7 Mart 2012 Çarşamba

Yeralti Sehirleri ve Üsleri (Secilmisler Icin)


Bu videodakiler ABD de bulunan birkac yeralti üssünün cekimleri. Diger avrupadaki ve Türkiyedeki üsler konusunda bilgisi olmayanlar icinde bir örnek olsun. Tüm bu üsler sizlerin ödedigi vergilerle yapiliyor. Birde su soruyu sorun, neden bunca yeralti üssü yapiliyor diye? Nükleer saldiri, Buz Cagi, Lucifer Projesi, Büyük dogal afetler, meteor carpmasi.... siz secin. Sonucta buralara sadece secilmis insanlar girebiliyor ve gerisi yüzeyde ölüme terk ediliyor. Insanlar (Koyunlar) harcanilabilir bir stoktur ve yeni bir jenerasyonun üretimi icin genetik calismalar zaten tamamlandi.

Bunca yeralti üssü psisik casusluk caginda pek bir önem tasimiyor. Cünkü ülkeler bilgileri zaten degis tokus ediyorlar. Yani sirf bilgi gizliligi icin yapilmis mekanlar degil bunlar.

Fakat bakin ne kadar iyimserler, yani ne yaptiklarini görmenize izinde veriyorlar ve insanlarda sadece "vay beee" yada "yoh olmaz üyle seeeey" diyerek bakiyorlar. Buradaki kisa mesaj, kendinizede bir yeralti mekani bulamazsaniz yakinda cikacak 3.Dünya Savasinda ve akabindeki afetlerde yok olacaksiniz!

Fakat siz yinede bosverin ve evlenip 9-17 isinize devam edin ve 2-3 tane cocuk yapin. Hayat böyle nasilsa daha güzel.

"Ölecegimiz varsa ölürüz" diyen koyunlarda zaten döngüye yeniden baslayacaklari icin tembellik ve bilgisizliklerinin cezasini kendilerine yine kendileri vermis olacaklar. "Ne ekersen onu bicersin".


Video adresi: http://www.youtube.com/watch?v=uEDAE_9v4h0

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder