7 Mart 2012 Çarşamba

Bedava Bilginin Sonu

Merhaba Moronlar,
Her rüyanin bir sonu oldugu gibi bu blogdaki bedava bilgilerinde sonu geldi. Artik buraya baska bir yazi koymayacagim. Cünkü oyunun sonuna gelindi artik. Seyredecegim artik.
Birde yorumunuza su alttaki ayetten ne mana cikardiginizi yazin!! Sadece fikrinizi yazin yeter. 
Ahzab 33:50
İmam İskender Ali Mihr : Ey Nebî (Peygamber)! Muhakkak ki Biz, ecirlerini (mehirlerini) verdiğin zevcelerini ve elinin (altında) malik olduğun, Allah'ınganimet olarak sana verdiği (cariyelerini) helâl kıldık. Ve seninle beraber hicret eden amcanın kızları, halanın kızları, dayının kızları, teyzenin kızları ve nefsini Nebî (Peygamber) için hibe eden ve Nebî'nin (Peygamber'in) de onu almak istediği mü'min kadınları, (diğer) mü'minler hariç, sana özel olarak (helâl kıldık). Onlara (diğer mü'minlere) zevceleri ve ellerinin (altında) malik oldukları (cariyeleri) konusunda neyi farz kıldık, Biz biliriz. (Bu), senin üzerine bir zorluk olmaması içindir. Ve Allah, Gafûr'dur (mağfiret eden), Rahîm'dir (Rahîm esmasıyla tecelli eden).
 
Kung- fu Pandayi seyret!
 
REALITE!
 
HAYAL DÜNYASI!
 
REALITE!
 
HAYAL DÜNYASI!
 
REALITE!
 
HAYAL DÜNYASI
 
Antichrist (Satanist) Ters Hac!                              ????????????????
Sadece merak, acaba birisi nedenini aciklayabilecekmi diye! Hangi taraf yaniliyor?
 
 
 
Matta 13
10 Öğrencileri gelip İsa'ya, "Halka neden benzetmelerle konuşuyorsun?" diye sordular.
11 İsa şöyle yanıtladı: "Göklerin Egemenliği'nin sırlarını bilme ayrıcalığı size verildi, ama onlara verilmedi.
12 Çünkü kimde varsa, ona daha çok verilecek, bolluğa kavuşturulacak. Ama kimde yoksa, elindeki de alınacak.
13 Onlara benzetmelerle konuşmamın nedeni budur. Çünkü, 'Gördükleri halde görmezler, Duydukları halde duymaz ve anlamazlar.'
14 "Böylece Yeşaya'nın peygamberlik sözü onlar için gerçekleşmiş oldu: 'Duyacak duyacak, ama hiç anlamayacaksınız, Bakacak bakacak, ama hiç görmeyeceksiniz!
15 Çünkü bu halkın yüreği duygusuzlaştı, Kulakları ağırlaştı. Gözlerini kapadılar. Öyle ki, gözleri görmesin, Kulakları duymasın, yürekleri anlamasın Ve bana dönmesinler. Dönselerdi, onları iyileştirirdim.'
16 "Ama ne mutlu size ki, gözleriniz görüyor, kulaklarınız işitiyor!

1 yorum: