7 Mart 2012 Çarşamba

Günes Batidan Dogdugu Zaman

Merhaba Moronlar,
Su günesin batidan dogma vahiyleri ile ilgili yapilan spekülasyonlara yeni birisini ekliyeyim dedim. Belki sonunda mantikli bir aciklamayla, gözünüzün önünde gerceklesen olaylara bagli olarak neyin ne oldugunu daha rahat anlayabilirisiniz. Asagida sembolizm icin örnek olarak koydugum resimler bati ülkelerinin dogu ülkelerini nasil abluka altina almis oldugu yolunda. Günes ve onun "yeniden dogus" propagandasi belki siz henüz dogmadan evvel islemde idi ve bu nedenle aradaki benzerlikleri göremiyorsunuz. Örnekler sadece kumsaldaki kum tanesi niteliginde. Uzun uzun izah etmektense resimlerin daha kolay anlatabilecegini umuyorum. Yeni dogan günes ile ilgili o kadar cok sembol ve haber varki, arastirmaya baslayanlar herhalde sok olabilirler. Hep tekrar ettim ve yine ediyorum, tüm inanclar ve bunlarin temeli hep günesti ve öylede kalacak. Yarin sabah evinizden ciktiginizda etrafinizda ne kadar cok günes amblemi olduguna bakin. Belkide ay yildizdan daha fazlalar! Peki neden????

“GÜNEŞ BATIDAN DOĞUNCAYA KADAR KIYAMET KOPMAZ. GÜNEŞ BATIDAN DOĞDUĞU ZAMAN, İNSANLARIN HEPSİ ONU GÖRÜRLER DE TOPTAN HEPSİ İMAN EDERLER. (Yani Allah bile tarihini bilememis, ne ilginc! Herseyi kadir oldugunu iddia eden birinin böyle bir vahiy vermesi biraz abes degilmi? Yani dogmasi gereken günesin aslinda kozmik bir isaret oldugunu söylemek bu vahiye göre zor. Hersey planlara bagli)

İşte bu, ‘…Rabb’inin ayetlerinden biri geldiği gün, daha evvelden iman etmiş veya imanından bir hayır kazanmış olmayan hiçbir kimseye (o günkü) imanı asla fayda vermez…’ (En’am:158) olduğu zamandır. Muhakkak ki, kıyamet şüphesiz kopacaktır...". (Sahih-i Buhari, cil t 14, s. 6426) (Muhakkak! Heyecanla beklemekteyim)

"GÜNEŞ BATTIĞI YERDEN DOĞMADIKÇA KIYAMET KOPMAYACAKTIR. İnsanlar onu gördükleri zaman yeryüzünde bulunanlar iman ederler." (Sünen-i İbni Mace, cilt 9, s. 4362) (Kime??)



Atatürkün heykellerinde kullanilan günes isinlarini yada günesin dogumunu hic farketmediniz degilmi? (Bu sadece bir bilgi, propaganda felan degil, ona karsi bir tavrim yok!)
Ay yildizin üzerinde ne görüyorsun? Dogan günes!!?? Kanatlar ne icin peki?

Alman Nazi kartali. Almanya Kartal sembolünü halen bayraginda tasimakta. Kartal Günesi sembolize eder!
ABD nin amblemi.
Roma Imparatorlugunun amblemi.
Capitol Hill Washington
Vatikan Roma

Almanya Parlamento binasi.
White House
Istnabul Sultanahmet dikilitas monoliti.
Washington dikilitas monoliti. (Bunun manasini daha önceki yazilarimda izah etmistim.)
Kisinin bir önemi yok, maksat önemli!
LUCIFER (Seytan ile karistirmayin)
Kisaca komünist (sosyalist) bir sisteme gecilecek ve hersey tek cati altina toplanacak. Yeni inanc ise Luciferanizm üzerine olacak. Bu negatif bir degisimmi? Bunu nasil anladiginiza bagli, yani hem evet hem hayir! Benim görüsüme göre, evet, hemde cok pozitif bir degisim. Ancak her yeni dogum sancili olur iste buda isin negatif tarafi diyebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder