7 Mart 2012 Çarşamba

Genis Hadron Carpistiricisi ve Lucifer Projesi

Bir cok yaziyi okuyorumda, neredeyse kimse bu hadron carpistiricinin tam olarak ne ise yarayacagini anlatamiyor. Peki bilim adamlari tutturmuslar bir "BIG BANG" olayini inceleyecegiz diye ama sizce gercekten "ülkeler" sirf bunu anlamak icin milyarlari buraya gömerlermiydi??? Peki diyelim big bang i anladilar, ee sonra? Bize olan yarari ne olacak diye saglam bir soru soran varmi? Bir düsünün, bütün bu hazirliklar, kullanilan enerjiler, dökülen paralar sadece big bang i arastirmak icin olabilirmi diye?
Simdi anlayabilenler icin yaziyorum, koyunlar bu satirdan itibaren okumasin!
Illuminati senelerdir Jüpiteri ateslendirerek günes sisteminde ikinci bir günes yaratmaya calisiyor. Güneslerin nasil olustugunu ve mühendislikleri üzerine 1950 den beri yapilan gizli laboratuar arastirmalarinda dünyanin en iyi fizikcilerini kullanmislardi. Hemde sizin ödediginiz vergi paralar ile. Galileo ile Jüpitere yaptiklari carpisma ile dünyanin bile capindan büyük bir kara cukur yaratmislardi ve bu deneme ile elde ettikleri verilerle yakindada Satürnü patlatacak ve patlamanin etkisi ile onu bir günese cevirecekler. Sizce "BIG BANG" ile neyi kast ediyor olabilirler? BIIIIIG BAAAAAAAAAAAANG.......!!!!!! Elveda koyunlar.
Bu senaryolarini 2010: Starchild The Beginning filmindede aciklayip sizlere amaclarini belli etmislerdi. Yani anlayabilenlere belli etmislerdi. Cünkü illuminati hicbirseyi tamamiyle gizli yapmiyor. Herseyin öncelikle cizimlerini ve taslaklarini yapiyorlar ve buda gözlerimizin önünde oluyor. Misirdaki pramitler yapilmadan evvel duvarlara resmedilmisti. Mayalar insanlari kurban etmeden evvel bunu duvarlara resmetmislerdi. Yani  bir proje gerceklesmeden evvel "mavi baskisinin" yapilmasi gerekiyor ve buda insanlar icin adil bir uyari niteligi tasiyor. Tekrar ediyorum, anlayabilenler icin. Cassini mekigi icinde 19kg plütonyum ile suan satürne veya jüpitere dogru yolda. Tabi sadece fotograflarini cekmek icin. PC lerinize duvar kagidi olarak koyabilesiniz diye. 
(2010 Starchild filminin afisi. Insanligin yeniden dogumu anlaminda. Hangi gezegeni görüyorsunuz? THE YEAR WE MAKE CONTACT!!! Temasa gececegimiz yil... Yani Jüpiter veya Satürnle olan temas. Booooom)
Genis Hadron Parcalayici gercekten calismaya basladigi zaman Satürnü veya Jüpiteri atese verebilmek icin kullanilacak ve sonucta tipki kurandaki kiyamet alametleri gibi olacak. Yani, nereye kacacaksiniz, daglar sarsilacak, gök tepenize düsecek, yildizlar sönecek, günes batidan dogacak gibi. Israfil SUR düdügünü öttürecek ve herkes uzaydan duyacak! Neyi duyacak??? BUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMM!!!! Israfil orjinal adi ile UriEL dir. Ibranicede EL tanri demektir, yani Satürn! UriEL tüm meleklerin basi olarak gösterilir. Yani günes sistemimize bakarsaniz tüm gezegenlerin en büyügü ve kudretlisi hangisi iszce? Jüpiter! Satürnün veya Jüpiterin patlama etkisi ile olusan radyoaktif dalgalar dünya nüfusunu neredyse yok edecek. 2012 manyaklarida halen Marduk/Nibiru gelecek diye beklesinler. Galaktik isin ve foton kusagindan gecipte boyut atliyacagini zannedenlerede aciyayimmi bilmiyorum. Sizce neden yeralti tünelleri veya siginaklari yapiliyor? Nibiru gelicek diyemi? Diyelimki tufan oldu, su altinda kalmak mantikli olurmu? Üstte belirttigim filmi izleyinki neler olacagini simdiden bilin! Tarihe dikkat ettinizmi? 2010!!! Hangi yildayiz? 2010!!! Tabiki illaki hersey bu yil olacak demiyorum, sadece esas planin ne olduguna dikkatlice bakin diyorum. Ancak adamlar plan, proje ve tarih konusunda cok titizler, yani bunuda söylemeliyim.
Insanligin yeniden dogumunu sabirsizlikla bekliyorum. 
Hepiniz kandiriliyorsunuz. Bunca kozmik haberler. Bunca "gizli" belgeler, illuminati istemesydi gün isigina cikabilirmiydi??? Sizce bu adamlar bu kadar salakmi? Olusturduklari din konseptine tüm dünyayi inandirdilar ve siz bu adamlarin hata yapacaklarinimi saniyorsunuz!! Dünya galaksinin göbeginden defalarca gecti ve hicbir etki kayedilmedi. Arkeologlarda herhangi bir kozmik isin etkisi bulamadilar simdiye kadar. Size verilen haberler, bekleyin ve umut edin diye! Umut edinki hersey güzel olsun. Umut edinki mesihiniz gelsin. Umut edinki baris gelsin. Umut edinki hayatiniz düzene girsin. Umut edinki kötülük son bulsun. Umut kelimesi sadece manasiz bir harf toplulugudur. Hicbirseyi ifade etmez. Birseyin olmasini istiyorsaniz ya kendiniz yaparsiniz yada baskasinin yapmis oldugunu kabul edersiniz. Buna sorumluluk alma denir. Umut koyunlarin sorumsuzca beklemelerini saglamak icin olusturulmus bir konseptir. Sadece bir fikirdir ve ötesi yoktur!! 
Fakat sunu söylemeliyim: adiller. Yani olacaklari önceden kitap veya filmlerle tekrar tekrar belirtiyorlar. Piyasadaki "fiksiyon" adi altinda satilan kitaplardaki senaryolari uyguluyorlar. Arthur C Clarke in "Space Odyssey" Romanlari tüm senaryoyu neredeyse gözler önüne seriyor. Sizce bu adamlar neden bu tip kitaplara "fiksiyon" dedirtiyorlar? Inanmayin ve köle hayatiniza devam edin diye! Fiksiyon olan sizsiniz! Yasam tarziniz, inanclariniz, paraniz, arabalariniz, evleriniz, kredi kartlariniz, marketleriniz.... hepsi ile beraber fiksiyonun kendisisiniz. Gercegin ne oldugundan uzak yasamaktan gercek ile fiksiyonu ayirt edemeyecek kadar körelmissiniz. Bircok filimle size geleceginizi belirtiyorlar! 2012, Deep Impact, Armageddon, Kehanet, The Moon, Stargate, Starman gibi filmler ile sizleri programliyorlar. Ya peki bu adamlar bunu niye yapiyor diyenlere: "cünkü bunu yapabiliyorlar", iste o kadar. Sizden habersiz yapilan binlerce bilimsel denemeler ve arastirmalari yillardir sürdürüyorlar ve gözünüzün önünde uyguluyorlar, ardindanda size bir filmini cekip önünüze koyuyorlarki "hadi beee, olurmu böyle sey" deyip inanmayasaniz. Birseyi gizleminin en kolay yolu onu apacik gözler önüne sermektir, böylece bir gizliligi yoktur ve gizli olmayan sey gercek olamaz! Iste bu size asilanan mantik! Simdi iyi bir düsünün, illuminati simdiden yeralti tünelleri ve sehirleri yaptirdi! Tohum bankasida! Peki diyelimki meteor carpti hersey sular altinda kaldi, siz sularaltinda kalacaginizi bilerek yeraltina gidermisniz? Diyelimki Nibiru, galaktik birlesim veya meteor carpmasi ile olusacak depremler sirasinda yeraltina yani mezariniza gidermisniz? Sadece MANTIKLI düsünün ve eldeki delilleri iyi inceleyin. Bunca uzayli hikayesi arasinda hic bir tanesi sizi esas "gercege" dogru yönlendiriyormu veya gercegi %100 acikliyormu? Hep ya simdi degil ya zamaniniz gelmedi ya bunu bilmek size zarar verir gibi cevaplarla karsilasmiyormusunuz? Hep bekletici ve UMUT verici aciklamalarla uyutuluyorsunuz. Uyuyun, gemide kalin ve batin diye!!! Anlamaya basliyormusnuz simdi?
Dünya ortaya cikan afetlerden sonra yasanmayacak bir yer haline gelse dahi, ellerindeki teknolojiler ile bircok seyi tekrar eski haline getirebilecekler. Örnegin türk sufileri süper iyonize edilmis suyu kesfettiler. Bu su tüm kirliligi yok ediyor ve herseyi orjinal haline getiriyor. Fakat suan nerede? Neden ortaya cikarmiyorlar? Cünkü bu kesif sizin zamaninizi kapsamiyor. Yani bu kesif gelecek olan Starchild nesli icin kullanilacak. Ellerindeki elektromanyetik teknolojiler ile cölleri ormanlik alanlara cevirebiliyorlar. HAARP teknolojisi ile hava durumunu kontrol edebiliyorlar. Kisacasi her türlü degisikligi yapmaya gücleri var fakat siz bu plana dahil degilsiniz. Sizlere sürekli olarak asilanan sahte bilgiler ile sizleri uyutuyorlar. Nibiru en son yaklasik MÖ560 görülmüstü yani 3600 senelik yörüngesine bagli olarak onun gelmesine imkan yok. Ruslar uzaya olabilecek 1:250.000 bir meteor carpmasi icin bir mekik yolluyorlar, yani carpma ihtimali neredeyse sifir! Galaktik birlesmenin etkileri ne astronomlar nede arkeologlar tarafindan herhangi bir delil bulunarak ispatlanamadi. 2012 dünyanin sonunun gelmesi sadece sizleri uyutup umutla beklemeniz gerceklesen bir zihin-savasi operasyonu. Yeni Dünya Düzeni ve savaslarda ayni sekilde bu büyük planin parcasi. Herseyin sebebi sizsiniz cünkü inanip karsilik veriyorsunuz. Hicbir 2012 hikayesi gercek degil. Hepsi sizleri uyutmak icin hazirlanmis bos bilgiler. Kafanizi bos seylere takip zamaninizi kaybedesiniz diye. Bunca hikayeler sadece sizleri asil projeden uzak tutmak icindi. Her aciklanan proje bir miktar kullanildiki herkes varligina inansin. Mavi isin projesindeki "Dinlerin Sonu" zaten suan yürümekte. Piyasaya bir bakin ne kadar cok insan dinden cikma konusunu tartisiyor diye. Hersey sizlerin kafalarina sokulan düsünceler. Sizleri bu hale getirenler insan bile degil! Yani etten kemikten olmayan varliklar. Sizlerin kendi gücünüzün farkina varmanizi engellemek icin bir cok propaganda yapiyorlar, bir cok yanlis bilgi sizdiryorlar. Hayatinizi harfler, kelimeler, ters okumalar, semboller, ters sembolizm, sesler ve müzikler gibi seylerle bir nevi kabalistik bir maji ile kontrol ediyorlar. Yani sizin sürekli düsünmenizi istiyorlar, sürekli. Sizin aciz, zayif, caresiz ve umutsuz olmanizi istiyorlarki benliginizi unutun. Diger yazilarimda sizlere ne oldugunuzu anlatmaya calistim, onlarida okuyun. Kisacasi sizler aslinda ne erkek ne kadinsiniz, insan bile degilsiniz. Sizler hicligin kendisisiniz, yani saf bilgelik mertebesindesiniz, saf güc, saf düsünce yani nötrsünüz. Diger düsünce gruplari sizleri bu 3 Boyutlu görecelikte sizlere uyguladiklari hipnotizma ve düsünceler yolu ile tutuyorlar. Uygulanan düsünceler ile bu göreceligide siz olusturuyorsunuz. Yani yaratan sizsiniz. Onlar sadece sizlere fikirleri asilayip yaratmanizi sagliyorlar fakat sizler bunun farkinda bile olmuyorsunuz.
TV seyretmeyin, gazete okumayin, karsilik vermeyin, karsi gelmeyin, bilmeyin! Bilmezseniz ne olur sizce? Hicbirsey! Yani hic, sizin orjinal mertebeniz. Sadece gözlemleyin, iyi ile kötü diye bir ayrim yapmayin, hepsi olaylarin farkli acilardan görünümüdür. Illuminati Kötü diyorsunuz ama ben onlar icin iyi diyorum cünkü farkli bir acidan bakiyorum. Benim icin iyi kötü diye birsey yoktur, sadece nötr vardir. Herseyin temeli olan saf nötr düsünce! Ölüm tecrübesi sizi tekrar bu görecelikten uyandirip size unutturulmaya calisilan bilgelik mertebenize getirecek, yani hiclik, mekansiz, zamansiz, sadece bir düsünce olarak, ses yok, sadece düsüncenin kendisi, madde yok, sadece düsüncenin kendisi yani en saf haliniz!

Ve sizlere sesleniyorum sayin 1000de 1ler, hazir olun! Bu adamlar islerini cok ciddiye aliyorlar ve hata yapmak gibi bir niyetleri yok. Herkese bol sanslar. Korunmak icin yer altina kacabileceginiz mekanlari simdiden arayin. Yani yerin en az 30m veya daha altina gitmelisiniz ve yaninizda uzun süre yetebilecek kadar su ve yiyecek olmali. Cünkü bu olay gerceklesince yeryüzü bir süre icin kontamine olmus olacak ve yer üstüne cikamayacaksiniz. Mutlaka sebze ve meyve tohumu bulundurun, hayatta kalabilmenizin tek yolu bu olur. Rockefeller ailesi simdiden Finlandiyadaki tohum bankasini doldurdu!! Yani hazir corba paketleri ile ne kadar süre hayatta kalabilirsiniz? Hazirda bir sirt cantasi bulundurun. Yani cakiniz, cakmaginiz, yiyeceginiz ve isitacak giyecekleriniz icinde olsun. Su dezenfeksiyonu icin klor tabletleri bulundurun. Hava filtre maskelerinden bulundurun, H1N1 maskeleride ayni islevi görür, yani mikrofiltreli olsun ve agiz ve burnunuzu kapatsin, sadece 7-10TL arasindalar, hekim maskesi degil. Binalarin bodrumu mezariniz olur! Kendini sarj eden dominolu el feneriniz olsun. Afet hazirlik sitelerindeki uyarilara göre ne almaniz gerektigine iyice bir bakin. Yani en az 2-3 ay yeryüzüne cikamiyacakmiscasina hazirlanin! 
Uzun ve kisa griler sürekli dünyadaki icislerine karisip ilerideki bir afetin yaratacagi etkileri azaltmaya calisiyorlardi. Sizce bu afet hangisi olabilirdi? Nibirunun gelmesine daha yüzlerce sene var. Ruslarda uzaya bir mekik yollayip muhtemel bir meteor faciasini önlemeye calisiyorlar ancak etrafimizdaki meteorlardan birinin dünyaya carpma riski sadece 1:250.000, yani neredeyse sifir. Deep Impact filminin sonunda ne olmustu? Dünya yeniden dogmustu. Uzun ve kisa grilerin iki farkli irk olarak gelisme sebepleri birinin yer altinda digerinin ise yer üstünde kalmasindan dolyi idi. Griler bildiginiz gibi insanlarin gelecekteki hali! Hicbirsey yapamasanizda, hergününüzden keyif alarak yasamaya bakin. Ölüme o kadar önem vermeyin. Panik yaparsaniz hayatinizi kendinize zehir edersiniz. "AN"i yasayin! Türkiyede yeraltina saklanilabilecek mekanin az oldugunu biliyorum, bu yüzden eger böyle bir mekan bulamadiysanizda bosverin, en azindan ne olacagini biliyorsunuz, sürprize ugramayacaksiniz. Umarim illuminatinin bu planini baska bir bozar ancak bu olayi sadece illuminati degil baska irklarda destekliyor. Yani dünyanin galaktik konfederasyona gecebilmesi icin yeniden, yeni irkla, yeni bir inancla ve yeni bir anlayisla dogmasi gerekiyor. O andan itibaren ellerindeki tüm teknolojiyide serbest birakacaklar ve bu sayede kontamine olmus olan yeryüzünü tekrar eski haline getirecekler. Cölleri cennet bahcesi haline getirebilecek elektromanyetik manipulasyon teknolojisine sahipler. Hava durumunu kontrol edebilen teknolojiyede. Yani herseyi tekrar eski haline getirecekler ancak öncelikle bir süpürme islemi yapilmasi gerekiyor, anliyormusunuz? 6 milyar koyunu uyandirmak icin onlara ya inanclarinin yalan oldugunu yada dinlerin yalan oldugunu aciklamak zorundalar. Her iki opsiyondada cikacak arbedenin sonunda yine savas olacak, bunun kacinilmaz oldugunu biliyorsunuz. Tüm bunlarin yerine tek seferde bir "viiiiiijjt" süpürme operasyonu yapilacak ve merhaba yeni nesil olacak. Allahin yardim etmesini bekleyenlerede sunu söyliyeyim. O size yardim etmek yerine digerleri ile yeraltinda takilacak. O sizi yok ederek gelecek nesillerinize yardim ediyor. Bunu bir iyilik olarak görün!
"Dünyanin durdugu gün" (Keanu Reeves) filmindeki bir sahnede uzayli doktor kiza iki opsiyon sunuyordu:
a) ya siz ölürsünüz ve dünya kurtulur
b) yada dünya yok olur ve sizde beraberinde yok olursunuz.
Nasil? Cok iyi opsiyonlar degilmi? Hangisini tercih edersiniz? Gördügünüz gibi size bir secme sansi taninmiyor. Sizler sadece hep bir secme sansinizin olduguna inandirildiniz. Kandirildiniz!


UYARILDINIZ!!!!!! Herzamanki gibi :-)
Dikkate alan kaba etini kurtarir almayan ise kaybeder.
Veeeee Merhaba Yeni Dünya Düzeniiiiiiii. Simdi anliyormusnuz neden bu düzeni destekledigimi? Benim yapmam gereken birsey yok, yardimsever illuminati bunu zaten zeki olanlar icin hallediyor.

1 yorum: