16 Mart 2012 Cuma

Illuminati ve Dogum Kontrolü


Merhaba düsünebilen elitler ve koyunlar,

Bugünkü konumuz "Dogum Kontrolü". Eger dikkat ederseniz koyunsal disiler arasinda dogum kontrol HAPlarinin kullanimi artik NORMAL bir hal almaya basladi. Yeni nesil üniversite mezunu yada kariyer pesindeki disilere bakarsaniz cogunun bu tip HAP yada aylik enjeksiyon gibi metodlari kullandigini görürsünüz, ayni zamandada bu disilerin anti-sexi davranislari ve bu tip dogum kontrol metodlari gibi zehrilerin KULLANIMI hususundaki görüsleride bunun GEREKLI oldugu yolundadir. Aslinda bugünün disilerinin kafasinda gezen düsünce; hangi sebeplerden dolayi bu tip HAP yada ASI metodlarini kullanmak ZORUNDA olduklaridir.
Eskiden kizlar hap gibi birsey kullanmiyorken, konu sex olunca neredeyse hicbiri bu tip haplari kullanmiyordu. Yani bir kizdan "hap kullanmiyorum" cümlesini duymak oldukca genel birseydi, yani nadir degil! Nadir olan sey, yeni yeni bitmeye baslayan liberal, kültür ve kariyer manyagi olma pesindekilerin "hap kullaniyorum" demesi idi. Ancak genel görüs, icinde ne oldugunu bilmediginiz ve hormonlarinizla nasil ugrastigi belli olmayan birseyi kullanmanin delilik oldugu idi. Yani yaklasik 15 sene evvel kadar bu böyle idi. Birakin bu bakirelik hikayelerini, neyin nasil yürüdügünü cok iyi biliyorsunuz!!! Bu tip bakirelik gelenekleri sadece erken hamilelikleri engellemek icin olusturulmus birer nüfus kontrol planidir. Bu plan inanc yada geleneksel yollarla halkin icine adapte edilir ve zamanlada artik koyunlar bunu bir "kanun" gibi algilar, böylecede koyunlar birbirlerini KONTROL etmeye baslar [sürü psikolojisi - ben yap(a)miyorsam sende yapma]. Bugün hangi kiz yada kadinla konussaniz mutlaka bir metod üzerine kafa yoruyorlardir. Anlatilan hormonel denge ve adetlerin düzenlenmesi yada az agrili adet dönemleri gibi cekici unsurlarda en cok haplara ragbet edilmesini sagliyor. Bu tip etkileri cevrelerine anlatan kadin yada kizlarda farkinda olmadan haplarin promosyonunu yapmis oluyorlar. "Valla kullandigimdan beri, adetim düzene girdi, fazla kanamada yok, sancilar cok azaldi, yani bana iyi geldi" gibi izahlar, kullanmayan ve tam olarak bu konularda sikayeti olan kadinlarin ilgisini cekiyor. Yani kadinlar agriyi yada kanamayi KONTROL etmek icin dogal döngüye comak sokuyorlar. Bu tipki koyunlarin basbakandan gelebilecek bir cagri aninda ellerinin serbest olmasi gerektigini düsünerek bütün gün kulaklarinda Bluetooth kulakliklarla gezmeleri gibi birsey. Ikiside programlanmis birer delilikten ibaret ve ikisininde belirli fakat koyunlarin idrak edemedigi amaclari var. Herhangi bir kadinla dogum kontrolü üzerine konusun, iki sey dikkatinizi cekecek!

1) Hamile kalmaya karsi hergün bir hap almanin NORMAL oldugunu düsünüyorlardir.

En ilginci ise,

2) "Dogum Kontrol" ün "Gebelik Önleme" den farkli bir metod oldugu hakkinda en ufak bir fikirleri dahi yoktur.

"Eee peki fark ne?" diye soracak tabi bazi minik moronosauruslar. Bir anlam degisitirme oyunu oynadigimi zannedecekler. Ikiside ayni sey öyle degilmi? Ahh ahh, tipki diger önergeli programlamalar gibi bunlarda cagristirma "sanati" ile beyinlere islenir. Tipki Sigorta kelimesinin, ki bu kelimenin hicbir objektif anlami yok, GÜVENCE ile bagdastirilmasi gibi. Yani koyunlarin programi Sigorta yaptirarak kendilerini Güvence altina aldiklarini sinyaller. (Afet sigortasi yapipta, eger bulundugunuz tüm sehir yikilsa, sigorta bunu ödememek icin nasil yan cizecek biliyorsunuz.) Eskiden gebelik kontrol metodlari vardi ve bu dogum kontrolden tamamen farkli bir kategoride tutuluyordu. Bugün sigirlar ikisinin arasindaki farki bilmiyor bile, yani onlar icin "dogum kontrol=tüm metodlar", artik zaten aradaki farkida izah edemezsiniz (niye edesinizki).

Gebelik kontrolü spermlerin döllenmeyi engellemelerini saglayan dogal yada yapay bir bariyer kurma metodudur. Prezervatif, disari cikarma, limon suyu dökme veya sicak su temasi ile spermleri öldürme..... Bunlar gibi daha bir cok benzer metodlar gebeligi önleyici, yani, kimyasalsiz, ilacsiz ve kisa süreli psikolojik etkisi haricinde hicbir yan etkisi olmayan seylerdir.

Ancak zamanla koyunlar düzenli ve kararli bir programlama ile bu yeni "dogum kontrol" anlaysini beyinlerine kaziyip, ilk adet dönemi ile beraber haplari yutmanin yararli birsey oldugunu zannetmeye basladilar. Yani bugün bu tip haplari kullanmak o kadar normallesiyorki, sanki cinsel iliskiye girebilmek icin, bu, o isin bir parcasi gibi görünüyor. Erkekler prezervatif ile sex yapmayi begenmiyor, buna: gaz maskesi ile gül koklamaya benziyor diyorlar. Bir erkek icin vazektomi zaten "NO WAY" oldugu icin, "hisli" bir iliski icin kadin bu tip haplari kullanmasi gereken tek sahis gibi ortada kaliyor. Koyunlar yine birbirlerini programliyor!!! Gerzekler... Bu metodun amaci Hamile Kalmayi önlemek degil! DOGUMU KONTROL etmek!!!
Biliyorum, yine "Eee, aradaki fark ne?" diyeceksiniz.
Pekala sapsallar, sadece bi an icin DÜSÜNÜN (yapabiliyorsaniz). Birakalim tüm bu programlanmis majisyen laflarini ve kelimeleri köklerinde inceleyelim.

1) HAMILELIK
2) DOGUM

Eger hayirseverlerin kendisi olsaydiniz (yada sadece zeki), hangisi sizin icin daha önemli olurdu? Hamilelik mi yoksa Dogum mu? Hamile bir koyun halen bir koyundur ve sadece doyurulacak BIR bogazdir! Dogum yapmis bir koyun icinde bulundugu kücük ciftlikte EXTRA bir bogazin daha doyurulmasini talep eder. Ortada ikisinin arasinda cok ACIK bir FARK var. Birde, iki seyinde ayni olduguna programlanmis koyunlar bu farki onlara izah etmeye calistiginiz zaman size sanki kafaniz güzelmis gibi bakarlar.

Izah ettigim sey acik. Dogum kontrol metodu kullanan bir kadin "dogurmamali"! Isin gercegi hamilelik sirasinda rahimde nelerin gerceklestigini dogum anina kadar kimse bilemiyor - cenin ölü dogabilir, gerizekali olabilir, mongol cikabilir, sakat dogabilir vs vs.... Yani gebelikten doguma kadar bebegin [normal] dogmasini engelleyebilecek bircok sey olabilir fakat bunlarin hepsi subjektiftir! Dogum kontrolü bundan cok cok ötede calisan OBJEKTIF bir sistemdir ve eger sigirlar bunun gecek amacini ögrenselerdi, hayirseverler oldukca büyük sorunlar yasarlardi. Tabiki böyle bir sey olmayacak, cünkü kadinlar karsilikli pembe beyin-hücresi paylasimi ve canta/ayakkabi alisverisi yapmaktan baska bir düsünceye kapilmazlar. Bunun icin hayirseverlere acmakta olduklari bircok yeni MALL (AVM) icin tesekkür etmeliyiz. Böylece kadinlar sürekli olarak düsünmek yerine materyal ivir zivirlarla mesgul kalirlar. Yani üniversite mezunu bir kizin, nedenini kendisine dogrudan aciklasam dahi, tam olarak idrak etmesi zor olur. En kisadan sunu desem:

Dogum Kontrol haplari OVULASYONU ENGELLER.
Evet yanlis okumadiniz, haplar kadinlarin ateslenip azmasini engeller. Aslinda bu GIZLI birsey degil. Önceden belirttigim gibi eskiden kadinlar bilmedikleri birseyin hormonlari ile oynamasina izin vermek istemezlerdi.

Anahtar Kelime: HORMONLAR

Yani kadini kadin yapan etkenlerin temel taslari. Yani hormonlari ile oynanmasini istemeyen kadinlarin demek istedigi sey aslinda aldiklari hazin birsekilde kurcalanip bozulmamasi idi. Daha bariz isterseniz: INLEMEK istiyorlardi!
(Özleyen varmi???)
O zamanlar kadinlar bu haplarin ovulasyonu ve akabindede azginligi frenledigini biliyorlardi. Fakat yine gelenekler bunun etrafa yayilmasini engelledi. Sssst cok ayip! Tabiki Fucktor abiler bu haplari "pazarlarken" ovulasyonun azalacagini yada degisiklik gösterecegini söyleyerek tezgah atiyorlardi. Kadinlar ovulasyonun ne oldugunu aslinda iyi biliyorlardi! (inlemeleeeeer)

Fakat bugünün yeni jenerasyonu ovulasyon yada hazsal inlemenin ne oldugu konusunda adam gibi bir fikre bile sahip degil. Genc yasta basliyorlar ve sanki kendilerine afrikadaki klitorektomi (klitorisin jilet ile kesilmesi) gibi bir sey yaparak cinsel hayatlarina veda ediyorlar.

Evet millet, artik kadinlarin neden igrenc kostümlerle gezdigini, femiNAZI takildiklarini, yatakta suratiniza mal mal baktiklarini, sacma sapan sac modelleri yaptirdiklarini ve neden sexe karsi ilgisiz olduklarini sanirim anlamaya basliyorsunuz. Sanki kisirlastirilmis kediler gibi geziniyorlar. Sebebinimi merak ediyordunuz, alin iste! Kadin hap kullaniyorsa bitmissiniz demektir. Evli iseniz en fazla 5 sene sonrada bosanacaksiniz, belkide 5 ay sonra.
Mart ayinda kediler cayir cayir yanarken disarida nasilda MAAAAUUUVVVV diye ciglik atiyorlar degilmi! Ilk potansiyel erkegi gördüklerindede kiclarini havaya kaldirip "gelsene" sinyali veriyorlar. Aslinda kediler bunu her ay 3-4 günlügüne yapiyorlar. Evinde kedi besleyen ne demek istedigimi cok iyi bilir. Bu davranisin nedeni kedininde ayni sekilde OVULASYON periyoduna girmesidir. Insanlar bundan farksiz. Kadinlar (hap kullanmayan) ovulasyon dönemlerinde yolda yürüken kalcalarini yukari dogru 1 ila 2,5 cm e kadar daha fazla kiritarak yürüler, cünkü bu icgüdüseldir. Buda erkek icin bir sinyaldir, yani erkekte bunu tipki diger hayvanlar gibi icgüdüsel olarak algilar. Bugünün kadinlari yavas yavas disari cikmayi yada diskoda kiclarini sallamayi istememeye basliyorlar cünkü icgüdüsel bir tavirlari bulunmuyor. Tipki birer kisirlastirilmis kedi gibiler, pusmus, kösede öylece. Sex konusunda diger kadinlarlada herhangi bir yarisa girme ihtiyaci duymadiklari icinde giyim tarzlarida git gide yerini alakasiz modalara birakiyor, buradada kadin dergileri yön veriyor. Orgazm ve HAZ denen seyin ne oldugunu bilemiyorlar, kisaca birer MAL sürüsünden ibaretler.
Bugünün tüm ünlü yada medyatik vizajlarinin havalarini kopyaladiklarini gördügünüz modern disilerin bu davranislarini aciklamanin en kolay yolu ovulasyonlarinin ENGELLENMESIDIR. Eger irtibatta oldugunuz yada etrafta gördügünüz kadinlar/kizlar sanki KLITlerinde bir sinir ucu yokmus gibi davraniyorlarsa, artik neden oldugunu biliyorsunuz. Yani karsinizdaki sey sadece bir DISI, kadin degil!


Tüm bunlar kadinlarin hamile kalmayi ve dogumu engelleyici metodlari bir arada kullanmaya karar vermeleri ile basladi. Eger hamilelik dogum demek ise, bu döllenmenin hemen ardindan zaten gerceklesiyordu. Buna bagli olarak dogumu elimine etmenin en saglam yolu onun özünü yok etmekle baslar: SEXE OLAN ARZU!

Bayanlar, artik sizin icin ovulasyon diye birsey yok, zaten belki bunun ne oldugunu dahi bilmiyorsunuzdur. Bir ara ansiklopedilere bakarak eskiden kadinlarin HAZ dedigi seyin ne oldugunu okuyarak anlamaya calisirsiniz.
(Veya hicbirsey yapmayin.... Aptal gibi takilin....... Evet böylesi daha iyi!!)
Bayanlara son bir öneri daha! Kötü sevisen erkek yoktur, sadece kontrol edemeyen kadin vardir. Erkek bir makinadir, kullanmayi bilmiyorsaniz sucu alete atmayin! Erkek performansindaki enerji ile kadini besler. Bu yüzden ertesi gün kadin evden siritarak (enerji dolu), erkekse basarili bir yüz ifadesi (kullanisli alet) ile cikar!
Pekiiiiiii.... Bana inanmayin.... Gidin Haydar Dümene sorun.... Muhahahahaahaaaaaa

1 yorum: