8 Mart 2012 Perşembe

Kabe, Kaba, Kabballah, Cube, Küp (Maji)


Merhaba Moronlar,
Islamin mimarisine dikkat ederseniz yani mantigini kullanan bir varlik olarak, koyunlar bu alanin disindadir o yüzden anlayamazlar, tüm islami mimari yuvarlak, silindirik veya daireseldir. Ancak tüm bu Islami mimariye meydan okuyan bir tek yapi ise Kabedeki devasa Siyah Küp sekilli Hz. Muhammed yada Islami temsilen dikildigi söylenen anittir. Yani neden bir anit tipki genel islami mimariye göre yapilmamisti, neden siyahti ve neden KÜP seklinde idi? Bu arada Kabenin Islam öncesinde Pagan ve Gnostik ritüaller icin olusturulmus oldugunu ve kabenin Islama integrasyonu ile bu inanctaki insanlari Islama cekmenin planlanmis oldugunu söylemeye gerek yok sanirim. Suan Kabede uygulanan ritüallerin eski Pagan ve Gnostik ritüallerden aktarildigini sanirim zaten biliyorsunuzdur. 7 kere etrafinda dönmeler gibi, yani neden 7?

Tabi Amerikadaki yahudilerde Kabeyi sürekli tavaf edebilmek icin bir tane benzerinide sirket binalarinin önüne koymuslardir. Küp bir yandan istikrarli bir sadakati temsil eder. Bunun örnegini hac sirasinda görebiliyoruz. Milyonlar aslinda ne manaya geldigini bilmedikleri bir Küp´e dogru akin ediyorlar. Kabbala maddenin manipule edilmesinin ve her molekülün ardi ardina degistirlmesini temsil eden Majidir. Kisacasi Kabbala nin gizemi düsünce ile sub-atomik degisimleri saglayarak maddeyi manipule etmektir. Bu sayede düsünceler, gelismeler, medya, politika, dinler vb. degisime ugratilabilir ve akliniza size dahi ait olmayan düsünceler veya fikirler yerlestirilebilir. Size fazla uzatmadan ve kafanizi karistirmadan numerolojik ve kabalistik sembolizm aciklamalari dogrultusunda sunu belirteyim KA-BA = KA Ölüdürücü/Hayat gücü, BA ise Adak veya kurbani temsil eder. Yani kendizi teslim edin ve sizden isteneni yaparak, özgürlügünüzü, düsüncelerinizi, bagimsizliginizi hatta gerekirse hayatinizi kurban etmeniz manasini bilincaltiniza sokar! (Sehit ol ve dogrudan cennete gidip 72 hurine kavus :-)) Kelimeler ile düz veya ters okunuslari veya tonlamalari hipnoz etkisi yaratiyor. Bu böyle, inanmazsaniz inanmayin, umurumdada degil zaten. Tüm sembolik acilim nereye variyor biliyormusunuz? Büyük Tufan, yüksek sular, büyük kurban verme! Filmler size komik gelsede onlar sizi sadece programlayip sizleri "aaa tipki filmlerdeki gibi" demeniz icin hazirliyorlar. Böyleliklede koskoca bir salaklar ve yiyiciler sürüsü yüzlerine dahi söyleniyor olsa bile yeryüzünden silinip yok edilecekler. Uyarildiniz!! Ancak esas filmi kaciracaksiniz cünkü figüranlar bu sefer koyunlar sürüsü olacak! Puhahahaa
Eski kadim inanislarda ise Satürn (Ibranicede EL) Tanri olarak anilirdi. Satürnün eski yörüngesindeki dünyaya dogru olan pozisyonu, Satürnün  halkalarinin yaklasik 45° aci ile durusu ve gezegenin ortadaki konumu sanki gökten bakan dev bir göz gibi görünmesine neden oluyordu! Kadim inanis rituallerinde satürnü temsilen rahipler siyah giyinirdi ve satürn sembolik olarak küp seklinde tasfir edilirdi.
Günümüzde evlenirken takilan yüzükde tipki kadim zamanlardaki gibi Satürnü, yani onun halkasini temsil ederdi. Yani evlenirken Tanrinin yani Satürnün karsisinda evlenirdiniz, ki bunu halen bilmeden yapmaktasiniz. Meleklerin dahi baslarindaki isikli halka Satürnün halkasidir. Daha öncede belirttigim gibi Satürn Ibranicede EL demekti; 4 Melekte Tanrinin elcisi idi ve Tanri EL di, Melek isimlerine bir bakin: MichaEL, GabriEL, UriEL, RaphaEL. Tabiki ayni isimler Islamda IL ile bitiyor gibi görünsede AzraEl, CebraEL, MikaEL, IsrafEL, acilimlari kadim arapcada ayni sekilde söyleniyordu. Saturn ingilizcedeki gün kelimeleri ile yerini bile coktan almistir, Satur(n)day, Sunday, Mo(o)nday! Satürnün kutuplarinin yarattigi atmosferik 6 uclu yildiz, 6. hissi yani 3. Gözü temsil eder. Suda ilginctirki Satürn günes sitemindeki 6. gezegendir, haftanin 6. günüdür ve sembollerinden biride 6 uclu yildizdir. Yahudiliktede tipki Islamdaki gibi kübik bir inanis vardir! Yahudilerin Tanrisi YHWH, anlami "Tetragramoton", yani 4 harfli (4 tarafli?) demek. Yahudi mistiszmi KabbAllah da ayni sekilde KüpTanri demektir ve tipki islamdaki gibi küp etrafinda daire seklinde yürüyerek seremoniler yaparlar. Bu arada resmini bulamiyorum ancak, devasa bir küp Misir Arkeoloji müzesindede barindirlmaktadir. Yani küp olayi yahudilerinde öncesinde baslamis olan bir inanis, anladinizmi koyuncuklar?
Satürne olan inanis cok eski tarihlere dayanir. Eski Roma Iparatorlugunda Roma sehri dahi Saturnia yani Satürn Sehri olarak bilinirdi. Satürn ayni zamandada Seytani yani Lucifer i temsil ederdi. Siyah hem Satürnü hemde Lucifer i temsilen giyinirdi. Eski Mithra ve Druid dinlerinde Satürn cok önemli bir yer tutardi. Seytanin rakami olarak bilinen 666 Satürnü izahen yapilirdi; Satürn 6. gezegen, Satürn haftanin 6. günü, Satürn 6 uclu yildiz. Ding Dooooong!!! Seytan=Satürn=EL (Tanri)
Lucifer isigi getirendi, Allah ta isigi getirendi, EL Tanriydi, EL isigi getirendi. Görebileceginiz gibi hepsi ayni kisi, ayni varlik, ayni düsünce, ayni mantik, ayni ritüal. Yani inanilan o yüce herseyi bilen, herseyi gören varlik aslinda Satürn. Astroloji tüm dinlerin ana kaynagidir, istisnasiz. Ruhani bir mana yok, öcülü böcülü bir anlatim yok, cezalandirici bir ruhani varlik yok, cehennem yok, cennet yok, hepsi sadece bir inanis yani sadece bir "DÜSÜNCE"! Aldatilanlarda koyun sürüleri ve cobanlarida Satanist. Ay nasil gülesim geliyor bu koyunlara. Kurban edin koyunlara Allaha, kendiside bu kadar kana susamis bir varlikya. Seytanda kurban istiyor, ne tesadüf. Allah bir yandan öldürme diyor, diger yandan biri sana kelek yapiyorsa benim adima öldürebilirsin, yani sorumluluk bana ait diyor. Seytan ise düsene bir tekmede sen vur diyor. Ilginc hep sanki ayni kisilik bir siyah bir beyaz giyinip tiyatro oynuyor.

Gözünüzün önünde olani göremeyecek kadar salakmisiniz?
Hayir söyle sorayim gözünüzün önünden gecen treni göremeyecek kadar öküzmüsünüz?

Hey! Moron, daha fazla ögrenmek istiyorsan diger yazilarimida oku.....

21 yorum:

  1. Yazıda bir çok hata gördüm fakat en çok gözüme batanlar şunlardı: Kubbeler, sadece TÜRK Müslümanlar tarafından inşa edilen camilerde bulunur. Kubbe anlayışı, Göktanrı/Tengricilik dininden kalan bir izdir. Biraz araştırırsanız diğer Müslüman milletlerin camilerinin düz tavanlı olduğunu görebilirsiniz.
    Kabe, putperestler tarafından inşa edilmiş bir yapıdır ve yapılış amacı içinde putları bulundurarak bir tür tapınak olmasıdır. Kabe'nin İslam'da kutsal kabul edilmesinin nedeni İslam'da ibadethane olarak kullanılan ilk yapı olmasıdır. Kabe'nin, Hz. İbrahim'in oğlu İsmail tarafından inşa edildiği düşünülmektedir ve Hz. İbrahim kendi iradesiyle putperestlikten vazgeçmiştir.
    Alla, birini benim adıma öldürürseniz sorumluluk bana aittir tarzında bir şey söylemez. İslam'da günah sayılmayan tek öldürme şekli nefsi müdafaadır. Savaşta bile karşındaki kişiyi kendi düşmanlığın ve kinin çerçevesinde öldürmen doğru değildir.
    Eski inançların geneli paganlıktır ve tanrı olarak kabul edilen bir çok varlık vardır. Temel dinler tarihi bilgisi olan herhangi biri bunları bilir. Satürn'ün yunan mitolojisindeki eşdeğeri Kronos'tur ve Kronos tanrıların babasıdır. Fakat Roma mitolojisindeki Kronos yani Satürn daha farklıdır, tarım tanrısıdır ve o kadar önemli bir yere sahip değildir. 666 rakamı çok daha karmaşık bir konu ama Satürn'le bir alakası yok. Da Vinci Şifresi'ni okuyup araştırma yapan herhangi biri 666'nın kökenini öğrenebilir.
    Evliliklerde kullanılan yüzüklerin şekli çemberdir ve çemberin başı veya sonu belli olmadığı için sonsuz bir döngü olarak görülür. Evlenirken yüzük takmanın anlamı, çiftin "sonsuza kadar" birlikte olma amaçlarıdır.
    Benzerliklerin bazılarını güzel yakalamışsın, fakat araştırma yapmadan yazı yazınca hatalar oluyor tabi. Bir şeyi eleştirmeden önce o konu hakkında bilgi sahibi olmak gerekir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ulan adamı göt edip bırakmışsın.hanzo cevap verememiş. göt gibi kalmış.sadece koyuncuk diyebilmiş. size diyoruzki bu kadar çok sokmayın.kafalarını çeviremiyorlar.

      Sil
  2. teşekkürler Rhaella Mercedes.yazının tamamı hatalı.asıl koyuncuk bunu yazan

    YanıtlaSil
  3. Yazı baştan sona yanlış.
    Netteki bilgi kirliliğinden istifade filozofluğunu ilan eden blog yazarlarından biri daha.
    İki kitap okudum, bir kaç siteden acayip bilgi öğrendim diye yer çekimine meydan okuyan bir göte sahip bu mahlukatlar aynı zamanda insanları aşağılama konusunda da uzmanlaşırlar...
    Böylelerini sikeceksin ama çoğalmamaları için kısırlaştıracaksın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anti Science neyla vay anzulot vay

      Sil
    2. Ama farklı fikirlere farklı yorumlamalara ağzından salyalarını akıta kıta saldıran sen gibi kuduz köpek sürüleri hep vardı.Yaklaşık 1500 yıl kadardır var senin gibi çakal sürüleri.

      Sil
  4. O kadar aptalca yazılmış bir yazı ki islamdaki mimari yuvarlakmış kabe neden dikdörtgenselmiş bütün mesele bu mu?

    komedi komedi müslümanları sadece türklerden ibaret sanan biri

    YanıtlaSil
  5. O kadar aptalca yazılmış bir yazı ki islamdaki mimari yuvarlakmış kabe neden dikdörtgenselmiş bütün mesele bu mu?

    komedi komedi müslümanları sadece türklerden ibaret sanan biri

    YanıtlaSil
  6. Kabe küp şeklinde değildir.Neden insanlar kendilerini Tanrı ilan eder oldular anlamış değilim.

    YanıtlaSil
  7. Kabe küp şeklinde değildir.Neden insanlar kendilerini Tanrı ilan eder oldular anlamış değilim.

    YanıtlaSil
  8. insanlar o kadar fazla hastaki dinlere gercegi gormekde zorlaniyorlar

    YanıtlaSil
  9. Yazıyı yazan ÖLÜ KOYUN... Şeytan ilahi düzeni taklit eder. Allah eti fakirlere ulaşsın diye kurban kestirir. Şeytan insanlığı yok etmek üzere insan kestirir. Daha aradaki farkı bile bilmeden (0-6 yaş grubu bebeler bile bilir) burada metafizik uzmanlığına soyunmuşsun. Bi bitmediniz dangalaklar sürüsü...

    YanıtlaSil
  10. Kabenin ilk yapılışı hz adem zamanında idi sonra tufanda yeryüzünden kaldırıldı daha sonra hz İbrahim ve oğlu hz İbrahim tarafından bugün hicri İsmail diye anılan ve sıradan hacıların içinde namaz kıldıkları yerle birlikte (D) harfi şeklinde yapıldı ve zaman içerisinde tekrar çürüyüp yıkıldı Onarılma zamanlarının birinde farklı bir taş koymadan orijinal taşları ile biraz küçültülerek günümüzdeki küp haline getirildi eğer İslami yapıların dairesel olduğu tezine ısrarcıysan zaten kabe ilk yapılışından bir kaç yüz yıl öncesine kadar küp değildi

    YanıtlaSil
  11. GÜNÜMÜZ VE GEÇMİŞTEKİ İNANÇLARIN KÖKENLERİNİ ÇOK GÜZEL ANLATMİŞ
    SATURUN İBRAHİMDIR KRONOSTUR
    ABRAHAMDIR BRAHMADIR

    YanıtlaSil
  12. Kabe saturunun putudur .çünkü siyah örtülu Küp tür

    YanıtlaSil
  13. Pekii tüm bunlardan Satürn'ün haberi var mı!

    YanıtlaSil
  14. Allah isminin ebced değeri 66 olması ilginç. YouTube da - in shadow - diye bı video var 13 dk izlemenizi tavsiye ederim

    YanıtlaSil