7 Mart 2012 Çarşamba

Amerikan Bayragi Neden Ters Duruyor Artik???!!

Merhaba Moronlar,
Asirlardir Amerikan bayragi herzaman bir tek yöne dogru bakiyordu. Sorgusuz ve sualsiz sadece tek bir yöne. Ve hepsindende en önemlisi istisna diye birsey yoktu!

Anladinizmi? ISTISNASIZDI! Fakat insanlar salaklasti. Artik beyinleri bir denizanasininkinden bile farksiz olmaya basladi. Tipki sardalyalar gibi hedefsizler. Sigirlar gibide güdülebilecek durumdalar. Illuminati 2004 yilinda bu sigirlarin cogunu yine tongaya getirdi.
Nasilmi?
Iste, Amerikan bayragini bundan:


buna cevirerek.....

Ancak sigirlara 2004te kurallarin degistigi söylendi. "Herhangi birseyin sag tarafinda ters duran bayrak uygundur"! Sigirlar bunun 2004ten önce ASLA böyle olmadigini hatirlamayacak kadar beyinsizlerdi. (Birde su bayraklardaki sari cerceve yada püsküllerin ne manaya geldigini dahi bilmemek belkide daha iyi)

Illuminati sizleri bu tip ters duran bayrak sembolizasyonuna hollywood filmleri sayesinde programliyor.
American Gangster filminin bir sahnesinde örnegin havaalaninda inis yapmis olan bir ucagin arka kanadindaki bayrak ters duruyor! Bu film Vietnam Savasi zamanini izah ediyor ve ters bayraklar 2004ten önce yoktu bile!
Buna kerevizlerin indoktrine edilmesi denir.
Isterseniz birde "The Simpson Movie" ye bakin, oradaki astronot kedide (filmin baslangicinda) ters bayrak takmis ve sahne aya ilk inisi simgeliyor.

Peki neden bu ters bayrak kurali 2004te degistirildi acaba?
Degisim tipki Amerikan Cumhuriyetci partisindeki logo üzerinde bulunan yildizlarin tersyüz edilerek asagi bakmasi gibi yapilmak zorunda idi.
Önce                                                                                       Sonra

Sebep: Kerevizler aradaki farki anlayamayacak kadar aptallarda ondan. Illuminatide kerevizlerin uysalligini, sürekli yapiyor olduklari atmosferik sok testleri ile izliyor ve kontrol ediyor. (Sok testlerinin nasil yapildigini bilmek istiyorsan arsive bak!) Toplumdaki bir seyi soka ugratarak (Ör. benzin fiyatinin yükselmesi yada ters bayraklarin standardlasmasi), illuminati halkin bilincsizligini gösterdikleri tepkiye bagli olarak ölcer. Yani kerevizler "yine" kritik limite ulastiklarini göstermis olduklarindan final cözüme hazir olduklarinida belirtmis oldular.
Chemtrails (Kimyasal Spreyleme) [Kafani yukari kaldir, sezon basladi]
Özellikle nem orani %30un üzerine ciktigi zaman bak...
Tabi simdi ya benden nefret edeceksin yada tipki diger kerevizler gibi "ee ne yapayim o zaman" diye soracaksin. Muhahahaaa. Gözünü acan arastirir ve bulur. 
Nefretini hissedebiliyorum.... Muhahaaaahhaaaaaa. Nefret et benden, nefret eeeetttt.
Yaratilis 1:3-4
3 Tanrı, "Işık olsun" diye buyurdu ve ışık oldu.
4 Tanrı ışığın iyi olduğunu gördü ve onu karanlıktan ayırdı.
Matta 3:10-12

10 Balta ağaçların köküne dayanmış bile. İyi meyve vermeyen her ağaç kesilip ateşe atılır.
11 Gerçi ben sizi tövbe için suyla vaftiz ediyorum, ama benden sonra gelen benden daha güçlüdür. Ben O'nun çarıklarını çıkarmaya bile layık değilim. O sizi Kutsal Ruh'la ve ateşlevaftiz edecek.
12 Yabası elindedir. Harman yerini temizleyecek, buğdayını toplayıp ambara yığacak, samanı ise sönmeyen ateşte yakacak."
Yani bir önceki yazilarima bagli olarak iyice bir düsünün ve biraz kafa patlatin.....
Düsünün moronlar düsünüüüüüüün........

2 yorum:

  1. Peki ya sen biraz kendi beynini kullanarak kendi dusuncelerini ve cikarimlarini iceren yorumlarini yaziya dokmeye ne dersin? nitekim kullandigin gorsellerden tut,uslup ve hatta yazilarin cogu baska bir blogun birebir kopyasi,anladin sen kim oldugunu dimiiiiii evet anladin :)) heil satan hahahahaha

    YanıtlaSil