8 Mart 2012 Perşembe

Karantina ve Temizleme Islemi Uyarilari


Buenos Dias Los Elitos i Homo-Lapinitas,

Son zamanlardaki Savas yada Pandemi haberlerinden dolayi panikleyen ve bu paniklemelerini dogrulayacak sitelere kosanlar (davidicke, harun yahya, alex jones vb.) icin sanirim Rasyonel ve Mantikli bir yazi yazmanin zamani geldi. Bu sahislarin merak ettigi en önemli soru ise bu:


"Yaklasmakta olan sey DEVASA mi olacak?"

Nokta 1: Uyarilar Bircogunun Hayatta Kalmasi Demektir!

Iste bu yüzden bu soruya yanit olarak verilecek en sakin ve mantikli cevap "HAYIR" olur. Eger devletler "Flashlight" Projesi gibi bir olayla herseyi silbastan düzeltmek isteselerdi, bunu bir dügmeye basip popülasyonun %99'unu yok ederek zaten yaparlardi. Bunun böyle olmayacagini yazmamin tek nedeni koyunlara bircok uyarilarin sunuluyor ve buna bagli olarakda yönlendiriliyor olmalari. Madem sigirlari (büyükbas hayvan) mezbahaya götüreceksiniz, ne diye onlari bu hususta uyarasiniz? Sartlandirma ve "farkindalik" ile halkin yeni uygulanacak olan sosyal ajandaya, kriz döneminden, anarsiye neden vermeden gecisi saglanir. Sartlandirmalarin en önemli nedeni anarsiyi engellemektir, cünkü eger bircok hayatta kalacak olan olacaksa bunu takibende ANARSI baslayacaktir!! Ayrica, uyarilar halkin olaylarin gelisimi esnasinda bile uysal kalmasinida saglar - buda gecisin kolaylasmasina zemin hazirlar! Kimisi uyarilarin gelismeler esnasinda koyunlarin "korkudan" uysal kalmasi icin yapildigini söyleyebilir.... evlerinde oturup UMUT icinde virüsün yok olmasini tipki "I am Legend", "Doomsday", "Blindness" yada "Happening" filmlerindeki gibi beklerler... tipki 2009 daki Domuz Gribi gibi. Evde beklerkende onlara bedava porno, film, futbol gibi seyler sunulur.


Peki neyi bekliyor bu hayirseverler????

Tüm o saydigim filmlerin ortak sonu, finalde virüsün ortadan kalkmasi gibi görünsede bazilarinda "The End" sahnesine saniye kala virüsün dönüsü tekrar haber verilmekte. Tabiki bu sahneler koyunlarin zihninde bir UMUT isigi yakmaktadir ve "Hey, hersey düzelecek" hissini vermektedir - yani birisi (kahraman, mesih, devlet, ordu vs.) birsey yapacak ve hersey düzelecek, sen sadece uysalca bekle  ve UMUDUNU yitirme. Millet sagda solda sonbahar yapraklari gibi dökülürken bile Cobanlarina olan güvenleri ve UMUTLARI bitmeyecektir. Kimilerinin aklina su soru gelebilir: Bu hayirseverler koyunlarin %99'unu yok edecek kapasitede konvesiyonel yada biyolojik silah gücüne sahiplermi ve bunu kullanabilirlermi? Cevap kesinlikle EVET! O zaman neden bir kac ayligina yer altina saklanip heryeri gazlamiyor ve tekrar bastan baslamiyorlar? CÜNKÜ PLAN BU DEGIL!!!


Nokta 2: Insanlar birer Enerji Kaynagidir - Bu Kaynagin Cökmemesi Icin Dikkatli Olunmak Gerekir. (Koloni Cöküs Teorisi)

Bircok ünlü NWO dezinfo ajani 9/11 gibi bir olayin illuminatinin ahlaksiz yeni düzenine gecisteki quantum sicramasi olduguna inandirmaya calisirken, panige kapilmis gibi görünen hayirseverlerin bu düzeni oturtmak icin ACALE ETTIKLERI gibi bir izlenim birakilmaktadir. Tabiki böyle bir durumun olmadigina inanamak yeni cag teoristlerin asla inanmamak istedikleri bir seydir, bu yüzdende bu BUSINESS ayni sekilde günden güne daha absürd bir hal almayada devam etmektedir. Aslinda 9/11 olayinin radikal olan hicbir yani yoktu - korku kullanilarak koyunlarin katliamina baslanmisti, yani daima yapilan IS! Korku tüccari site sahipleri yaptiklari dramatik videolarla koyunlarin bobinlerini manyetize etmeye devam ederler  ancak realitede ELITler, bilim adamlarinin bile tasdik edecegi sekilde daima YAVAS bir harekettedirler. Elitler asla ellerindeki enerji kaynagini (insanlar) aptalca bir manevra ile yok edecek degiller! Yani bu simdi gelen seyin devasa olmayacagi anlaminami geliyor? Evet aynen öyle! Eger günesin etrafinda gezegenler yada diger parcaciklar dönmezse, günes kendi enerjisini daha cabuk tüketmeye baslar ve buda hizla yok olmasina neden olur! Tabiki burada bakmamiz gerekenler devlete bagimli olan ve "gereksiz yiyici" dediklerimiz - yani Drone Arilar!
Drone: Google Tercüme
Nomen

   1. erkek ari
   2. tembel
   3. vizilti
   4. uzaktan kumandali uçak
   5. asalak tip

Bu "gereksiz yiyicilerin" bir amaci var! Tembel kalmak! Drone fenomeni alt-atomik parcaciklarda dahi mevcut olan bir etkendir - yüklenmemis parcaciklar, ayni zamanda biyolojik alanda "ölü"-virüsler ve drone karinca yada arilardir. Bu varliklar doganin her basmaginda ve ayni zamandada bilimdede bilinmektedirler.


Ignesiz, korumasiz, calismayan ve sosyal yardima bagli olan ari - Drone Ari

Her durumda bu Dronelarin asla yapmayacagi seyler:

Avlanmak
Herhangi bir Is yapmak
Dövüsmek
Kendilerini Korumak (Drone arilar ignesiz, Drone karincalar ise zayif cene kemiklerine sahiplerdir)

Drone'un esas amaci koloniyi insaa etmek yada bal üretmek degildir - esasinda bunun yerine kolonide düzeni ve itaatkarligi saglamaktir, yani diger arilari gözlemek! Ilk bakista Matrix'in gereksiz bir parcasi gibi görünselerde, dikkatli bir inceleme sonucu bunun böyle olmadigi ortaya cikiyor. Calismiyor gibi görünüyorlar degilmi??? Aslinda bütün gün calisiyorlar... vatan icin (koloni) calismanin ne kadar iyi birsey oldugu INANCINI (DIN) yaymaya devam ediyorlar. Kralice ise, eger sistemi dengede tutmak icin gerekiyorsa, daha cok isci yada Drone ari üretebilir. Bunun icin sosyal sistemde bazi degisiklikler yapmaniz yeterli: fakirlere aylik maas gibi!
Görebildiginiz gibi partilerin ilk hedefi Dronelar!
Insan Dronelar
Standard bir sirket ortaminda Drone isci davranislarini incelemeniz mümkün. Calisanlardan, dogrudan kac kisinin orada calisiyor gibi göründügünü ancak aslinda bir bok yapmadiklarini duyarsiniz - buna ragmen bu Dronelar neredeyse asla kovulmuyor hatta bazen terfi bile edebiliyorlar. Iste bu insan drone fenomenini izlerken, bu sahislarin bilincli yada bilincsiz olarak digerlerinin calismalarini sagladiklarini görürsünüz - cogunluklada ofisteki bu dronelari sizi müdürünüze ispiyon edenler olarak tanirsiniz. Yani kisaca "kic yalayici" denenler!
Kim olduklarini cok biliyorsunuz degilmi? Artik ne olduklarinida biliyorsunuz!
Hayirseverler herkesi yok ederek enerji aginin cökmesine sebep veremezler! Hepsini yok edip az bir kismini hayatta birakmak aslinda hicde zekice bir hareket olmaz. Daima, bayrak sallayan, vatansever, dinci, bezelye beyinli ve hitler genclerini animsatan Dronelar olmaliki, kralicenin isteklerini etrafa yayip kabul ettirebilsinler. Ne kadar az insan olursa o kadar iyi olacagi acikca belli iken, bunu kademeli olarak gerceklestirmek en MANTIKLI olan islemdir. Böylelikle ani bir düsüs ile Koloninin Cöküsüne sebep verilmez ve sistem sürekli islemeye devam eder. Isin özü sistemdeki indüksiyonu azaltmak ve bu sirada cökmesine mani olmaktir. Bircok firma, isyeri sahibi arti 1-2 isciyi tutup digerlerini kovarak uzun süre islemeye devam edebilir. Böylece isverenin kendiside bir isci durumuna düser ve artik bir güc-agi isletemez durumda olur. Isveren isten cikarmalar yada yipratmalar (isten cikmayanlar "acaba sira bendemi" diye düsünür ve is güvencesi saglamak icin kendi baslarina sirketi terk ederler - gelecek olan olaylar sayesinde bu sahislar "zombi efekti" denen seyi yasayacaklar, yani sorumluluk alip hayatta kalmaya calismaktansa intihar etmeye baslayacaklar - ekonomide buna kisaca ekono-intihar [econocide] denebilir) ile kademeli olarak güvenli diye bakilan seviyeye kadar kücülmeye devam eder. Fakat burada bahsettigim sey SISTEMIN (Sirket) iscilerin %99'unu kovarak asla hayatta kalamayacagidir!! Yani IFLAS bayragi cekilir.

Tüm bunlar cogunlugun gülerek izledigi ancak gercegi gözler önüne seren "Bee Movie" dede alegorik olarak ele alinmakta.

Hey, bu ari tipki bir insana benzemiyormu? Ayrica dalga olsun diyede yazmiyorum ancak bu arilarin yasiyor olduklari yerin ismide "Sheeps Meadow" - Mutlaka Seyredin! Konu: Arilar insanlar icin bal üretmeyi kesiyorlar ve bu yüzden ASIRI miktarda üretilen bal arilarin elinde kaliyor ve bal ekonomisi krize giriyor... tahmin edin bakalim günü ne kurtariyor?

Ve son olarakta........
Nokta 3: Karantina ve Yok etme

Eger bir dügme olsaydi ve buna basilarak herkes öldürülseydi (herkes derken KOMPLE yada %99 demek istiyorum), karantina ve buna bagli temizleme islemine GEREK kalmazdi!!! Karantina ve Temizlik mutlak bir kesinliktir - bu ayni zamanda bu olaylari gösteren filmlerin ortak konusudur. Tabiki Karantina ve Yok etme manevrasi ilede Dronelara yeni bir mental PROGRAM asilanmaya devam edilir.

Tüm bu salgin kampanyalari ilk olarak NWO nun iki ajani Alex Jones (End Game) ve Leonard Horowitz (In Lies We Trust) tarafindan komplo teorisi bagimlilarina sunulmustu.


Binadaki kurukafa resmi ile korkudan baska ne yayabilisinizki?

Iki filmde oldukca bol miktarda GERCEK bilgilere sahipler ancak bu sizi sasirtmasin, cünkü, bu tarz filmlerin zihinlere asiladigi yegane sey KORKU! Korku, gelismeler esnasinda koyunlarin uysal kalmasini saglar ve cok gerekli bir etkendir. End Game yada In Lies We Trust gibi filmler tipki "The Happening"'i sinemada seyrederken olusan Amplifikatif efekte sahipler. Yani sunu son bir kez tekrar etmek gerekirse, KORKU drone gibi bircogunun hayatta kalmasini garantileyen bir zorunluluktur - eger pasifize edilmis halki sürekli terör ve benzeri olaylar ile baski altinda tutarsaniz, yapmak istediginiz geciste bir o kadar yumusak olacaktir. Öldürmek sadece öldürür (yok eder), ancak korku hadim eder ve simdiye kadar gördüklerim %100 korkudan baska bir PSY-OPS islemi degil.

Artik bir pandemi aninda cogunlugun ne yapacagi coktan zihinlerine programlandirilmis durumda! Bu haber tekrar cikinca, herkes tipki programlandigi gibi sterilizasyona baslayacak ve gözleri/kulaklari Medyada olacak! Böylece liderlerden talimatlari bekleyecekler.
Dermatologlar koyunlara bunlarin (antibakteriyel) iyi oldugunu söyleye dursunlar! Bu ürünü üretenler aslinda KIMYAGERLER degilmi? Yani icine ne koyduklarini ve bunun nasil bir etki yaptigini en iyi onlar söylememelimi? Tipki aslinda hicbir dis hekiminin dis macununu tavsiye etmemesi gibi!


Bonus.....

Unutmayinki suc yoksa kanun yoktur.. Kanun yoksada suc yoktur. Yani bir el digerini yikamaktadir. Suc sadece yasa ile isbirligi icinde bulundugu sürece var olmaya devam eder! Sucun islenmesine IZIN verilmese idi, koyunlar korunmak icin polis yada asker denen güclere ihtiyac duymazlardi. Buna bagli olarak tüm kisisel suclarin islenmesine izin verilmektedirki (cinayet dahil) HAYIRSEVERLERIN korunmasini saglayacak bir güc ünitesi olussun! Sokaktaki averaj bir koyunun dahi polisin yada askerin onu korumak icin olusturulmadigini anlamasi icin astrofizikci olmasina gerek yok! Ancak buna ragmen onlarin yardimi icin yalvarmaya devam etmekteler.

Insanlar köle edilmek icin YALVARMAYA devam etmekteler. Cünkü köleler sahipleri tarafindan korunurken bu sorumluluk onlarin elinden alinmis olur ve böylece rahatca uyuyabilirler. Güney Afrika 90 larda acik komünizmden (kuzey kore gibi kapali yada kör degil) DEMOKRASIYE gectiginde suc oranida hizla artmaya baslamisti. Dünya Güney Afrikanin özgürlügünü kutlarken, doga sunu kanitladiki insanlar ÖZGÜRLÜKLE basa cikacak kapasitede degillerdi. Su asagida koydugum linkteki videolarda güney afrikanin polissiz bölgelerinde halkin nasil "özel" bir polis birligi (Mapogo) kurup kendilerini korumaya calistiklarina bakin. Nasilda bir lidere (güvenlik birimi) kendilerini korumasi icin yalvardiklarina bakarken, ayni zamandada olusturmus olduklari ayni GÜC tarafindan nasilda KÖLELESTIRILDIKLERINI izleyin. Cok merak eden varsa, röportaji yapan sahis bir Yahudi... kaderin cilvesi!? :-)
Bu yaziyi okuyan devlet güvenlik memurlarida Drone isci üzerine sunu düsünsünler.... Türkiye belkide dünyadaki en cok askeri Generale sahip, fakat bu generallerin hepside bir birligi komuta etmiyor, cogu masa basinda. Ayni sekilde Polis teskilatindada omuzunda yildizi olan her kisi dogrudan bir yönetici Amir degil, onlarda ayni sekilde tek baslarina masa basi görevlerini yapiyorlar. Madem bu adamlara rütbe veriliyor ve masa basina sevk ediliyorlar, o zaman rütbenin omuzlarinda durmasinin ne önemi kaliyor? Ayni sekilde askeriyede tonlarcaAlbay rütbeli subay dolu, ancak kac tanesi gercekten bir Alaya bakiyor? Kara Kuvvetleri Bünyesinde 4 Ordu, 9 Kolordu, 2 Mekanize Tümen, 9 Zirhli Tugay, 15 Mekanize Piyade Tugayi, 11 Motorize Piyade Tugayi, 5 Komando Tugayi, 1 Insani Yardim Tugayi, 2 Topçu Tugayi bulunur. Yani 4 Or, 9 Kor, 2 Tüm, 43 Tuggeneral yapiyor ve bu sadece KKK icin gecerli. Yani toplam olarak 58 KKK generali, tabiki bilinen rakam bunun oldukca üstünde... Hicmi sormuyorsunuz kendinize bu adamlar birlik yönetmiyorda ne yapiyor diye???? Acik ve net bir sekilde göreceginiz gibi tüm güvenlik sektörleride Drone rütbelilerle dolu. Anlayacaginiz gibi eger dronelar cogunlukta olmasa idi bütün bu sektörlerdede kisa sürede anarsi baslardi ve buda sistemin cökmesine neden olurdu.
Hmmm, sen hangisisin acaba? Götün kocaman, maskende siyah, tamaaammm!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder