8 Mart 2012 Perşembe

Evlilik ve Kölelik. Alfa/Beta Savasi. Gamma Cocuklar


Merhaba düsünebilen elitler ve koyunlar,
Evlilik=Kölelik (Istisnasiz!)
Evlilik bir erkek icin daima kötü bir anlasmadir, daima. Su evlenmis olan inegin ebadina ve yanindaki minik beta homoya bir bakin. Bu bile yeterince kötü degilse, birde bu inegin evindeki 2 cocuga ne demeli!

Akli basinda olan birisi kendisini ne diye böyle bir kesmekese sokmak ister? Iste bu beta homo, patron kaltakla evlenerek onun yemek bileti olmaya karar veriyor, üstüne üstlük bu patron kaltagin ondan 2 cocugunu evlat edinmesini istemesi dahi mümkün, ki böylece bu beta boka daha iyi batsin.
Akli basinda bir erkek ne diye modasi gecmis, kasasi eskimis ve yaninda cocuklari olan bir patron kaltakla evlenip birde onun cocuklarina bakmak ister? Koca "eskitmis" olmasi yeterince iyi bir sinyal degilmi?

Bu salak betaya ne olacaksa müstahak. Bu patron kaltak, betasi iyi bir iste calisip yüksek miktar para kazanmaya basladigi zaman bosanip eline gececek nafaka ile yasayacak, cünkü o bir patron ve bir betayi nasil kullanmasi gerektigini biliyor! Evlenmenin nedenini halen anlayabiliyor degilim. En iyi sartlar altinda bile mutlaka bir felakete sürükleniyor.

Evlilik borc gibidir... sonu daima hüsrandir. Evli olan bir kisinin mutlulugu, icinde bulundugu durumu ne kadar inkar ettigine baglidir, ki bugün bu davranis sekli oldukca yüksek.

Hic ciftlerin evlilikten sonra iliskilerinin nasilda kötüye gittigini izledinizmi? O günden itibaren kadin artik resmi olarak bir KÖLEYE sahiptir. Buna karsilik kontrati imzaladiktan sonra erkegi koruyacak baska kimse yoktur. Neden kadinlar bu evlilik kontartinin imzalanmasi icin erkeklere diretiyorlar? Cünkü kadinlar biliyorki, erkegin kendi iradesi ile bu kontrati imzalamasiyla tüm yasal gücü ve haklari ellerine geciriyorlar. Beta kanciklarin bu kölelikten kacmalarina yardimci olmak icinde kurulmus olan milyarlik bir endüstri var: BOSANMA ENDÜSTRISI! Evet kurtulmak mümkün fakat bu yüksek bir finansal harcamaya, duygusal cöküntüye ve ZAMANA bagli.

Su resme bakamiyorum bile.... o kadar acinasi bir halki... Yani su kaltak tombalagin öylece siritmasi oldukca dogal. Fakat yandaki betanin suratinda güvensizlik ve basarisiz olma korkusu simdiden belli. Genellikle imza törenlerinde damatlarin yüzü bu sekli alir. Yani bilincaltinda artik sahip olundugunu biliyor ve yeni köle statüsünü kabullenmeye basliyor.

---------------------------
Eger kadinlarin ATM ler arasinda secim yapmalari gerekse idi, en itaatkar olanini secerlerdi. Yani bir Metro Beta (Homo) ile. Kadinlarin günden güne bu tip betalarla cikmaya baslamalarini gözlemlemek oldukca eglendirici. Yani eskiden havali kadinlar bunu yapardi, fakat artik "normal" denen koyunlarda aynisini yapmaya basladilar. Nedeni ise basitce, yaklasmakta olan refah düzeni (NWO). Bir erkekle beraber iken kadinin IHTIYACI olan sey nedir? Korunmakmi?! Cep telefonlari, biber gazi spreyleri ve artan polis gücü bunu zaten yapiyor!

Kadina birseyler sunmakmi? Mortage kredisi, ögrenci kredisi, refah sistemi, yesil kart ve yeni toki konutlari gösteriyorki, kadinin hayatta kalabilmesi icin ihtiyaci olan tek sey DEVLET!

Eski düzen coktan bozuldu. Kadinin iyi görünümlü, akilli ve onu koruyabilecek bir erkek bulma efsanesi geri getirilemeyecek sekilde yok edildi. Devlet hem parayi hemde korumayi zaten sunuyor - bunlarda zaten kadinlarin umursadiklari TEMEL seyler. Ne görünüs, nede karakter önemli artik. Kisaca sadece para ve manipule edilebilirlik yeterli! Iste bu yüzden coguda bu yeni tip BETA larin pesinden kosuyor. Herseyin ötesinde hatirlamaniz gereken en önemli sey kadinlarin dogal olarak erkek neslinin gördügü sekilde aptal olduklaridir. Kadinlar bu tip betalarla bulusurken "ben onu degistirebilirm" düsüncesi ile onu bir alfa yapamayacaklarinida bilirler. Cünkü beta sadece betadir ve öylede kalir, ortaya daha iyi birseyde cikamaz. Kadin icin önemli olanlar zaten mevcuttur: para, ev, ATM, ise yaramayan bir penis ve gece kasik pozisyonunda yatabilecegi birisi.
Unutmayin kadinlarin cogu aptaldir.......

Fakat önümüzdeki büyük resme dikkatlice bakarsak sebebin gelismekte olan küresel refah düzeni oldugunu görürüz. Bugün görebildiginiz gibi bir erkegi erkek yapabilen TEK sey sadece para yada mal varligi - yakindada tüm erkeklerin ayni miktar para ve mal varligina sahip olacagini hesaba katarsak, kadinlarin kafayi takacaklari tek noktanin secim yaparken en uysal, en manipule edilebilir ve en itaatkar olan köleyi bulmak olacagini simdiden söyleyebiliriz. Kadin materyal zirvalar haricinde diger seylere deger verme konusunda bir egitim almadigi icin odaklandigi tek seyde budur. Ayakkabilar, cikolatalar, sampanya, pempe renkler, shopping ve aptallik. Bunlar kadin magazinlerinin ve dergilerinin bir kadinin elde etmesi gerekenler olarak söyledigi seyler. Iste tüm bunlar elde edilirse bir kadinda %100 memnundur. Kadin artik camindan disari bakip iyi görünmlü ve düzgün karakterli bir erkek aramiyor, buna bagli olarakta DÜSÜNÜP iyi bir seks, tatli bir muhabbet, tutku, güzel görünümlü cocuklar ve ailesi icin daha cok bos zaman gibi seyleri özlüyor olabilecegi aklinin ucundan gecmiyor - bunun sebebi ise bu tip seylere deger vermesi konusunda EGITILMEMIS olmasi. Magazin programlarindaki en az 5 koca degistirmis kaltaklar ve cosmo gibi dergilerin söyledigi tek sey seksin zaten beceri ötesi, robotik ve KÖTÜ birsey oldugu. Birde su dergilerde her ay salak salak sex tüyolari verilir: "kocam oral sex istiyor... yapayimmi?"... bu tüyolarinda hemen yaninda aylik tecavüz yada erkegin kadina uyguladigi siddet yazisi yer alir.

Aynen, her ay hemde sonsuza kadar - 3 sayfalik bir bölümde kadinlarin zavalliligi ve nasil SIDDET  ve TECAVÜZE ugradiklari yada kilpayi kurtulduklari hakkinda yazilar yayinlanir. Yani erkekler kötüdür. Erkekler daima siddete basvurur. Erkekler daima manipule ederler -- özelliklede ALFA erkekler -- esas DÜSMAN erkektir.

Yani sacma ve nörotik seks tüyolarinin yaninda korku dolu tecavüz hikayeleri - bunlari takiben kadinin sosyal aktiviteleri ile ilgili bir Soru & Cevap kismi.... "Sevgili Cosmo: Kiz arkadasimi sevmiyorum, ona gercegimi SÖYLIYEYIM yoksa seviyor gibi yapip mesajlasmaya devammi edeyim? Tesekkürler, Neslihan, Istanbul". Bunlarin ardindanda bu tip dergiler tonlarca makyaj tüyolarina girerler. Cirkinsin, toparla kendini! Düzüsürken kendini kaybetme ve donuk ol, sakin kontrolü kaybetme. Hersey kötü.

Sonrasinda konu YIYECEK, CIKOLTA, AYAKKABI ve CANTALARA girer. Görebileceginiz gibi derginin sonu cözümü sunuyor zaten. Derginin ilk 3/2'si kadina bir HIC oldugunu söylüyor (ünlülerin yasam haberleri). Seksin kötü ve karmasik birsey oldugunu söylüyor (sex tüyolari). Alfa erkeklerin düsman oldugunu söylüyor (tecavüz ve siddet hikayeleri). Sona dogru kadinin ne kadar cirkin olduguna isaret ediyor (makyaj tüyolari)... Sonrasinda 10 sayfalik bir reklam gecidi ile ara veriliyor... Böylecede shopping tüyolarina geciliyor. Tüyolari verenlerde cogunlukla homo yada metro denecek tiplerden geliyor. Kadinlar böylece kendilerini böyle tiplere, problemlerini cözmelerine yardimci olabildikleri icin daha yakin hissediyorlar.

Seda ablada tipki Cosmo gibi ayni taktigi uyguluyor. Evi güzellestirmenin yollari. Erkegi evde tutmanin yollari. Saglik tüyolari. Yemek tüyolari. Ilac tüyolari. Cinsellik tüyolari. Dayak yemis bir kadinin acili hikayesi....... Hatfaya sunu, bunu ve onuda gösterip anlatacagiz. Neredyse 10 kere evlenmis ve bu islemi eline yüzüne bulastirmis bir kadindan diger kadinlarinda tüyo beklemesi onlari ne kadar zeki yapiyordur sizce? Bu kadinlar bu tip bir programi ve böyle bir kadini dinlerken ne ögrenmeyi umuyorlar sizce? Iyi bir "Ev Kadini" olmayimi? Yoksa paranin yolunu kesmemek icin köleyi korkutmadan eve kapatmanin yollarinimi?

Carsambaya daha cok terör olacak - "Makyaj nasil dogru yapilir ve dogru ölcüde sütyen nasil secilir"... Aman Allahim, cok cirkinim ve sütyenim bana hic olmuyooooorrrr! :-(

Persembe günü "KOCANIZ ALDATIYOR" hikayesi ve kadinlarin kenar mahallelerde "alfa" erkeklerin siddetinden nasil kactiklarini izleyin.

Fakat cuma günü...."Cemil Ipekci ve Kenan Imirzalioglu ile shoppinge cikiyoruz. Seda ablanin özel ascisi sizin icin özel yemek pisirip size cikolatali pasta sunacak". Sonrasinda emlak tüyolari, "dogru erkegi bulma" kitabi ve konuk olarakda kitabin beta yazari. Tüm bu operasyon yillardir basarili bir sekilde ilerlemeye devam ediyor. Belkide bu onun MIT e katilmis oldugunun bir isaretidir.

Kadinlara sürekli olarak uygulanan beyin yikama programlarinda alfa erkeklerin tecavüzcü ve kolay kolay manipule edilemedikleri üzerine anlatilir. Bunlarin belkide yarisi dogru. Alfa erkekler tecavüzcü olmasalarda cogu kolaylikla manipule edilebilirler. Fakat homo-betalar %100 manipule edilebilirler, cünkü beta karisini onun en iyi kiz arkadasi olarak görür, kadinda ayni sekilde onu. Kadin refah cekini betasindan elde ettigi süre boyunca, ne bir tecavüz nede aldatma olabilir. Iste kadinin az gelismis zihni icin bu en akla yatan cözümdür.

Bir beta ile gezen bir kadini her gördügümde daima ayni seyi ifade ettiklerini görüyorum - o bana aylik gereken parayi (faizli ev kredisi gibi) ve buna bagli stabiliteyi sunuyor, ve ayni zamandada asla benim üzerimde zor uygulamiyor, tecavüze kalkismiyor ve baska bir kadin ilede aldatmayi düsünmüyor. Bu kadinlarin aslinda tamamen birer seks manyagi olduklarida pek önemli degil. Magazin programlari ve dergilerin, kadinlarin zayif zihinlerine soktuklari KORKU, mantiklarini devre disi birakir - "alfa erkeklerle beraber olmak pesinden problemler getirir"! Sadece betalarla takilirsan asla sorun yasamazsin!!!!
Ekonomi zayifladikca bu durumun dahada ilerleyecegini göreceksiniz. Kadinlar kim olduklari ile ilgilenmedikleri sperm donörlerinden aldiklari örneklerle üreyerek hic akliniza dahi gelmemis olan GAMMA bebekleri dogurmaya baslayacaklar. Yani bir homo-beta ile hetero bir kadinin birlesmesinden ortaya cikacak seyde uysal ve sessiz bir dana olur. Su ikisini birlestirince ortaya daha farkli birseyin cikmasini bekleyemezsiniz!

Ortaya cikacak cocuk, ister kiz, ister erkek olsun, omurgasiz, zayif, ici bos ve en önemliside APTAL olacak, böylecede devletin her türlü önerisine uyacaklar. MÜKEMMEL KÖLE!!! Tüm bunlarin ardindan,...... "Cesur Yeni Dünya" kitabinda sunulan FIKIRde bu degilmiydi!? Selektif üreme!! Yani tamamen omurgasiz bir beta ile omurgasiz bir kadini birlestirince ortaya daha omurgasiz, aptal ve zayif karakterli birsey cikmayacagi üzerine tarstismaya bile gerek yoktur. Iste böylece, en MORON, aptal ve gerzek yeni bir nesil MÜKEMMEL bir köle grubunu olusturur.

Bu tip cocuklari yillar sonra büyürken 
tek tek nasilda birer morona dönüsürken izleyecek ve ailelerinin bunu nasilda yansittigini görmeye baslayacaksiniz. En azindan ebeveynler bosanirken arka planda bir HAYSIYET vardir - sanki, ne istedigimi biliyorum ve daha azi ile yetincek degilim derler. Fakat eger bu cocuk korkulari yüzünden inkara sürüklenmis bir ebeveyn ortaminda büyürse, ortaya cikacak olan sey zaten bellidir: GAMMA Nesil! Selektif üreme yeni bir ORC nesil yaratmak icin kullanilabilir. Sadece koca götlü sisman bir patron kaltakla yeni model bir hipster beta'dan cikacak cocugu hayal edin. Neye benzeyecek? Nasil davranacak? Siz belkide insanlarin SIMDI aptal oldugunu düsünüyorsunuz!! Bu cocuklar büyüyünce ne olacak peki? Bunlarin kisir olabileceginden dahi süphe etmekteyim!
Eger bir kadin illaki evlenip sizi nikah masasina oturtmaya ugrasiyorsa ne yaptiginizi iyi düsünün. O imza ile seytana ruhunuzu satmis olacaksiniz ve cehennemin cukurlarinda sonsuza dek 9 dan 17 ye cayir cayir yanacaksiniz... :-D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder