9 Mart 2012 Cuma

Moronlar Icin Doga Kanunu Anlatimi!


1) Ölümden hayat dogar.
2) Güclü ve zeki olan hayatta kalir.
3) Yemek icin avlanmak zorundasin (calismak)
. Yemegin bedava oldugunu zannedersen yemegin kendisi sen olursun.
4) Kaynaklarini kurutmadan yasamalisin. Kaynak biterse sende bitersin.
5) Kanunlari degistiremezsin. Degistirmeye calisirsan dengeyi bozarsin ve yok olursun.
Kisacasi ya kurallara uyarsiniz yada uzarsiniz.


Dikkat edin, her seferinde insanlar doganin isine el attiklari zaman ne oluyor diye. Bitkilerin geni degisiyor ve ekolojik sistem cöküyor! Nehir yataklari degistiriliyor ve ekolojik sistem cöküyor. Petrol cikariliyor ve cevredeki ekolojik sistem cöküyor. Fazla hayvan üretiliyor ve ekolojik sistem yine cöküyor. Sonucta dogada ona zarar verildigi icin silkelenme metoduna basvuruyor! Yani dogal afetler, depremler, kasirgalar, seller, toprak kaymalari. Tüm bunlari engelleyebilecek bir teknoloji varmi? Yok olsa dahi yine kendimizi yok etmeye yöneltir.
Dünyadaki ari irkinin %70 yok oldu! ölmediler, yok oldular, puffff. Bir kac sene sonra bu nedemek olacak biliyormusunuz? Polenleme yok= bitki yok= hayvanlarin yiyecegi yok= insanlarin yiyecegi yok. Baaaaammm, elveda insanlik. Komik gelebilir ama insanlarin basina gelecek olan sey bu. Ölmenizin bir kac yolu var: Afetler, Pandemiler ve akabinde Aclik veeeee bye byeee insanlik. Biz bunlari yasamiycaz diye düsünen cok, birakin öyle düsünsünler. Tohum bankalari neden kuruluyor? Yeralti siginaklari neden yapiliyor? Bunlar coktan yapilmis durumda!
Insanlar bir ilüzyonda yasadiklarini anladiklari zaman gec olmus olacak ve bir cogu "vay beee, tipki filmlerdeki gibi" diyecek! Düsünün, filmler!!!! Mesajlar ortada. Karantina filmleri, afet filmleri, sanallik filmleri, uzayli filmleri, hepsi sizlere bilincalti mesaji veriyor.
Quarantine, 28 days after I-II, Carriers, Happening!
Day after tomorrow, core, 2012, impact, armageddon!
2001 space odyssey, star wars, close encounter of the 3rd kind, X files, fringe, visitors!
Surrogates, Avatar, Gamer!

Hepsi mesajlarla dolu...... gören ve duyan icin!

Hey! Moronlar, daha fazla ögrenmek istiyorsaniz önceki yazilarimida okuyun!

2 yorum:

  1. Lan bende şu muhabbeti anlamıyorum amk niye mesaj ??? madem bir bok biliyolar neden çıkıp adam gibi anlatmıyolar la amk. bize koyun diyon ama sen spiritüalizm zokasını yutmuş bir pusulasızsın babacan. senin söylediğin anlattığın çelişki dediğin şeylerle biz karşılaşmadıkmı sanıyorsun, iyi amk bi etimoloji profesörü değilizde bizde neyin nereye dayandırılabileceğine, tarihi kronolojisine doğruluk ya da yanlışlığına bakabilecek kadar beyine sahibiz. diyeceğim o ki geçtiğin yollardan geçtim kardeşim. bu adamlar dinlerin yazarları falan değiller emin olabilirsin. ha bozulmuşmudur elbette bozulmuştur hem incil hemde tevrat ama bu bozukluktaki bile nüansları çok iyi irdele sana önerim kurana doğru yaklaş, bende garip düşüncelere daldım çok zaman ama nüansları fark ettiğimde ebemin amını terten görmüş gibiydim. yani allah gerçek, dinleri gerçek sıkı tutun fena çarparsın karşında gördüğünde. doğadaki döngü madde için geçerli. ve bu başlangıç gibi, kıyamet(ki kelime anlamı inşa, yaratılıştır) ile tekrar vücut bulacaksın ve bambaşka fiziki şartları olan bir evrende. uyarmadı deme bak ben sorumuluk almam. ben seni tekrardan daha geniş araştırman için uyardım. sana en sağlam önerim iyilik - kötülük kavramını sorgulayarak başla sıfırdan. zira bunun için İYİ merkezli bir başlangıca ihtiyaç vardır.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba...Blogtaki bazı yazıları okudum. Bir birikime, araştırma ve tecrübeye dayanan akıl ve mantık süzgecinden geçmiş yazılar bence. Herkes bilgiyi araştırıyordur az veya çok...hepimiz araştırıyoruz. Bu blogu okumak veya bu bloga ulaşmakta bir araştırma ve merakın sonucudur...ama bu bilgi birikimini sunuma hazır hale getirmek veya bal yapmak bir zeka işi... diye düşünüyorum

    YanıtlaSil