8 Mart 2012 Perşembe

Soykirimlarin Gözardi Edilen Gercegi


Merhaba düsünebilen elitler, rumuzunu erkek olarak yazan "kizlar" ve koyunlar
Gelin bugün cogunlugun kicindaki ciban gibi, aci veren ama bakilmak istenmeyen bir noktaya deginelim! Nazilerin Yahudi soykirimi. Tabiki sanki tüm soykirim sadece yahudilere uygulanmis gibi bir hava yaratildi, tarih ve rakamalar degistirildi, sahte fotograflar yayinlandi ve gercekler örtbas edildi. Aslinda esas öldürülen yahudi sayisi 1 milyon bile degilken bu rakam bir ara 8 milyon gibi ucuk rakamlara kadar cikmis sonrada 5,6 milyon gibi bir ortalamada karar bulmustur. (Bazilari bunu 6 milyon olarak kabul etti). Naziler aslinda yahudilerin haricinde Cingeneleri, Homoseksüelleri, Yehovanin sahitlerini, yerel suclulari, anti-sosyal olanlari, dilencileri, hirsizlari, polak istihbaratcilari, Nazi karsiti olanlari ve isportacilar gibi önemli bir kesimide yok etmislerdi. Acaba neden diye sormanizin bir geregi bile yok sanirim! Yahudilerin daima girmis olduklari söylenen gaz odalarina dikkatli bakinca, bu odalarin aslinda bitlenmeye karsi kullanildigini görebilirsiniz. Cünkü ölü yahudiler bir ise yaramiyordu, ancak calistirilabilenler ekonomiyi canlandirmak icin fabrikalara yollaniyorlardi. Caslimak istemeyenler ve buna elverisli olmayanlar (dogal seleksiyon) eleniyordu.

Fazla tarih dersi vermeden kisa keseyim ve su soruya bir yanit vereyim.... "Yahudiler neden soykirima ugradilar?"... Cünkü borclu idiler ve onlar gibilerin yüzünden ülkenin ekonomisi cökmüstü. Anlayacaginiz Yahudiler bu soykirimi hak etmislerdi! Evet dogru okudunuz "Yahudiler kendilerine yapilmis olan Soykirimi hak ettiler!". "Oh, Enki, nasil bu kadar kalpsiz olabilirsin, onlarda birer insandi!" diyenleri duyabiliyor gibiyim. Evet tipki bugünkü koyunlar gibi onlarda ayni idi ve eforla kazanmaktansa borc alarak yasamaya baslamislardi. 1920 lerdeki Alman hiperenflasyonu kim olusturdu sizce? ABD? Hitler? Ayse Teyze? Skeletor? Godzilla? Rusya? Tabiki halkin kendisi!
Eski bir yahudi anlatimi söyle der: "Yahudiler firinlara sanki koyunlar mezbaha girer gibi gittiler". Evcillestirilmislerdi! Bir düsünün, nasil oluyorda 500 kisilik bir "yahudi" tutsak grubu, 5 kisilik bir asker grubu tarafindan, ellerinde 10 ar mermi ile önce trenlere, sonra toplama kamplarina, ardindanda mutlu bir sekilde yakilacaklari firinlara gönderilebiliyorlardi? Bu nasil mümkün olabilir? Burada 500 kisiye karsilik 5 kisi arti 50 mermiye karsilik 500 kisiden bahsediyoruz! Tabiki tüm islem hep böyle devam etti cünkü azinlik daima cogunlugu yönetir, iste buradaki "fenomenin" nedeni: kendine aci vermeye tesvik edilmek! Okumaya devam edin, ne demek istedigimi anlayacaksiniz.

Hitler zamaninda kullanilan bir slogan vardi: "ARBEIT MACHT FREI" (Calismak Özgür Kilar)! Bu slogan ayni zamanda Hitlerin isci partisinin slogani idi. Tabiki bu slogana bagli olarakta, öldürülen yahudiler aslinda bankalardan borc almis ve bunu geri ödeyemeyenlerden olusan koyunlardan baskalari degillerdi! Eger bugün "Arbeit Macht Frei" baskili bir tisört ile ortada gezseniz - tipki Iraktaki sivillerin ABD Baskani Obamanin kullandigi "Change we can believe in" slogani ile hatirlayacaklari bombalama sahnelerini hatirlatir gibi - tüm diger koyunlar size ayni surat ifadesi ile bakarlardi. Her iki cümlede aslinda sadece birer parti slogani ancak akillarda bu tip bir iz birakiyorlar.
Aslina bakilacak olursa Hitlerin kullandigi slogan oldukca iyi ve dikkate deger idi! Savas ve Soykirim koyunlarin tembelliginin ve borca girmelerinin bir eseridir - hatta daha acik olmak gerekirse, konu borca batmis bir ülke oldumu irk ve inanca bakilmaksizin bu islemlere baslanir... ister zenci, ister beyaz, istersede cinli olun bu islemden hicbir grup esirgenmez! Cünkü aslinda var olan bir tane grup var O da "Halk" yani benim irdeledigim "koyunlar"! Eger bu gruplar ta en bastan borc yerine calisip kazanmis olsalardi, hicbirinin götü Nazi firinlarinda izgara olmazdi! Hitlerin slogani bunu zaten bastan belirtiyor: Calismak Özgür Kilar!!!!!


Tipki ABD ye Afrikadan getirilmis siyah köleler ile ilgili yapilan tarihi saptirmalarda anlatilan: zorla getirilmis olmalari zirvasi gibi! Afrikadan ABD ye getirilen siyah "köleler" hükümlü suclular ve en önemliside belesciler, yani borclarini ödemeyenler idi! Yapmis olduklari sucun bilincinde olan siyahlar köle olarak kullanilmalarina karsi gelmemislerdi! Evet kondisyonlari kötü idi, fakat kendilerini buna sürükleyende yine ayni koyun davranislari idi: TEMBELLIK! Tabiki bugün bu hikayeyi kime anlatsaniz size saskin bir ifade ile bakacaktir, cünkü filmler ve tarih bu gelismeleri Afrikaya gelen Öcülerin nasilda masum ve iyi insanlari tek tek toplayip zorla ABD ye getirdigi ve köle gibi kullanip öldürdükleri üzerinedir. Bir kac sene evvel bir ABD gemisi Afrikadaki bir limana yanasmis ve ne ilginctirki yerel halk gemideki Afro-Amerikanlara hic ilgi göstermemisti, bunun yerine Amerikali Beyazlara sevinc gösterileri yapmislardi, cünkü onlarda ABD ye yollanmis olanlarin aslinda kimler olduklarini biliyorlardi!

Dünya üzerinde hicbiryerde 500 kisiyi 10 kisilik bir askeri tim ve ellerinde 10ar kursunla zaptedemezsiniz! Bu mümkündü cünkü tutsaklar borclu olduklarini biliyor ve bu yüzdende icgüdüsel olarak itaat ediyorlardi, borclarini zamaninda ödememis olmalarinin suclulugu onlari itaate ve evcil kalmaya tesvik ediyordu. Ayni sekilde gemilere yüklenen 500 siyah köle nasil olurda 10 kisilik bir tayfayi alt edemezdi? Siyahlarda borclari yüzünden bir nevi geri ödeme olarak gemilere yüklendiklerini biliyorlardi... bu yüzden tipki yahudiler gibi onlarda tipki sigirlar mezbahaya gider gibi gemilere binmislerdi.
Kaniniz fazla kaynamadan sunu belirteyim: Ben buraya "bazilarini" bilgilendirmek icin yaziyorum, yani acik zihinli olanlari... simdi tüm bu izahatlardaki yahudi yada siyah kavramlarini bir kenara koyun ve gelismelere objektif olarak bakin.... eger tüm bu soykirim ve savaslarin aslinda sadece "bir grup" (tembel koyunlar) üzerinde yapildigini görmeye baslarsaniz "gercegide" yavas yavas görmeye baslarsiniz! Luciferin isigi size daima aydinlik kazandiracaktir. :-) Bunu Satan (Seytan) dahi biliyor.

Hicbir grup sirf zevkten yada can sikintisindan zulüme ugramaz - bu doga kanunlarina aykiri bir davranistir!

Tüm yahudi toplama kampi fotograflarinda ayni seyi görüyorsunuz! Üstteki fotografta belkide 200 tutsak var ancak koruma olarak sadece bir iki asker ve 10 mermisi mevcut! Simdi hic kendinize sormuyormusunuz, nasil olurda bu insanlar bu kadar evcil, itaatkar ve düzenli olabilirlerdi? Sanki isledikleri sucun ve onun hükmünün farkinda gibi degillermi? Sanki cezalarini cekmek icin bile bile bekliyor gibi degillermi? Tabiki öyleler!

Eger yarindan itibaren polis yada asker kapilari calip "Borcunuzu ödemediginizden dolayi sosyal is gruplarina alinip borcunuz bitene kadar calistirilacaksiniz" dese kac kisi karsi cikabilecek? Ya hapis (gaz odasi) yada IS degilmi? Kimler "banane" diyebilecek? Borcu olanlar? Tabiki calismis, parasini alin teri ile kazanmis, dilenmeyen ve borcu olmayanlar! Bu kisilerin isimleri polis yada askerin elindeki listede olmayacak bile! Yani sistemin bozulmasina neden olan yegane grup olan koyunlar bunun telafisi icin cezalarini cekmek zorunda kalacaklar. Iyimsever koyunlarin cok ünlü bir lafi vardir Türkiyede: Bisey Olmaz! Bakalim zamani gelince icine düstükleri sürpriz durumdada aynisini söyleyebileceklermi? Bakalim bedava pirinc alirken verdikleri nufüs kagidi kopyalarinin aslinda ne icin gerekmis oldugunu idrak edebileceklermi?
Tabiki aclik ve susuzluk cektiler cünkü bunlarin kendileri üretmeden "sihirli" bir sekilde gökten düstügüne inanmaya devam ettiler. Bugünlerin o günlerden bir farki kaldimi? Tabiki hayir, nasilsa marketlere ürünler remolekülarizasyon makinelerinden cikip geliyorlar, puf diye, havadan!

Yahudilerin, tipki koyunlarin mezbahaya girdigi gibi, binler halinde sanki yok edilmelerini kabul etmiscesine bir trans halinde firinlara girmeleri bir tesadüf olabilirmi?

Bunun "anlasilamayacak" hicbir yani yok! Borclari vardi ve buna bagli olarakta Borcun Sahibi ile isbirligi yapmak zorunda kaldilar!


Borca batmis olan Yahudilere, bankacisi "BININ SU TRENE" diye bagiriyordu!


Borca batmis olan Afrikalilara, bankacisi "BININ SU GEMIYE" diye bagiriyordu!


Borca batmis olan anne ogluna "GIT VE ÜLKEN ICIN SAVAS" diyerek Bankanin gelip bunu kendisine bagirmasini engelliyordu!

Bazen su "masumlar" üzerinde uygulanan vahset hikayelerini dinlemekten yorgun düsüyorum  - cünkü böyle bir sey söz konusu degil! Herkes ne ektiyse onu biciyor!

Amerikadaki yerlilerin toplu halde öldürüldüklerine dair hicbir delil yok, ayrica buna sürükleyecek herhangi bir savasta olmadi. Bugün ABD nin bircok kenti halen yerli halk isimleri tasimakta, cünkü yerli soykirimi yasanmadi, bunun yerine yerliler sadece "asimile" edildiler, yani ciftleserek karistilar.
Ne diye Columbus Amerikayi kesfettiginde oranin yerlileri ile anlasmalar ve buna bagli ticaret yapmak yerine hepsini elindeki silah gücü ile en bastan yok etmedi? Bunu sebebi doganin ilahi ögretilerinin buna izin vermedigidir!!

Yahudi katliamina geri dönelim.... Millet sanki neredeyse tüm Yahudiler Hitler tarafindan yok edilmeye calisilmis gibi düsünüyor ve onu lanetliyor. Isi gercegi öldürülmüs olan yahudi sayisi gezegendeki yahudilerin yüzde ile bile gösterilemeyecek kadar kücük bir kismi idi! Yani sicak tasa damlayan su gibilerdi. Onca koyun eger böyle borca batmamis olsaydi, nasil olurduda bu kadar evcil ve isbirlikci davranabilirlerdi! Kendi basinin caresine bakamayan (tembel, kredi bagimlisi) bir gruba dogada ne olursa, aynisida koyunlara olur, yani kendi basinin caresine bakmayi bilenler tarafindan avlanip kullanilir ve yok edilirler.

Doganin, durumlar ne olursa olsun daima üstün gelmek gibi bir özelligi var ve iste bu özellikte onu essiz kiliyor. Kötü bir durumami düstünüz? Demekki bunu öyle yada böyle hak ettiniz! Oglunuz ülke disinda askerlik yapip savasami gidiyor? Demekki borc alarak diploma aldiniz, diploma ile bir is buldunuz, buldugunuz is ile evlenebildiniz ve sonundada bir cocugunuz oldu. Bir baska deyisle, bunlarin hicbiri gercekte var olmadi - buna bagli olarakta askere yolladiginiz cocugunuzunda var olmasinin bir anlami kalmiyor. Cünkü borc ile olusmus bir hayat er yada gec yine bu yük altinda cöküp yok olacaktir.


Savaslarda ölen cocuklar borca batmis ailelerin cocuklarindan baskalari olabilirmi? Kimse bu anne babaya gönderdikleri cocuklarinin ölebileceklerini söylemiyormu? Buna ragmen onlarda tereddütsüz olarak cocuklarini ölüme yollamaya devam ediyor ve ölenleri "sehit" diye adlandirip borclari ve acgözlülükleri yüzünden bok yoluna gittklerini göz ardi ediyorlar.


Ofis gibi hücrelerde (ari kovani) 9-17 köle isini uygulayanlar borca batmis ailelerin cocuklari degilmi? Egitim icin alinan kredileri baska türlü nasil ödesinler?


Kimlerin cocuklari Nazi kamplarindaki firinlarda barbekü oldular? Borca batmis ebeveynlerinki degilmi?
Doga sadece kodlarla oturtulmus bir düzendir. Toplum dedigimiz hayirsever düzen bu kod düzenini farkli elbiselere bürüyerek ayni düzenin farkli alanlarda ayni islemesini saglar.


Tembel ve ezik olanlar bazen kamuflaj giyerler ve yaptiklari her mantiksiz yada salak davranis icinde sucu elbisenin onlara verdigi zorunluluk olarak belirtirler.
Tembel ve ezik olanlar bazen maymun kiyafeti giyerler.


Tembel ve ezik olanlar bazen monokrom cizgili kiyafetler giyerler.


Ve tembel ve ezik olanlar bazende zincirlenmeye baslarlar.
Bunlarin hepsi ölümün bir baska yüzü........
......Iste bu dogal düzende onun koydugu kanunlarda simdiye kadar asla-asla-asla ve asla herhangi bir degisiklik olmadi!

Kendi basina borc almadan para kazanamayan birisi icin öldürülmek yada kölelestirilmekten baska opsiyon yoktur. Bugün savas, pamuk toplama ve gaz odalarinin yerine ofis hücreleri var! Yeni cagin modern kübik hücreleri. ancak sonuc olarak degisen birsey yok! Buradakilerin sahip olmadigi seyler yine: Özgürlük ve Hayat.

Ayni sekilde kendi basinin caresine bakabilen birilerinin gerekcesiz olarak zorla alikonduklarina dair herhangi bir bilgiyede hic rastlamadim.
Su surat ifadesine bir bakin... tipki emlak balonu sirasinda yatirim yapip elindekileri kaybedenlere benzemiyormu. "Zannettimki kisa zamanda kolayca zengin olabilirdim!" disavurumu gibi. "Ben bir ezigim, beni alin, pes ediyorum" bakisi yokmu gözlerinde? Tabiki tüm bunlar o yüz ifadelerinde mevcut cünkü gercek olanda bu.


Meine Herren, Deutsche Banktan kredi alanlar el kaldirsin lütfen! Simdide kendinizi alkislayin lütfen.. hepiniz Ausschwitz'e bir gezi kazandinizzzzz!!
Madem devlet baba ayni seyi gecmistede tekrarlamis, o zaman tüm bu tekerrür ne diye? Cünkü koyunlar böyle programli ve ayni sey yine ve yine ve yine tekrar edilecek. Koyunlardan ögrenmelerini beklemeyin, bu asla gerceklesmeyecek!!! Evet dogru okudunuz ASLA!

Yukardaki resim bir nevi universite mezunlugunu hatirlatiyor sanki..... heeeyyy, 6 senelik eglencen bitti degilmi?... hadi bakalim simdide geri ödeme zamani! ARBEIT MACHT FREI!!! Yürü bakalim ofise!

Aynen, bugünde birsey degismis degil... sadece görüntü farkli, yani farkli bir uniforma giydirilmis gibi.





Bu videolardaki insanlarin Problemi ne gibi gözüküyor? Oldukca gercek disi bir hayal gibiler degilmi? Geri ödeme zamani yaklasiyor ve koyunlarin bundan kurtulmaya artik imkanlari yok! Cünkü bu düzeni anlamak gibi bir dürtüleri mevcut degil! Bu dürtü genlerinde bulunmuyor! Bu yüzdende ayni oyun sürekli yeni "kandirmalar" ile devam ediyor.
Sizlere bazi isaretleri önceki yazilarda verdim ancak belki bunlari tam idrak etmemis olanlar simdi daha iyi anlamaya baslarlar. Ileride, listede isminizin olmasini istiyorsaniz kredi kartinizi kullanmaya ve borc yaratmaya devam edin!
Murat Eren, istersen bizi o engin Nazi Tarihinle aydinlat biraz!!! Madem 11 sene okudun yaz bakalim!

Halkın yüzde 95’i borçlu

Türkiye'de halkın yüzde 95'i borçlu olduğu ve borçluların yüzde 30'unun borcunu ödemekte zorlandığı (iflas) ortaya çıktı.

NTV
Güncelleme: 06:57 TSİ 16 Mayıs. 2011 Pazartesi
ANKARA - Türkiye Kamu-Sen Araştırma Geliştirme Merkezi, Türkiye genelinde bin 724 çalışana borç anketi yaptı.
Ankete katılanların yüzde 95'i "borcum var" dedi. Borçlu olmayanların oranı yüzde 4,9'da kaldı.
Katılımcıların yüzde 20'sinin borcu 10-20 bin lira, yüzde 25'nin borcu 20 ila 50 lira arasında.
Yüzde 20'sinin ise borcu 50 bin lira üzerinde. Katılımcıların yüzde 30'u borcunu ödemekte zorlanıyor. (batmis ödeyemiyor... kapisinin calinmasini bekliyor.)
Kamu-Sen'in araştırması çalışan kesimin zorunlu ve lüks harcamalarına da ışık tuttu.
Araştırmaya göre, yüzde 62'lik kesim zorunlu harcama dışında hiç bir şeye para harcamıyor. Halkın yüzde 87'si için de tatil bir hayal.
Yine araştırmaya katılanların yüzde 82'si kırık mobilyalarını değiştirecek durumda değil. Yüzde 42'si ise çatısı akan, duvarları nemli ve pencereleri çürümüş evlerde oturuyor ve ısınamıyor.
Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, araştırma ile ilgili "vatandaş borç batağı içinde" değerlendirmesini yaptı.
Koncuk, tablonun sosyal devlet ilkesinden tüccar devlet anlayışına geçişin bir göstergesi olduğuna da dikkat çekti.
 
Unutmadan! Kimler sivilleri öldürüyor? Borca batmis ailelerin askere yolladiklari cocuklar!. Cünkü borca batmamis olanlarin cocuklari sadece "yönetiyor" ve emrediyor! Yani borcta olanlara diger borca batanlari öldürme yetkisi veriliyor ve böylecede borclarini ödediklerini düsünmeye devam ediyorlar, iste bunada Vatana olan Borc olarak bakiyorlar. Hic liderlerden birinin kendi elleri ile birini öldürdüklerini gördünüzmü? Bunu bunca hazirkita bekleyen sigir varken ne diye kendileri yapsinlar? Sistem kendini icten temizliyor. Tek yapilmasi gereken elektronlari dogru zamanda sarj etmek! Bir olay, bir konusma yada bir degisiklik bu ani tetiklemeye yeter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder