9 Mart 2012 Cuma

Evrenin Yaraticilari - WingMakers - Kadim Ok Projesi


Adresi: http://www.youtube.com/watch?v=I2W-l6EJQaY
Kisaca video özeti:
1996 yilinda aysiz bir gecede milyarlarca günesten daha parlak olan bir yildizdan yansiyan isik bir karadeligin icinden dünyaya dogru süzülmüs ve bu isik New Mexicodaki teleskoplar tarafindanda kayit edilmisti. Fakat kimse bu isik hüzmesinin cok eski bir yani yaklsik 1200 senelik bir cihazi harekete gecirmis olabilecegini düsünemezdi. 
Bu irka ait bir "eve dönüs" cihazini andiran artefakt sans eseri iki genc tarafindan New Mexicodaki Chaco Kanyonunda bulunmustu. Bu cihazin bulunmasi ile ABD nin ACIO isimli gizli dünya disi teknoloji gelistirme enstütüsüde bu cihaza el koymustu. Ancak yinede ipin ucunu birakmayanlar Kanyondaki duvar yazilarini takip ederek yeraltinda yapilmis 25 hazneli bir labirente ulastilar. Her haznede farkli resimler, müzik ve belgeler bulundu. Ayni cihazinda dünya üzerinde 7 kitaya dagilmis oldugunu kesfettiler fakat halen "eve dönüs" derken kimin veya kimlerin hangi eve döndügünü tam olarak cözemediler. 
Tüm bu yazitlari, müzikleri ve resimleri suan internette herkese ve arastirmacilara acarak bir sonuca varilabilmesi icin ugrasiyorlar.
Bulunan yazitlardan birinde ise bizlerin icimize bir kod biraktiklarini ve bu iki kelimeyi söyledigimizde tekrar aktif hale gelecegimizi iletmislerdi: mutlak bütünlük [Souvereign Integral]. 
Tabi koyun akli ile "ee dedim bak bisi olmadi" diyen cok olur :-) Ancak buradaki anlam yazitlari, resimleri ve müzikleri inceledikten sonra bir anlam kazaniyor. Tembel koyunlar bilgiyi kisadan ayaklarina bekledikleri icin ne bir aktivasyon, ne bir degisiklik nede bir yenilik umabilirler. 
Bu bilgiler Greylerin veya Annunakilerin cok ötesinde olan bir uygarliga ait. Hatta onlari olusturmus olan atalari olabilme ihtimalleri dahi var! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder