8 Mart 2012 Perşembe

Sosyal Paylasim Siteleri


Elitlere tekrardan merhaba.
Yeni dünya düzenini hayata geçiren üstadlara selam olsun buradan. (Bizi mason sanan sığırlar içindi :-)
Dikkatimi çeken bir noktayı sizinle paylaşmak istiyorum.
MSN yani anlık mesajlaşma programı,artık herkesin hayatına girmiş bir program,msn'si olmayan varmı? Hııı duyamadım. Hiç sanmıyorum.
Gerekli amaçlar için kullananlara tabili bir sözüm yok. msn cılgınlığı,facebook grupları,myspace ve linkedin aldı başını gidiyor,artık en çok konuşulan konuların başında geliyor,
İki kişi yanyana gelse konuşacakları konu hep aynı,
-abi facebook ta bir kız düşürdüm, o biçim, msn sini ekledim, cam açtırdım…
Veya
-ay kızz, facee fotomu eklemiştim,altına yorum yapan bir çocuk var çok yakışıklı.
Sığırı nasıl tanırsınız biliyormusunuz,yanına gidin ve şöyle deyiverin: merhaba, facebookmu oyle bir şey varmış, ne demek bu? Karşılığında alacağınız cevap hiç değişmez:  –neeee? facebooku bilmiyormusun, senin hesabın yokmu? Ve sizi cahil, embesil, toplumdan uzak olarak damgalar.
Yine facebook üzerinde şehir inşaatı yapan sıgırlar var, bahçe kuranlar, tarla ekenler sebze meyva yetiştirenler var.(Gercegini yapamiyorsun diye üzülme, al sana senin istedigin gibi bir dünya. Ne bir "tehlike" var nede "Gercek" paraya ihtiyac.)
Günde belkide 4-5 saatini bu oyunlarda harcıyorlar. Sebze meyva yetiştirdiklerini sanıyorlar, köyler kasabalar kurduklarını sanıyorlar, sanıyorlar diyorum çünki sanal gerçek değil, sadece bir oyun.
Toprağın kokusundan, o toprakta yaşayan binlerce irili ufaklı böceklerinden bihaber bu sığırlar sözde sebze yetiştiriyorlar. Onlara hemen bahçeye cıkıp topragı kazmak, tohum ekmek zor gelir, pc başında ne de olsa bir tıkla yapıyor değilmi, hem kim uğraşıcak tozla, çamurla değil mi, hem kredi kartı var hemen yandaki markete gider GDO lu (BIO) ürünlerden alırsın değilmi!?
Evet elit arkadaşlar,bu sanal çılgınlığın tümüne kuş bakışı yaptıgım zaman şunu görüyorum, tembellik, aptallık, asosyal, hazırcı, asalak bu uzayıp gidebilir.
O zaman düşünen biri şu soruyu sorabiliyor. Acaba bütün bunlar sistematik bir şekilde empozemi ediliyor? Evet aynen düşündüğün gibi.
MSN den başlayalım.
Hareket halindeyken Messenger, resimdeki telefon iphone'amı benziyor, aa ne tesadüf (I, YOU, MY). Hem erkek mavi renkte simgeyle gösterilirken kadın neden yeşille gösteriliyor ve arkafont sarı?
Sadece sohbet yetmiyormu, artık yüzyüze HD kalitesinde sohbet edin. Yani sığırlara şunu demek istiyorlar, canlı kanlı elele tutuşup gezmeyin, birbirinizi hisetmeyin, otur oturdugun yerde trene bakar gibi bak işte :-)
Cevrim içi dünyanız, sizin dünyanız, tıpkı sizin telefonunuz iphone, sizin tube niz youtube gibi. Resimdeki xxxx lere bakın, saymayı biliyorsanız hepside 13 er tane aaa ne tesaduf. (Bunu okuyan sığılar 13 ne ki diye düşüne dursun. Hep Seytanin isi bunlaaaar. :-)
Yukarıdada bahsetmiştim, şu renkler mavi, yeşil sarı, bu üç rengin ortak bir yönümü var,
Sığırlar için özel hazırlanmış renkler olabilirmi, anlamları neymiş bakalım.
Sarı: soluk yada yeşile kaçan sarı rengi duygu ve zihin karışıklığına sebep olabilmektedir. Zihin karışıklığına neden olabileceğinden çalışma odalarında kullanılması tavsiye edilmez. Aynı zamanda geçiciliğide ifade eder, geçiciliği ifade etmesinden dolayı taksilerde en çok kullanılan renktir.
Yeşil: aşırı rahatlama sonucu umursamazlık, yorgunluk hissi ve tembelliğe, ayrıca kıskançlığa neden olabilmesi sayılabilir. Çalışmaya yatkın olmayan, yani tembel, kişilerde tembelliği daha da arttırabileceği için bu kişilerin çalışma ortamlarında yeşil rengin hakimiyetinden kaçınmak faydalı olacaktır.
Mavi: Mavi güvensizliğe, aşırı duygusallığa ve tembelliğe neden olabilir. Bundan dolayı, karamsar kişiler için uygun bir renk değildir.
Hımm İngilizce deki depresyondayım manasıda buradan geliyor demekki (I'M BLUE) çevirisi ben maviyim değil, depresyondayımdır.
Geçici ilişkiler arıyorsan, tembelsen, kendine güvenmiyorsan en önemlisi bir sığırsan msnde hep online kal. :-D
Facebookta resimlerini paylaş,diğer resimlerini videolarını paylaşanların duvarına salakça yorumlar yaz. CIA bile ulaşamıyacagı gizlilikteki bilgilerini burada deşifre et. :-)
MSN den o kadar bahsettik, peki bu facebook ta aynı amaçla ortaya çıkarılmış bir ürünmü?
Web sitesinin girişinde şöyle bir ekran bizi karşılıyor.
Yine saymayı bilenler için resimdeki insan figürlerini saymanızı isteyeceğim,kaç? 13 mü. Aa bak ya yine 13 tesadüfü.(Bunlar Seytanin usaklari demekki. Hepsi karanlik güclere hizmet ediyor o zaman, kesin yani :-)
Dünya haritası üzerinde 13 kişi ve birbirleriyle bağlantılı. 14 yada 12 yapmamışlar.
Bu web sayfasını her gördüğünüzde bilinçaltınıza bir şeyler enjekte ediliyor,
Bakmak vardır,görmek vardır.

Tekrar görüşmek üzere…
----------------------------------------
Yazi icin Tesekkürler Seti! :-)
George Orwell - 1984: Acilis - Soguk ve aydinlik bir Nisan günü idi, saatler 13'ü gösteriyordu.
Koyunlar asla 13 ve onun astronomik önemini idrak edemezler ve böylecede icinde bulunduklari sanal 12'sel sisteme bagimli kalirlar. Anlamadiklari seyleride seytani yada yoldan cikarmak icin yapilmis entrikalar olarak nitelendirirler.  
Bu tip sosyal sitelere takilan bagimli koyunlari neyin bekledigini söylemek sanirim pekde uzamanlik gerektirmiyor. Asosyallikleri ve sanal bagimliliklari koyunlari gercek hayattan ve onun gercek hislerinden uzak tutacak. Zamanla etrafta sizofren psikopatlar artmaya baslayacak. Gündüz iste Ahmet, Aksam evde M€m@ti22. Gercek hayatta olamadiklari kisilikleri sanal alemlerde yaratacaklar.
Zamanla bu yarattiklari kisilikleri o kadar benimseyeceklerki gercek ile sanal arasindaki ucurumu görmemeye baslayacaklar. Yavas yavas intihar etmeye baslayacaklar. Aynada gördükleri ile sanal alemde yarattiklari kisilikleri ve onlarin ünlerini karsilastirinca depresyondan en sonunda hayatlarina bir sekilde son vermeyi sececekler. Asla sanal alemdeki kadar güzel, yakisikli, seksi, cekici yada karizmatik olamayacaklar ve bu gercek onlari yiyip bitirecek. Gercek düsünce yada hislerini sadece sanal ortamda paylastiklari icin ve Gercek hayatttada sadece basma kalip "sanal" (koyunsal, sürü) düsünceler kullandiklari icin yasam ile baglari kopacak. 
Böyle bir yaratigin sanal alemde baska nasil bir tip yaratmasini beklerdiniz?
Ya bu diger yaratiga ne demeli!
Bu tip yada benzer asosyallerin internetteki sanal alemlerde daha baska ne tür cilginliklar yapip kisilik krizlerine girdiklerinide siz düsünün. Evde anne baba baskisi altindaki kizlar MSN den cyber sex yapiyor, soran olursada kiz arkadismla görüsüyorum diyorlar. Bu tip kizlarin youtube dada videolari mevcut. Yani internet sosyal baski altindakilerin tek kacis yeri, sadece orada istedikleri gibi olabiliyorlar. Istedikleri gibi konusuyor, istedikleri gibi giyiniyor, istedikleri gibi sex fantazileri yapiyor ve en önemliside istedikleri "cinsi" sekle bürünebiliyorlar. Örnek olarak yukaridaki sanal resimlerin sadece yerlerini degistirip bakinca sanirim ne demek istedigimi anlayacaksiniz. ;-)
Elitler gercek dünyada yasarken, koyunlar elitlerin onlara sundugu sanal dünyaya kacip her gün sömürülmenin verdigi aciyi unutmak icin kovanlarina döndüklerinde kosa kosa bilgisayarlarinin basina otururlar ve kendilerine yeni bir "arkadas" ararlar. Ne kadar cok arkadas o kadar iyi, COK her zaman iyidir! Simdi facebook'a gidin ve COK kelimesini "begenin". 

Hey koyun, herkesin begedigi seyi sende begenip buna adapte olmalisin, herkes cilgin gibi "begeniyor" hadi sende tikla. Trendi yakala ve sürü ile ayni seyleri düsün. Grubunun begendigi seyleri begenmemekle onlarin tarzina karsi gelmek istemezsin degilmi? Ya senin begenmedigini anlarlarsa ne olacak? Ya seni artik gruptan biri olarak görmezlerse? Ya seninle "arkadasligi" silerlerse? Begendigin sürece hersey normal olacak, sakin meraklanma! ;-) Statü mesajlarini yazarak arkadaslarinin o an nerede oldugunu ve ne yaptigini bilmelerini saglamayida unutma. Birak tüm arkadaslarin senin hayatinin bir parcasi olsunlar, seni daha yakindan tanisinlar. Hakkinda ne kadar cok sey yazarsan elitlerde psikolojik ve sosyal profilini o kadar iyi tamamlar. Sakin 3G telefonunu ve facebook mesaj bildirim opsiyonunu acik birakmayi ve telefonundaki rehber bilgilerini paylasmayi unutma! Hani olurda kaybolursun belki sinyallerle en son nerede oldugunu GPS vasitasi ile bulurlar ve en cok begendigin yakinlarini aramak gerekebilir. ;-) Illuminati sizi seviyor.... Begen
http://farm4.static.flickr.com/3102/2778158698_68c1de7191_o.jpg
GSM 3G Sonar Sistemi, Batman filminden alinti. Tabiki bir "fiksiyon"... koyunlarin en sevdigi kelime :-)
Eger 3G telefonunuz yoksa koyunlar size sanki magra devrinde yasiyormussunuz gibi bakarya... "Neeey, internetin yokmuuu??" :-)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder