9 Mart 2012 Cuma

WingMakers (Kadim Yaraticilar) Müzik ve Sanatlari


Bu müzik WingMakers larin kullandigi degisik resonans ve frekanslarla dolu bir tarz. Bu tarz müzigi dinlerken rahat oturmali, müzigin size dogru aktigini ve olusan rezonanslari hissetmeye calismalisiniz. Bir nevi 3 boyutlu müzikde diyebilir. Ön planda calan müzigin arkasindaki akustik ve diger enstrümanlar bilincinizin farkli bakis acilarina acilmasina yardimci oluyor. Sadece dinleyin, konsantre olmayin. Müzigin titresimlerini kafanizda canlandirin ve birakin beyninizin sag tarafi calissin, hayal gücünüzü müzigin akisi ile beraber yürütün. Sadece siz ve müzik! 
Bu klip sadece bir reklam, o yüzden kisa! Esas seri 8 CD lik uzun bir konser! 4CD Hakomi Project ve 4CD Ancient Arrow Project olarak yapilmis. Torrent sitelerindede bulmak mümkün. www.torrentz.com a girip wingmakers yazin! MP3 dosyalari indirmemenizi tavsiye ediyorum, cünkü format degisimi ile müzik frekans kaybina ugruyor ve etkisini kaybediyor. 2,5 ila 5GB arasinda bir boyuttalar!
Torrent kullanan varsa buraya tiklasin! Dogrudan torrent dosyasina gider. Linke güvenmiyorsaniz üstteki opsiyonu deneyin.
Pop, Rock, Metal gibi müziklerin konstant ritmleri vücuttaki su moleküllerini olumsuz etkilerler ve buda psikolojik degisimlere yol acabilir! Türkiyedeki Pop müzik kültürüne bakinca neden bu kadar koyun var diye sormayada bir neden görmüyorum. Müzik sadece "müzik" degildir. Müzigin olsuturdugu rezonans, titresimleri ve akabindede enerjiyi olusturur, tabi olusan enerjinin ne tür bir enerji olduguda calinan müzige baglidir. Hissetmeden ve bilincli olarak dinlemeden müzik dinlemek bu farklari anlamanizi engeller. Yani sikidim sikidim müzikler bir an icin heyecan vericidirler ancak bir süreden sonra bu etkileri vücut davranis degisimleri ile tepki olarak geri verir. Dinlediginiz müzigin üzerinizde yaptigi etkiyi fark edemiyorsaniz tam bir uysallastirilmis koyunsunuz demektir. Sizce türkiyede neden son 10 yildir bir POP müzik patlamasi var? Sadece kulaga hos geliyor diyemi? Bunun böyle olduguna inanacak kadar safmisiniz? Her hafta cikan yeni bir sarkici toplasaniz belki 10.000 CD satiyor ve müzik cöplügüne yeni bir ismi daha yazdiriyor. Peki bunca sarkici gercekten para kazanamiyor veya kazandiramiyorken hala neden her hafta yeni bir tanesi mantar gibi türüyor. Bir cogu sesleri yetmedigi icin konser bile veremiyor. Sadece synthisizerlar ile sesleri ezilip büzülerek bir sekle sokuluyor ve halka yeni bir imaj sunuluyor. Yeni bir ses, yeni bir "kisilik", yeni bir beste, yeni bir "sac modeli", yeni bir makyaj tarzi, yeni bir "giyim" tarzi (mavi gömlek furyasini hatirlayan varmi?). Herkes farkli seyler dinliyor ve herkes kendi müzigini savunuyor. Arkadasliklar dahi neredeyse müzik stiline göre olusturuluyor yani hic sokakta bir müslümcü (yaka acik elde tesbih) ile Sebnem Ferah hayranini (siyah ojeli gothic tarz) kol kola görüyormusunuz. Biri digerine kedi kesen diyor, öbürüde ötekine jiletci. Böylelikle farkli müzik ve tarzlarla farkli kisilik ve gruplar olusturuluyor. Yaniiiiiii, böl ve yönet taktigi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder