7 Mart 2012 Çarşamba

Elma Agaci Elma Veriyor, Dünyada İnsan. Hasat!

Merhaba Moronlar,
Birazda su besin zinciri konusuna gelelim....
Bir elmaya sahip olmak isterseniz öncelikle sahip olmaniz gereken seyler nelerdir?
1) Toprak
2) Tohum
3) Su
4) Isik
5) Zaman
Tüm bu unsurlari tek tek halletiğiniz zaman yapmaniz gereken tek sey sadece oturup beklemek olur. Belirli bir süre sonrada fideniz yeterince büyüyp ilk meyvesini vermeye baslar. Sevincle elinize alirsiniz ve ilk isirik ardindan tadini begenmediginizi anlayinca birkac asilama metodu ile meyvenin "rengini", "tadini", "büyüklügünü" hatta büyüme süresini manipule edebilirsiniz. Sonuc olarak yapilan birkac deneme ile arzulanan hedefe ulastiginizdada elinizdeki "prototip" fideyi genis bir alana ekerek seri üretime gecersiniz. Bir elma ile neler yaparsiniz? Ya dogrudan "yersiniz" zada "suyunu" (özü) cikaririsiniz!

Sanirim nereye gelmek istedigimi anlmaya basliyorsunuzdur.
Eger farkli bir varlik iseniz ve degisik bir fizyolojiniz varsa hayatta kalmak icin yapmaniz gerekeni yaparsiniz. Hatta bu yaptiginiz parazitik yada ahlak disi görünsede "hayatta kalmak" ugruna bunu yaparsiniz.
1) Bir gezegen olusturur yada bulursunuz
2) Üzerinde yasamakta olan varliklari gereken kriterlere göre genetik olarak manipule edersiniz
3) Ortami gereken sekilde terraform edip atmosferi düzenlersiniz
4) Düsünen varliklar ile ugrastiginiz icin "ürünün" kendine zarar vermemesi icin din ve kültür gibi kurallar koyup düzenli bir üretimi saglarsiniz
5) Cogalmalarini beklersiniz ve belirli zamanlarda kismen yada toplu bir hasat yaparsiniz

Bakin sapsallar evrendeki tüm varliklar ayni boyutta ve fizyolojik evrede bulunmuyorlar. Bundan dolayi kücük balik büyük baligi yer misali üstün irklar yada varliklar ellerindeki teknolojik yada metafiziksel yetileri kullanarak kendilerine gereken icerikleri elde ederler. Ancak isin bit yenigi surada, insanlari kimse "yiyecek" (ürün) olmaya zorlamiyor, insanlar bunu kendileri istiyorlar ve iste bu yüzden bu islem sürekli olarak devam ediyor. Stadyumlar, toplu alanlar, duygusal etkilesimler, TV, medya gibi unsurlari seyretmek bunlara karsilik vermek bu isin bir parcasi. Tabiki neyin ne oldugunu bilmemek ve sorgulamadan yasamak ise aptal bir sekilde insanlarin kendilerini kullandirtmalarini saglamalarinin bir baska yolu. Bu bilgiler arayan icin yokmu? Tabiki var ama arayan varmi?
Yaratilis 1 (Incil)
26 Tanrı, "İnsanı kendi suretimizde, kendimize benzer yaratalım" dedi, "Denizdeki balıklara, gökteki kuşlara, evcil hayvanlara, sürüngenlere, yeryüzünün tümüne egemen olsun."
27 Tanrı insanı kendi suretinde yarattı. Böylece insan Tanrı suretinde yaratılmış oldu. İnsanları erkek (+) ve dişi (-) olarak yarattı.
Yukaridada okuyabildiginiz gibi insanlar Tanrinin suretinde ve onlara benzer yaratildi, yani görünüsümüz tipki "onlar" gibi ve zihnimizde tipki onlarin istedigi gibi programli. Buradaki Tanri(lar) Nefilim/Nephileem/Nephalim (Boy 3.5-4.5m arasi) olarak gecen bize göre dev varliklardi ve onlar yaklasik MÖ10.000 gibi gelmeden öncede insanlar vardi. Yapilan sey kisaca genetik manipulasyon ve zihin programlanmasi idi. Neden sürüngen beynimiz var saniyorsunuz!! Bugüne kadar insan irki belkide 60'tan fazla genetik manipulasyona ugradi ve antroplojik buluntularda bunu kanitliyor.
Gercektende dinazorlar caginda insanlarin yasamadigindan eminmisiniz??? Izdeki dinazor ayagi insan ayaginin üzerinde duruyor! Bunun gibi daha yüzlercesi var....
Milyonlarca yildir dünya üzerinde insanlar vardi ve varolmayada devam edecekler. Cünkü insan olarak bilinen varlik fiziksel bir enerji üretim ünitesinden baska bir sey degil ve görevi kendisini Tanri olarak tanitan varliklara hizmet etmek. Anlamaya caba gösterilmeyen seylere "allah bilir" deyip gecmek herzaman isin en kolay kismidir, nedenini arastirmak ise ugrastirici kismi. Hmmmm, acaba koyunlar hangisini secerdi? Kolaymı yoksa zormu? Kolaymı yoksa zormu? Kolaymı yoksa zormu? Kolaymı yoksa zormu? Sanirim cevap oldukca basit.... Sorumluluk baskasinda oldugu sürece rüyalar aleminde yasamak güzel degilmi!!
Sunu unutmayin sapsallar, evrende hicbir varlik karsiliksiz hizmet sunmaz. Bu ister eterik, ister melek, ister cin, istersede baska bir ruh olsun. Her hizmetin arkasinda yatan bir ajanda yada ödenmesi gereken bir karsilik vardir. 
Altin Kural:
EVRENDE BEDAVAYA YEMEK YOKTUR! BEDAVA OLDUGUNU SANIYORSAN YEMEGİN KENDISI SENSIN DEMEKTIR! (Nasil olta ile istavrit baliginin yakalandigina bakin)
Oltada gercek yem bile yok, sadece tüyden ibaret, yani kandirmaca. ancak istavrit nasilsa "bedava" ve "eforsuz" bir av gördügü icin lapin gibi atliyor ve sonuc olarak balikcinin midesine iniyor. 
Su manipule edilmis zihninizden arta kalan minik parca ile biraz düsünmeye baslarsaniz sadece sevgi ile dolu bir ortam yada dünyanin olamayacagini bal gibide görmeye baslarsiniz. Herkes severse ve nefret diye bir duygu bilinmezse sevgi denen seyde yok olur! Cünkü bu iki duygu polaritenin ana unsurlarindan biridir. Biri ötekini tamamlar. Yani ya siyah yada beyaz, rüyalarin disinda gri diye birsey yada bölge yok.
Bu arada Tanri(lar) tahtina oturmak icin gercektende yolda gibi. Dünya üzerinde var olan insan kromozomlarinda bir nüans farki var. Disi=XX, Erkek= XY, Erkek (yeni)= YY. (Hapisteki suc islemis hizbandutlarin cogu bu kromozoma sahip) Yani dünyadaki insanlar genetik degisimle zaten yavas yavas gelecek olan yeni nesil ile degis tokus ediliyorlar. Yani inkarne olacak özlerinde belirli genetik bilesenlere ihtiyaclari var, sadece bu yolla buraya reinkarne olabilirler. TV deki "uzayli İsgali" dizilerini yazarlar kiclarindanmi uyduruyorlar saniyorsunuz. Yavas yavas ayarlaniyor, programlaniyor ve alistiriliyorsunuz.Yilda kac bin cocugun ortadan kayboldugundan ve bu sayinin her sene nasil arttigindan haberi olan varmi?
Bekleyinde mehdi/mesih gelsin ve milleti omuzlasin. Bekleyin..... Bekleyiiiiin.... Bekleyiiiiinnnnn
Kullanilmayacak olsaydiniz neden size kitaplar ve kurallar versinlerki. Sakin "genetik tasiyici üniteye" zarar verilmesin diye olmasin!
Ohhhh zavalli koyuncuk, yolunumu kaybettin? Gel sana Tanrinin elcisi bir el atsin. Nasilsa hep aciz oldugunu düsündügün ve bir bok olmadigina inandigin icin benim gibi elcilere ihtiyacin var tabiki. Benim gibi elciler olmadan yolunu nasil bulabilirsinki. Ben senden daha zekiyim cünkü senin salak kalman icin kurallara uymani sagliyorum. Ne kadar aptal olursan o kadar iyi yol gösteririm sana. Yani benim yolum.
Hmmmm, bu koyuncukta ekmek arasi cok iyi oluyor yahu. Hatuna söyliyeyimde birde kavurma yapsin. Yarinda bir digerine yol göstereyimde misafirler icin bir tandir kebabi ciksin. Yolunu kaybetmis koyundan bol ne varki. Muhahahahaa
David ve Goliath efsanesinin sadece bir efsaneden ibaret olduguna eminmisiniz?
Mesih yada Mehdiyi bekleyin! Bekleyin.... Bekleyiiiiinnn... Bekleeeeeeeeeeyiinnn
Simdi benimle tekrar edin:
Ben bir balikciyim.
Nasil balik tutulacagini kendime ögrettim.
Baligi baskasindan 9-17 köleligi ile calisarak almiyorum. 
Doganin ihtiyacim oldugu kadar bana verdigi ile yetiniyorum ve bundan memnunum.
Kendime karsi olan süphemi ve korkularimi akintida yüzen baliklarin sürekli ayni miktarda olmadiklarini görerek yendim. Tipki mevsimler gibi degiskenler ve yine mevsimlerin garantili bir sekilde gidip geldigi gibi onlarda gidip gelmekteler.
Odagimi kaybettigimde yada baliklarin beklenmedik bir sekilde azaldigini görünce suya bakip yansimami izlerim!


2020'ye kadar daha cok sey degisecek!
Hey sapsal! Evet sen.... ölen sey sadece bir ünite, senin özün ölümsüz ve sonsuz. Korkularini yen!

2 yorum:

  1. ya amk oğlu özün ölümsüz sonsuz diye yine geldinmi kuran'ın lafına. millete korkuyo ediyo diyon sen herkesden fazla tırsıyon amk yok olmaktan amuşunu mıncırdığım seni. spiritüalizm zokasını yutmuş am çeperi seni görecem ben tek ayak üstünde ifade verirken diğer tarafta. la dicem at yarra hani doğaydı, özgürlüktü falan amını siktiğim dicem hadi kurtarsaya o zımbırtılar seni. özümüz ölümsüzmüş reenkarnasyoncu gavat seni yarak ölümsüzsün. ebenin amını görücen son nefesi verirken. her nefes ağızdan burundan son neefes götten alınır unutma.

    YanıtlaSil
  2. Önce sandım ki herşeyi ayarlayan atmosferi vs var eden kişiler başka gelişmiş üst canlılar diceksin.Sonra gördüm ki dinleri de kuralları da onlar koydu diyosun.Ee ama şuan görüyoruz ki incil de kuran da saçma kurallar veriyor.Yani bu durumda bu sistemi yaratan üst canlılar saçma kurallar mı koydu diyosun veya onlar akıl etmiyolar mıydı ki yüzlerce yıl sonra koyulan kuralların saçmalığını çoğunluk kabul edecek.

    Hem sonradan da insanlar da yem falan diyosun.Neyin yemi lan hani ben sen uyandık noldu yem olmaktan mı kurtulduk? Kim yem değil tayyip mi yoksa obama mı yoksa david rockefeller mı?

    Tutarlı değilsin.Sanki yüzlerce yıldır yaşayan insanlar var da bir amaç uğruna insanları yönetiyorlar.Yok öyle birşey.Ben iliminatinin son varisi olsam belki sokarm böyle işe diyip umursamaz davrancam kim nerden bilecek.Her jenerasyon aynı zihne aynı kafa yapısına mı sahip de aynı şekilde yönetiyorlar.

    Geç bu işleri.Spiritüelliğin dibini yaşıyosun reality slapi daha yedirmeden sanki efsane bi bilgi vermiş havasına bürünüyorsun.Ben bana lazım olacak bilgileri alıp çıkıyorum gerisi mitolojiymiş spiritüellik miş falan skmde değil.Zaten 4te 1 oranında doğruluk payın var ben onları ayıklıyıp kaçıyorum.

    YanıtlaSil