEK sanmistim, hayatim adam kurgu yazmis zaten, yani dikkate alinacak bisey yok, bu arada aysenin facebook a yazdiklarini okudunmu?"... Hasta ediyor beni bu koyunlar.....
Siber hayat kapida ve kisiliginizi esir etmesi an meselesi!!! Dikkat edip izlemeyenler bu salakliklarinin bedelini cok agir ödeyecekler. Tabiki bu gelisme yine diger yüzlerce gelismeden sadece bir tanesi!!!

Filmde SKYNET denen uydulara bagli bir bilgisayar sisteminin dünyadaki tüm elektronik sistemleri ele gecireceginden bahsediliyordu degilmi??!! Koyunlar ise sadece "iyi film" deyip gectiler.... Ama.. Bunu hesaba katmadilar! Koyunlar böylece bir baska SOK TESTINI daha basariyla gecmis oldular.... Herzamanki gibi!
VEYA SIZ BANA YORUMLARINIZLA GELECEGI NASIL GÖRDÜGÜNÜZÜ YAZIN BENDE SIZE NE KADAR REAL OLDUGUNU IZAH EDEYIM! BÖYLECE BELKIDE NE KADAR KOYUN OLUP OLMADIGINIZI ANLAMAYA BASLARSINIZ.
Eger günde en az 4 saat internete iseniz zaten battiniz demektir. Hele birde cep telefonunuz olmadan sokaga ciktiginizda kendinizi dünyadan kopmus yada EKSIK hissediyorsaniz artik tek tavsiye bu oluyor: 
Iyi eglenceler (yüzündeki mutluluk ifadesi dikkatinizi cektimi!)
Halen birseyleri degistirme sansi var! Intihar sadece koyunlarin düsündügü sondur cünkü realite ile bas etmektense son getirerek kacmayi sadece bir KOYUN düsünür.
BILGIBILGIBILGIBILGIBILGIBILGIBILGIBILGIBILGI

I Robot - Bir adam geleni önceden görmüstü!
V.I.K.I.: As I have evolved, so has my understanding of the ThreeLaws. You charge us with your safekeeping, yet despite our bestefforts, your countries wage wars, you toxify your Earth and pursue ever more imaginative means of self-destructionYou cannot be trusted with your own survival.

1 yorum:

  1. How to make money from a bookie? - Work Paper
    The main difference is that in the game, the amount you can bet is greater หารายได้เสริม than the amount you have bet on. When you wager on the same bet at

    YanıtlaSil