8 Mart 2012 Perşembe

Uzaylilar ve Cinler


Uzaylılar konusu:
ister UZAYLI de ister eskilerin ve dini terminolojinin kullandığı ismiyle yâni CİN adıyla bu varlıkların en büyük özellikleri, insanları hükümleri altına alarak, onları gerçeğe ters düşen fikirler ve davranışlar içine sürüklemeleridir...
CİN denen göze görünmeyen, elle tutulamayan varlıklar çeşitli toplumlara, toplumsal şartlanmalara uygun fikirler ve değerlerle yaklaşarak, onları hükümleri altına alırlar. Kimin, hangi hususta eğilimi var ise, o yolda fikirler ve görüntüler ile kendileerine bağlamaya çalışırlar.
Genelde, çok büyük bir çoğunluğa hâkimiyetleri kendilerini bildirmeden ve farkettirmeden olmaktadır.
Hükmettikleri kişiler genelde inanc kabul etmeyenlerdir... 
Kendilerini UZAY`dan, başka galaksi veya sistemlerden gelmiş varlıklar olarak tanıtmaları son devrin en büyük zevk konularıdır.
Gerçekte bu varlıklar, dünya atmosferi içinde veya dünya üzerinde yaşamaktadırlar. Son derece zeki ve hareket kâbiliyetine sahip oldukları için, insanları bu yönleri dolayısıyla çok rahat kandırabilmektedirler.
İnsanları kandırma metodları hep insan beynine yolladıkları dalga impulslar şeklinde olmaktadır. Kişiler bu impulsları frekansına göre, görüyorum veya işitiyorum diye değerlendirmektedirler... Oysa çok büyük bir çoğunlukla ne görmek mevcuttur, ne de işitme. Bu yüzden de böyle bir etki altındaki kişinin algıladıklarını algılayamamakta ve onun hâlini inkâr etmektedirler. Bunu bir misâl ile açıklamak gerekirse, uyanık rüya görmek diye ifade edebilirim...
Genellikle saf yaradılışlı bu kişiler, belirli bir kültürden mahrum oldukları için, gerçekte uzayda başka galaksilerden gelenler vermiş sanmakta ya da ölmüş yakınlarıyla görüştüklerini zannetmektedirler...
Kendilerini UZAYLI VARLIKLAR olarak tanıtmakta olan CİNLERİN yalanlarını açık seçik şöylece ortaya çıkartabilirsiniz:
Size, somut bir araç - gereç - cihaz vermelerini isteyiniz!... Bunu asla gerçekleştiremeyeceklerdir!..
Çünkü, kendilerini UZAYLI tanıtan CİN diye bilinen bu varlıkların, insanların hayâl gücü üzerinde tasarruf etmekten öteye yolları geçmez...
Daima beyin yapıları hassas kişileri bulup, onların hayâllerini etkileyerek çeşitli imajlar oluştururlar; ve îcabederse de onların vehmini tahrik ederek, olmayan şeyleri varmış gibi göstermek sûretiyle korkularını etmek yoluyla, tasarruf altına alıp, hükmederler.Kendini buna örnek olarak görebilirsin.
UZAYLI olarak kendini tanıtan bu CİN isimli dalga yapılı varlıklar, sürekli vaadler ederler; geleceğe dönük sayısız iddialarda bulunurlar kişilere kendilerinin MEHDİ veya MESİH veya insanlığın beklenen önderi olduklarını telkin ederler; "ALTIN ÇAĞ" vaad ve hayâlleri sunarlar; hattâ bazen belirli sene rakamları verirler.. Sonra o sene gelip, dedikleri çıkmadığı zaman da, "şartlar oluşmadı, vazifenizi tam yapamadınız, onun için de ileriye atıldı" diyerek yalanlarını örtüp; yeni hayâl balonları şişirirler...
Çeşitli uçan daire, balon, insanımsı görüntüler veren ve kendilerini hep "UZAYDAN GELEN varlıklar olarak tanımlayan bu varlıklara kanmak sadece bu konuda bilgisizliğin ve ilmi verilerden haberdar olmamanın sonucudur.
Yalan - yanlış bilgiler vermek ve aslı olmayan hayâllerle insanları kandırıp peşlerinden sürüklemekten başka yetileri olmayan bu UZAYLI varlıkların, o kadar çok insanları kandırma yolları vardır ki, bunları tek tek sıralamak hayli güçtür.Seni buna örnek olarak vermem hiçte zor deyil.İşte sana tam olarak anlatmaya çalıştığım şey.Ama sen anlamamakta çok ısrarcısın.Sen bütün gelişmeleri uzaktan izliyorsun.Ben ise içindeyim.Ve duygusal olmadığımıda belirtmek isterim.Genellikle anı deyerlendirir öylece karar veririm.
Üstü kapalı bilgiler vermeyi hiç sevmem.Lafın tamamı akıllı olmayana anlatılır.
Sen sadece mutlu olduğunu zannediyorsun,sanıyorsun.Çünkü yapabileceğin tek şey bu.Yorumlara haklılık payını hep kendi tarafında görmekle bir şeyler başaracağını umuyorsan yanılıyorsun.
Bir şey bilmeyebilirim.Önemli deyil.Bu bloke olmadığımın bir göstergesidir.Ama çok şeyler yapabildiğimden eminim.
Bugün bu yorucu tempoda sana zaman ayırıp bir şeyler yazmam bile sana deyer verdiğimin bir göstergesidir.’’Ok atıp kaçma’’ sadece bir öngörü olur.
Kendini elit görmen seni elit yapmaz.Düşünüyor veya zihnini kullanman bile seni sadece akıllı bir koyun yapar.Bunu kafana sok artık.Sen beyninin az bir kısmını kullanıyor ve kendine elit diyorsun.Peki şimdi ben kendime ne demeliyim?...Her neyse bunun bir önemi yok.
Senin gibi düşünmüyor olamam ,neden okadar zoruna gidiyor ve yazdığın yorumlarla haklılığını kanıtmalaya çalışıyorsun?Senden bunu isteyen olmadı ki.Senin fikirlerini ve düşüncelerini deyiştirmek heralde atomu bölmekten daha zor olur.
Bu arada bende bilgi çuvalla.Senin aklına hayaline gelmeyecek kadar bilgiler mevcut.Fakat ben bunlara pekte itibar etmiyorum.Ve sen bunu halen anlamak istemiyorsun.
Bu gün farklı bir yerde yetişmiş olsaydın farklı düşünüyor olacaktın.İşte görüyorsun deyimli ne kadar bloke olduğunu?Sana şu an için söyleyeceğim tek şey:Olaylara birleşik kırallıklarda manipüle ettiğin beynin ile bakma.Ve farklılıkları göz ardı etme.
Başka ne demem doğru olur ki?
------------------------
Hepsi bumuydu asdfgh?
Eeee, nasil rahatladinmi simdi? icindeki Moronu ortaya cikarmissin. Bravo.....
Sende tipki digerleri gibi insanlardaki problemi orada, burada yada surada arayanlardansin. Yok problemi yaratanlar cinler, uzaylilar, acayip varliklar. Insanlari böyle söyle yada öyle kontrol altina aliyorlar. Su tip insanlar (kafirler) özellikle en iyi kontrol edilenleri falan.

Peki asdfgh tüm bu anlattiklarini neye dayandiriyorsun? Yani öyle bir yazmissinki, sanki bu lavuklarla hergün ayni mekanda bulusup kahve icerken planlarini sana anlatiyorlarmis gibi bir görüntü ortaya cikiyor. Cok emin yazmissin, sanki olaylar gözünün önünde cereyan etmis gibi.

Sen nerden vardin bu sonuclara. Sen kendi bildiklerinden bu kadar emin görünürken seni bunlarin hepsinden emin kilan nedir? Sendemi isigi gördün? :) Yoksa sendemi cinlerle bir anlasma yaptin? Onlarda sana buraya bu zirvalari yaz diye 3 dilek hakki arti havuzlu bir villa önerdilermi? Arizan nereden kaynaklaniyor sadece onu anlamaya calisiyorum.

Yoksa astralda iken kulaginami fisildadilar? Belkide meditasyon yaparken bir anda aklina gelmistir. Veya TV seyrederken gözünün önünde canlanmistir.

Su kafani taktigin ve benim savundugumu düsündügün krallikta neyin nesi bir izah edermisin lütfen? Yani senin kafandaki sekli nasil birsey! Ben en azindan tam olarak senin idrak ettigin sey olmasada kanitlar sunarak bunu gösterebiliyorum! Ama sen, sadece bos yaziyorsun.

Bazen "bilmiyorum" deyip susup oturmak sacmalayip rezil olmaktan daha iyidir. Cünkü ayni sekilde gercekten "bilmedigim" yani farz ettigim fakat herhangi bir kanit bulamadigim konulardada aynisini yapmaktayim.

Fakat herseyin ötesinde %100 emin oldugum bir sey var! Oda zannettiklerimizin dahada garip oldugudur. Yani daima bir sürprize hazirim!

Cin diye tasfir ettigin lavuklar, eskiden "GENII" yani koruyucu olarak kullanilan varliklara denirdi. Eski Roman kültüründe her cocuk dogdugunda yaninda bir koruyucu Genius'un (ÖZ) ona göz kulak olduguna inanilirdi. Cocuklarin bugün bile hayali dedikleri arkadaslari ile yaptiklari konusma kayitlari oldukca ilginc veriler sunuyor! Bu varliklarin korudugu seylerde bir digeri ise bilgi, teknoloji ve gizli ögretilerdi. Onlarin bunlari korumasinin nedeni ise anlatildigi gibi seytani gücler degil, sadece degerlerin kaybedilmemesi icindi. Sence illuminatus senin su anlattiklarina kiclarinin hangi lobu ile gülerlerdi? Ya bir 33° Mason Usta? Yani koyunlara anlatilan "sizi yoldan cikarirlar", "sizi kandirilar" gibi zirvalarin bugün ne kadar ise yaradigini görmek zaten hicde zor degil!

GENII ismi zamanla DJIN yani senin sürekli zirvaladigin CIN ismine dönüstü. Cin ne bir iblis nede bir demon. Yani cin diye anlattigin seyin öncelikle ne oldugunu ögren. Cin sadece degerlerin ve degerli görünen seylerin koruyucusudur! Tabiki bu anlatima bagli olarak yine aklina bir "varlik" olarak oturacaklar, fakat henüz bazi koruma konseptlerinin zihinsel kodlama ve bilincsel yapilandirma ile alakalari hakkinda bilgin olmadan birsey anlayacaginda yok. (Bu kelimeleri en azindan wikipediada ara ve oku)
Arapcada j-n-n olarak tekili j-n-n-i olarakta cogul temsil ederler. Tipki Genii kelimesindeki gibi kullanilmis olan cift "ii" harfleri cogulu temsil ederdi. Tipki Kral Sülymanin kapisindaki sütünlar gibi. ;) Kuran diyorki: Allah cinleri dumansiz bir alevden yaratti! Simdi önce o minik beynini bir calistir ve bunun ne olabilecegini düsün. Peki ben sana yardimci olayim. 
Burada ne görüyorsun? Elektrik! Duman varmi? Yok! Elektrik nedir? Enerji! Düsünce nedir? Kosmik enerji! Yani bu olusumun tetikcisi sadece bir düsünce yani senin kendi zihnin. Gerisi üzerinede sen kafa yor.
Yoksa zannettigin sey böyle birseymi? Korkunc, garip, ürkütücüüüüü. Resmin ardinda duran suratlara bak. Nasilda korku ve panik icindeler degilmi, uuuhhhhhhh!!! Cinnnnn, demoooooonnnnn, iblisssssss....... Tüm bu resimler, betimlemeler, izahatlar sence insanlar bunlari dogrudan gördüler diyemi olustu yoksa sadece hayal gücleri ve buna bagli olusturduklari enerji vortekslerinin bir etkilesimimiydi? Kim neyi yaratti? Kim önce vardi? Insanmi yoksa düsüncemi?
Elitler su yazmis oldugun zirvalar hakkinda ne düsünüyorlar biliyormusun? Dezinfo tünelinde kaybolmus birbaska sapsal oldugunu. Bunu görmektende mutlular.

Belki disardaki averaj koyunlardan daha fazla biliyorsun ancak halen yetersizsin, cünkü sadece belirli konular üzerinde zirvaliyorsun. Evren, astral, bilinc, öz ve fuzuli hayali varliklar.... baska varmi? Yani bir CIN'in dahi ne oldugunu dogru dürüst arastirmadan gelmis birde zirva bir yorum yaziyorsun.

Öncelikle bir kütüphaneye git ve dünya tarihini söyle geriye dogru bir arastir bakalim. Ondan sonrada gel ve bana name yap! Yada Alex jones ve David Icke'in sitelerindeki dezinfo girdabinda kaybol.

Veya sadece söyle kenara oturabilir ve "I JUST SIMPLY FUCKIN DONT KNOW" diyebilirsin. Cünkü bunu ben yapabiliyorum ve bu bende hicbirsekilde sen ve cogunuzdaki gibi bir gurur meselesi olmuyor.
Ölümden sonra "tam" olarak ne olacak? BILMIYORUM ve ilgilenmiyorum, cünkü bunun zamani belli. Herkes burada müebbet hapiste ve herkes istisnasiz olarak ölüme mahkum. Yani neyin geldigi üzerine bu kadar kafa yormaktansa bekleyip görmek daha heyecan verici. Cünkü kafanda ne tasarliyorsan tasarla, asla öyle olmayacak, anladinmi? ASLA! Bu nedenlede büyük bir hayal kirikligina ugramaktansa ölüm ve dogum döngüsünü anlayip beklemen daha mantikli! Böyle daha önemli seylere ZAMANini ve Enerjini ayirabilirsin.

Bu yazida yazdiklarinin "hepsi" sadece farz'a bagli hayal ürünü yazilardan/kitaplardan ibaret.

Sana hakli oldugumu kanitlama ihtiyacim yok, fakat yanlis oldugun noktalari sana belirterek belki biraz genis ve detayli bir arastirmaya girer ve senin icin en dogru olani bulursun. Fakat sundan eminimki bunu okuduktan sonra kizacaksin! Bunun böyle olmadigini söylesende, öyle oldugunu biliyor olacagiz. Yani lütfen kendimizi kandirmayalim.


Birseye inanarak yarattigin tek sey bunun zihinsel projeksiyonu ve isin ilginc tarafida bunu sadece senin görebilmen! Yani görmekte oldugunu zannettigin seyler sadece senin kendi zihninin eseri. Bu astral "projeksiyon" icinde gecerli. Ismi üzerinde "PROJEKSIYON"! Tipki lüsid (akici) rüyalar gibi. hani sbah uyanmadan evvel cogunuzun gördügü vardirya... ortami ve karakterli yarattiktan sonra sadece izlemeye ve yönetmeye baslarsiniz, buda size zevk vermezmi! Cünkü kontrol sizde ve bunu biliyorsunuz! Fakat kontrolün sizde olmadigini düsündügünüz (zannetiginiz yada inandiginiz) zaman ne oluyor? Hersey boka sariyor! Cünkü tedirgin oluyor ve korkuyorsunuz. Korkuda neyi olusturuyor? Korkunc projeksiyonlari! Peki tüm bunlarin yaraticisi kim? Kendi zihnin!
Ama onlarda söyle teknolojiler ve silahlar varrrrrrr! Evet var.... fakat sen ve senin gibilerin problemi en gelismis teknolojik silah olan zihni ne kullanmayi bilmeniz nede kontrol etmeyi. Neden sence bu adamlar zihni "kontrol" etmeye calisiyor? Peki ya onlarin korkutgu sey nedir? Hic düsündünmü?

Uzaylilarin yada dünya disi varliklarin ne olduklari yada olabilecekleri konusunda daha mantikli fikirlerle gelirsen daha saglikli bir iletisim kurabiliriz. Cin, demon, seytan ve diger zirvalar icin kanit olmadigi sürece bunlari birer hayal kahramani olmaktan baska birsey olarak görmem imkansiz. Sen illaki inanmak istiyorsan, bunda özgürsün.
Mesela deki yazilanlara ve izahatlara göre bakarsak kuranda gecen ve muhammedle oturup sohbet edenler belkide griler dedigimiz zeta reticulili varliklar olabilirdi. Cünkü kurandaki anlatima göre oldukca fiziksel bir görünüme sahiplerdi. Bir diger taraftanda iblis yada demon denenlerde cizimler ve izahatlara göre reptil bir irki anlatiyor gibi. Tabiki bunlar sadece birer fikir, fakat en azindan arastirmaya degecek seyler.

Insanlara "cin gibisin" derken bu onlarin seytani oldugumu yoksa "zeki" olduklari anlaminami geliyor! Ya ingilizcedeki "genius" (deha) kelimesi, budami seytani? Bunlarin hepsi manipule etmek icinmi? Sakin bu insanlar ellerindeki bilgiyi koruyarak bazi degerleri ayakta tutmaya calisiyor olmasinlar!? Sakin bu tip hikayelerde sirf sigirlar bu tip degerlere ulasamasin ve bozmasinlar diye olusturulmus bir masal, mit yada efsane olmasin!?

Hersey insan ürünü! Öyle yada böyle! Tanri dedigin sey Zihinin kendisi ve herkes buna sahip, simdi gelde ayikla princin tasini! Uzayli denilen varliklarda insan yada onun bir baska versiyonu. Insan demek sadece dünya mali bir varlik olmak demek degil. Su salak düsünceyi öncelikle kafandan bir uzaklastir. Insanlar (humanoidler) heryerde ve herseyin yaraticisida onlar. Bunun gercek oldugunu bilsen dahi kafandaki hayallerin seni bunu kabul etmekten daima ali koyacak. Cünkü böyle birseyi kabul etmenin getirdigi yüce sorumluluk hissi seni yiyip bitirecek. Onun yerine sucu yada sorumlulugu daima ona yada buna atmak en kolay secimdir. Tanrinin isi, Cin carpti, Seytan fisildadi gibi zirvalari dinleyecek sabrim yok. Bundan 100.000 yil sonra ne yapiyor olurdun? Bazi seyleri bugün bilmiyor olman realiteyi degistirmiyor.
32. Derece: Kutsal Sirrin Yüce Prensi
33. Derece: Hâkim, Büyük Genel Müfettiş (Onur Mertebesi)
Masonlar sence seytani seylermi yapiyor? Sakin onlarda önemli deger yada bilgileri "koruyor" olmasinlar?!!!!

"Yaratici icinde" demek zaten yaraticinin "sen" oldugu demek! Yani "bu böyle demek degilmi" degil! Yaratici=Sen, kisa ve öz!
Eger hangi varliklar hakkinda konustugunu %100 bilmiyorsan sadece ceneni kapat ve sucu olmayanlarada bok atma! 
Simdi git ve bunu cin zannettiklerine ilet.
Bu kapidan öylece elini kolunu sallaya sallaya girebilceginimi saniyorsun.... :-D
Sahne "The Signs" filminden. Ilk önce uzayli diye tanitilan sey bir HUMANOID yani farkli görünümlü bir baska INSAN! Sadece lisanlar ve anlayislar farkli. Fakatoda bir Insan. Filmin son sahnesinde onu öldüren ise SU. Evet, bildiginiz SU! Fakat sigirovskiler bu sahnedeki alegoriyi tabiki düz bicimde algilarlar, yani uzaylilar ilk geldiginde üzerlerine su fiskirtamayi düsünürler. Eski kadim iletilerde SU daima "Bilgiyi" temsil ederdi. Bilginin su gibi akici olmasi ve artarak gürlemesinden. Yani bu sahnedede iletilen mesaj farkli degil: "kendini korumak istiyorsan bilgi edin". Yani kiminle ugrastigini ögren!
Yoksa bu filmde tanitilan irk ne kadar salak olmaliydiki yüzeyinin 3/2'si kendilerine karsi ölümcül bir siviyla kapli bir gezegeni istila etsinler. Yani Venüs yada Marsin atmosferi sizi öldürecekse sanirim ilk secim olarak orayi kolonize etmeye yada istilaya calismazdiniz.
Uzaylilar bizden ne istiyor diye düsünenlere sadece bir fikir birakayim. Eger belirli bir bölgede maymunlar ve siz yasiyor olsaydiniz ve yiyecek baska hicbirsey kalmasaydi önce kimi yemeye baslardiniz? Kendi irkinizimi yoksa bir alt cinsinizimiTabiki sevgi ve isik paradokslarinda kaybolmus spiritüel junkiler bu tip bir senaryoyu asla hayal bile edemezler. Doga bilimi ve hayata gercekci bakarak sorulan bircok sorunun cevabini bulmak mümkün.

1 yorum: