6 Mart 2012 Salı

Illuminati Neyi Bekliyor? (Gercekle Yüzlesmeye Hazirmisiniz?)

Evet, su soruda sorulmaliydi artik. Neden bu Illuminati denenler bizleri simdi öldürmüyorlar?
Halen daha neyi bekliyorlar? Cevap su: Doga! Illuminati grubu güclerini doga kanunlarina olan saygilari sayesinde elde ederler. Söyleki; doganin ilahi kanunlarinin farkindalar ve bunlari bozmaya calismiyorlar. Aslinda doga tapiyorlar onun kurallarini metodik olarak takip ediyorlar. Buda dehset verici bir anlayis „gercegini“ ortaya cikariyor. Dogayi anlamak, „gercegi“ anlamak demektir.

Bircok insan „gercegin“ ne oldugunu anlayamadiklari icin kendilerine sunulmus olan fantazi dünyasinda yasarlar. Kimileri bu insan türünü „koyun“ olarak nitelendirir. Bu fantazi dünyasi: Matrix, kölelik ve modern toplum olarakta adlandirilabilir. Nasil cagirirsaniz cagirin, konu suki; Illuminati güclü, cünkü onlar doga kanunlarina karsi herzaman saygili. Bircogunuz da bu „Doga gercegini“ redettikleri icin bir nevi „köle“ ! Bazi anlasilamayan nedenlerden dolayi, bu gezegeni doldurmus olan insanlar zannediyorki, doganin kanunlari insanlar icin gecerli degildir.



Bazi garip sebeplerden dolayi doganin acimasiz kanunlarinin bitkilere ve hayvanlara uygulandigini kabul ediyorlar. Ancak bazi sebeplerden dolayi bu kanunlarin insanlara uygulanmadigini düsünüyorlar. Bu gercegi felaket bir acidan rededen insanlik, tipki bir kölelesmis koyun sürüsü gibi hayirsever Illuminatinin eline düsmüs oluyor. Hayatin temeli dengede tutlmasina baglidir! Denge, denge!!!! Bu gezegendeki her yasam formunun bir avcisi ve anyi zamandada bir avi vardir. Buna bagli olarak her canli aslinda bir avcidir, hemde istisnasiz! Eger avci avini(dogal kaynak) kendilerini yeterince üretemeyecek konuma getirirse, yokolur! Sanirim bircogunuz dogadaki avcilarin avlari ile bir denge icinde yasadiklarinin farkindadir. Bu dengeyi bozmak tek anlamda „yok olmak“ olur.

Bu doganin kanununudur. Insanlarda bu kanuna uymak zorundadirlar, yoksa onlarda yok olmaya mahkum olurlar. Bugün, elde olan kaynagin (yiyecek/servis) yeteceginden daha fazla insan vardir. Bunun sebebi insanlarin krediye bagli yasamalridir. Yani calismadan elde edilen kaynaklar. Krediye olan baglilik insanlarda kendine fazla güvenme, bu sayedede nüfus artisina ve kaynaklarin tüketilmesine neden olur. Isetr inanin ister inanmayin, size yazdigim gibi, Illuminati hakli! Bir nüfus fazlaligi var. Kisacasi herkese yetecek kadar yiyecek yok. Ve hayir, sadece daha fazla ekin ekip veya daha fazla hayvan yetistirerek bu sorunu cözemessiniz. Ekin ve hayvanlarin avlari/ihtiyaclari sirf insanlar daha fazlasini istiyor diyede artmiyor. Daha fazla hayvan yetistirmek, daha fazla yesil alan gererktirir, daha fazla yesil alan ise daha fazla tohum, daha fazla bitki daha fazla polenleyen böcege, daha fazla böcek daha fazla bakteriye, daha fazla bakteride daha fazla iklimsel kosullara, daha iyi iklimsel kosullar ise daha verimli bir topraga ihtiyac duyar. Doga bir denge üstünde basa basa durur. Hicbir „para“ miktari daha fazla hayvan veya yiyecek yapamaz. Anliyormusunuz?? Para ile daha fazla yiyecek yapilamaz ve doganin kanunlari kirilamaz. Doga kanunlari sadece övülür! Yani bir nüfus azaltimi sartki doganin dengesi tekrar yerine gelsin ve cins yok olmaktan korunsun. Bu belki size sürpriz gibi gelebilir ancak, bu sistem binlerce yildir uygulaniyor. Bu tip masif nüfus azaltimlari gecmisteki devirlerin veya caglarin sonunu getiren seydi! Her cagin sonunda büyük bir yenilik ile insanlik tekrar ayakta kaliyorduki böylelikle sonsuza kadar devam edebilsinler.

Her büyük uygarlik ne kadar büyük ve gelismis oldurlarsa olsunlar neredyse yeryüzünden silinmislerdi. Bazi yazilar sizleri Sümerler, Misirlilar ve Romalilarin kendi olusturduklari zulümden dolayi yok olduklarini anlatirlar. Aslinda gercek suki, kendilerini yok ederek dogal dengeyi tekrar yerine oturttular. Bu uygarliklarin liderlerinin kan baglari bugünde devletlerin veya saraylarin basindalar. Tüm bu kan bgii olanlar „hayatin cicegi“ (flower of life) prensibine saygi duyarlar. Isim hayatin cicegi cünkü bize dogada ölümden hayat olsutugunu belirtir! Doga size hergün ölümün hayat getirdigini gösteriyor. Ancak bircogunuz bu önemli noktayi gözardi ediyorsunuz. Illuminati, insanlar fantazi diyarinda yasiyorken, ölümü benisemistir. Hic merak etmedinizmi, acaba neden Illuminati cemiyetleri „Skull and Bones“ (Kurukafa ve Kemikler) sembolleri ile dolu ve neden kan adagi veriyorlar? Bu basitce onlarin dogadaki diger yariya yani hayat getiren „ölüme“ saygilarindan dolayidir.

Hayat Cicegi bu dengeyi yani yasam ve ölümü temsil eder. Bu sayedede yasam devam eder. Görünüs suki, yenilenme zamani (soykirim) gelmek üzere. Iste Illuminatide tam bunu bekliyor. Onlar dahi doga kanunlarina karsi gelemezler. Onlarda dogru ana kadar beklemek zorundalarki insanlik tümüyle yok olmasin.

Sizlere bilmediklerinizi degil, göremediklerinizi yaziyorum!
Yani tüm bu 2012, satanistlerin savasi, yeni cag, altin cag, foton cagi ivir ziviri aslinda sadece sizleri bu fantazi hayatta mesgul tutmak icin. Yani mesgul olun ve düsünmeyin, biz“ sizin icin düsünüyoruz mantigi! Sehirde yasayan bir insan muson ormaninda sizce kac gün hayatta kalabilir? :) Günmü? Saatler bile fazla. Bilgisayarlar ve elektronik oyuncaklar ile sizce nasil hayatta kalabilirsiniz?

Finlandiyada Rotschild ve Rockefeller aileleri bosuna bir „Tohum Bankasi“ diktirmedi! 3/2 si su olan bir gezegende susuzluk cektiginizi zannettiren sizce kim? Küresel isinma fiyaskosunu hazirlayanlar kim? Al Gore klima üzerine yaptigi konferanslarda su seviyesinin en az 7M artacagindan bahsediyordu ama kendisine konferanslardan elde ettigi parayla deniz kenarinda bir villa aldi!!! Yani bu adam bu kadar beyinsizmi? :)
Herkes yükselirken altina hücum ediyor. Fakat altin yükselirken dolarinda yükselmesinin imkansiz oldugunu kabul etmek isteyenler cok az.

Yani bir sey cikarken ona bagli olan baska birseyde inmek zorundadir. Herkes bir yatirim pesinde. Herkes para pesinde. Sizlere tek önerim su, eger yatirim yapacaksaniz, aldiginiz sey yenip icilemiyorsa, icinde yasanamiyorsa veya üzerine birsey dikilemiyorsa, bu yatirim tamamen gereksiz!
Ileride kitlik yasanacak ve bu kacinilmaz! Anliyormusunuz, kacinilmaz!
Ya Illuminatinin yolunda gidersiniz yada yokolursunuz! Media Illuminatiyi kötü olarak gösteriyorki bu normal. Cünkü eger herkes onlar gibi olsaydi düzen böyle olmazdi.
Bedavaya yemek yok. Yemegini üretemeyen veya yakalayamayaninda dogada yeri yok.
Kisacasi Illuminati iyi ve ben onlari savunuyorum.
Herkese hayatta kalmada basarilar.
Hadi caniiiim diyenlerede, fantazi dünyalarinda iyi eglenceler diliyorum.

1 yorum:

  1. Doğaya saygılılar? Senden tek bir şey rica ediyorum: HAARP nedir diye bir araştır.

    YanıtlaSil