7 Mart 2012 Çarşamba

Evet mi Hayir mi? Hosgeldin NWO :)

Merhaba Moronlar,
Tüm su Evet mi Hayir mi zirvasi ardindan, aranizda oy vererek birseyi degistirebilecegini zanneden oldumu?
Evetse kendinizi safliginiz icin bir arabanin altina atin.
Yillardir devlet bu anayasa degisikligi icin sizleri manipule etti. Yillar derken 80 ortalarindan (belkide daha eski) bahsediyorum!!!! Tüm bu PKK olaylari,medyadaki skandallar, politik skandallar, askeri skandallar vs vs..... Hic bir gün oturupta düsündünüzmü? Yav bu devlet bana su seker cikolatayi verirken dükkanin arkasindan neleri cikariyor yada yüklüyor diye. Yani majisyen sapkasindan tavsani cikarirken arka plandaki "asistanin" neler yaptigina hic dikkat ettinizmi? Cogunuz bunlari tabiki yapmadi. Asla ordunun kendi askerini öldürebilecegini düsünmediniz (sehitlerin balistik analizinin ortaya cikardigi sey), hic polisin halk yerine devleti korumaya baslayabilecegini düsünmediniz, hic devletin üzerinde bulundugunuz topragi devredebilecegini düsünmediniz, hic devletin sizi öldürmek isteyecegini düsünmediniz, hic ordunun aslinda istedigi anda darbe yapabilecegini düsünmediniz, hic yakalanan zanli subaylarin halki korkutmak icin verilen birer kurban olabilecegini düsünmediniz, hic tüm bu gelismelerin uzun bir plana dahil olabilecegini düsünmediniz, hic devletin medyatik kalkan altinda arka plandan etnik gruplari birbirne düsürebilecegini düsünmediniz, hic protesto yürüyüslerinin devlet tarafindan organize edildiklerini düsünmediniz, hic devletin özellikle daha hasta edici ürünleri yada ilaclari onaylayabilecegini düsünmediniz, hic devletin bütce istatistiklerini manipule edip hersey güzelmis gibi gösterebilecegini düsünmediniz, Hic sesinizi cikarmadiniz.........
Evet Hayir öncesi halk, ergenekondu yada balyozdu gibi haberlerle askeriyeden özellikle korktutuldu ve hayir diyebilecek büyük bir kesim Evet demeye karar verdirildi. Bir ara yakalanmis olan bir kamyon dolusu silahla tabiki sanki bir ic catisma cikacak havasida yaratildi ve zaten korkan halk dahada bir korkutuldu. Yapmacik PKK saldirilarini hesaba dahi katmiyorum!!
Sonuc olarak korkudan altina sicmakta olanlar Evet'i basarak ordudan kurtulabileceklerini zannettiler ve yemi yutmus oldular. Aslinda Hayir denseydide birsey degismeyecekti, plan dolayli yoldan yinede yoluna oturtulacakti, ancak halka özellikle bu "tarihi" karar hakki verilmeliydiki degisimin sebebi olarak kendilerini görsünler. Kandirildiklarini anlayinca zaten is isten gecmis olacak. O yüzden simdiden hepinize NWO-TR hayirli olsun diyorum. Klübe hosgeldiniiiiiiiiiz.
Yakinda komünizm yavas yavas oturtulacak ve tüm o uyandirmaya calisanlar, halk artik sigirlar kadar uysallastirildiklari icin sesini cikarmayacak, zaten duyanda olmayacak. Herkes birilerinin yürümesini bekleyecek ama devlet herhangi bir protesto yürüsüyü organize etmedigi icin herkes evinde kuzu kuzu oturup degisimleri kabul edecek. Medya herseyi normal yada gerekli olarak lanse edecek. Ünlü muhabirlerde bunlari sürekli tasdik edecekler. Cogunlugun düsüncesi ise söyle bisey olur herhalde: Korkmayin "BISEY OLMAZ!!!", bu salak aciklama ile kimi kandirmis oluyorsunuz? Birde su Türklerin dünyaya hükmedecegi masalina aldanmayida birakin artik ve büyüyün. Patron iscisine ne kadar deger veriyorsa, devlette vatandasina (köle) o kadar deger verir, her biri bir baskasi ile degistirilebilir. Isyeri kar yapmazsa patron isci cikarir. Peki devlet kar yapamazsa vatandasi ne yapar???

Asla düsünmeyen ve sorgulayip gercekleri aramayanlari bekleyenin böyle bir sey olmasi acaba beni sevindirmelimi??!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder