8 Mart 2012 Perşembe

Uzayli Cagrilari ve Koyunlarin Beklentileri


Merhaba düsünebilen elitler ve koyunlar,
Bugün su uzayli cagrilari ve onlari bekleyen sigirlar üzerine yazmanin zamani geldi. Asagida internette gezen bir uzayli anonsuna bakarak durumu biraz aciklamaya baslayalim.
------------------------------------------------
Sevgili Dostlarimiz,
Alttaki mesaj internet araciligiyla tüm dünyada bir çok kaynaga ulasti ve hiç birinde yazarina iliskin bir tanimlama yok. Dünya disindan oldugu söyleniyor ama kim ve nasil aldi bilinmemekte. Ister dikte edilmis, ister kanal olarak alinmis veya dünya insani tarafindan yaratilmis olsun, özünde bu mesaj bize “dogru” geliyor. Aslinda tamami ortak seçimle ilgili. Biz galaktik vatandasligi mi seçecegiz; yoksa korku, yadsima ve güvensizlik ile giderek tükenen bir nesil olmayi mi? Seçimse tamamen bize ait.

DÜNYAYI DEGISTIRIN!

"Ohh ooohh, kötüye isaret. Tüm bu yazi en bastan itibaren entropik bir ajandanin isaretini tasiyor: "Dünyanin Degismesi Gerekiyor". Bir nevi emirvaki bir baslangicla dünyanin bugünkü halini kabullenmemiz gerektigi vurgulaniyor. "Degsitirin!" diyerek bizlere gaz veriyorlar. Diger taraftan dünyayi oldugu gibi kabul etmeyi denemiyoruz bile. Aslinda bir sekilde degistirmemiz gerektigine dahi inanmamiz garip bir niyet. Aslinda burada gereken dersleri ögrenip taki buradan cikmanin yolunu bulana kadar kalmak, kimsenin isine gelmiyor gibi. Önemli olan dersleri ögrenmek ve mezun olmak. Bu isin kestirme yolu yok. Eger bu ortama uymuyor olsaydik, suandada burada yasiyor olmazdik."

“DÜNYAYI SADECE SEVGININ ÜSTÜNLÜGÜ DEGISTIRIR!”
“GÖRÜNMEMIZIN GEREKIP GEREKMEDIGINE KARAR VERIN!”

Bu mesaji size kimin yazdiginin önemi yoktur ve zihninizde anonim olarak kalmalidir. Önemli olan bu mesaja iliskin ne yapacaginizdir! 


"Bilgi daima korur. Ilginc olan sey, bu mesaji gönderenin kim oldugu hususunu gözardi etmeye zorlanmamiz. Yani yazinin en basindan "soru sormama" hususunda öneriler baslarken ayni zamandada zihnin entellektüel merkezine bilginin daha önemli oldugu hususunda atiflar basliyor!"

Kulaga cok hos geliyor degilmi? Kaynagi umursamayin sadece harekete gecin!

Ne yazikki bu tip bir yazi ile insanlara uzaylilarin gelerek onlarin yerine hareket etmeleri düsüncesi asilaniyor. Yani sorumluluk tekrar tipki günes tutulmasindaki gibi bir üst otoriteye birakiliyor. Bu yazida gönderene kafayi takmadan yazinin okunmasi söyleniyor. Peki, yapalim o zaman. Bakalim M. Jean Ederman'in arkadaslarindan gönderilen mesajin iverigi neymis!"
Her biriniz kendi özgür iradenizi kullanarak mutlu olmayi istersiniz. 

"Mutluluk subjektiftir ve realite ile bagdasmaz. Yukaridaki sey entropik bir prensibe olan bakis acisidir. Varligimizin nedenini sadece "mutlu olmaya" baglamak esas noktayi tamamen es gecmemiz demektir. Bizler buraya ögrenmek ve kendi üzerimizde calismak icin geldik. Bunu yapabilmek icinde korkularimiz, süphelerimiz, gururumuz ve egomuz ile karsi karsiya gelmek zorundayiz. Özgür iradeyi tecrübe edebilmek yada tekrar elde edebilmek icin bireyin sürekli olarak ugrasmasi gerekir."
Özgür iradeniz sizin kendi gücünüz çerçevesindeki bilginize, mutlulugunuzda alip verdiginiz sevgiye baglidir. 

"Sujektif mutlulugun ardindan simdide sevgi girdabina yollaniyoruz. Bu mutluluk ne demek oluyor? Ayrica mutluluk ve sevginin özgür irade ile olan alakasi nedir? Sevgi vücutta mekanik bir aksiyona bagli kimyasal bir etkilesimmidir yoksa daha fazlasida varmidir? Eger birisi sadece mekanik bir davranista ise, sevgiyi yasamasi mümkünmüdür?
Eger birisi objektif realiteyi görmekten acizse, nasil olurda gercekten bir aksiyona baslayabilir. Eger birisi bu tip bir ilüzyona kaipldiysa, yapacagi aksiyonlarda bu ilüzyon  dahilinde olmayacakmidir?"
Gelisimin bu evresinde tüm bilinçli irklar gibi sizler de kendi gezegeninizde kendinizi izole olmus hissediyor ve bu durumun etkisiyle kendi kaderinize mutlak gözüyle bakiyorsunuz. Ama yine de küçük bir azinligin farkinda oldugu büyük bir degisimin esigindesiniz. Kendi seçiminizin disinda sizin geleceginizi degistirmek bizim sorumlulugumuzda degildir. Bu mesaji dünya çapinda bir referandum olarak alin. Ve yanitinizi da bir oylama olarak düsünün. 

"Evet, aynen, küresel bir referandum. Bu hileyi ayni sekilde sagci politik gruplarda kullanir. Insanlarin isteklerini ortaya cikaran dogrudan referandumun temsili bir demokrasiden daha iyi oldugu hususunda bilgilendiriliyoruz. Peki bu gercekten dogrumu? Eger icinde bulundugunuz reailte büyük bir medya endüstrisi tarafindan yönetilip sekillendiriliyorsa, gercek bir demokrasiyi görebilmenizin yolu ne olacaktir? Iste bu mesajin icindeki tuzakta bu! Bu mesaji okurken sanki kontrolün sizde oldugu hissi verilmekte."
Biz kimiz? 
Insanligin binlerce yildir tanik oldugu açiklanamayan göksel olaylarla ilgili ne bilim adamlariniz ne de dini liderleriniz ortak bir fikir olusturabilmis degiller. Inançlar ne denli saygi duyulur olsa da, dogruyu ve gerçegi bilmek için bu inanç filtrelerinin disina çikilmasi gerekir. 

"Dezinformasyon gerceklerle yalanlari birbirine karistirarak kullanilir. Tipki bir tezgahtarin satis süresinde müsterinin arka arkaya kabul edecegi gercekleri sunup sonundada ürünü aldiracak lafi sokmasi gibi. Buradaki yazida ayni sekilde islemekte."
Artan sayidaki bilinmeyen arastirmacilariniz yeni bilginin yollarini kesfediyor ve realiteye çok yaklasiyorlar. Bugün uygarliginiz içinde bir okyanus kadar büyük bilginin içinden özellikle sizi daha az üzecek kisminin çok küçük bir parçasi ortaya dökülmüstür. 

"Iste, gercek bir aciklama, müsteri "evet" diyor...."
Özellikle son elli yilda tarihinizde saçma veya inanilmaz görünen olaylar daha siklikla olasilik ve farkindalik alaninlarina girmistir. Gelecegin daha da sürprizlerle dolu oldugunu bilin.En iyiyi oldugu kadar en kötüyü de kesfedeceksiniz.

"Gercek bir aciklama. Müsteri tekrar "evet" diyor...."
Galaksideki milyarlarcasi gibi bizler de “dünya-disilar” olarak adlandirilan ve gerçekligimizin fark edilmesi zor bilinçli varliklariz.

"Ahaaa, daha subtil bir realite. Jean'in arkadaslari son bir kac yilda kendilerini nasil tanitmalari gerektigini iyi ögrenmisler."

Sizinle bizim aramizda önemli bir fark olmadigi gibi iki taraf da evrimlesmenin belirli asamalarini deneyimlemekteyiz. Herhangi organize bir yapinin hiyerarsisi bizim iç iliskilerimiz için de geçerlidir.

" Ahhahaaaahaaaa, hiyerarsi.... Yani yukaridaki yazi ile bize ne kadar benzediklerini ima eden bir yalan sunuyorlar. Hiyerarsiler daima entropik toplumlarda bulunur, yani üst seviyeler alt seviyelerden beslenerek yasarlar. Kisaca bir kontrol düzenidir. Hiyerarsik düzen tipki piramit gibi isler. Bu düzenin nasil isledigini zaten artik biliyorsunuz. Hiyerarsik olmayan ve daha iyi isleyen düzenlerde mevcut. Ne ilginctirki bu uzayli arkadaslar bu tip yeni bir düzenden habersiz gibi görünüyorlar."

Bir çok irklarin bilgeligi üzerine kurulmus kendi hiyerarsimizin onayiyla sizinle iletisime geçmekteyiz.

"Onaya dikkat edin! Bu aslinda bir yargi. Birisi (hiyerarsi) bu varliklara bizimle görüsebilmesi icin izin veriyor. Ve eger kartlari dogru oynarsak bizde bu yeni hiyerarsinin bir parcasi olabiliriz. Tahmin edin bakalim hangi basamakta olacagiz?!"

Bir çogunuz gibi biz de Yüce Varligi arama yolundayiz. Bu nedenle bizler tanrilar degiliz, ya da daha az tanri degiliz, ancak Kozmik Kardeslik’te sizlerle hemen hemen esit yerlerdeyiz.

"Ahhh tabi! Kardes! Bradir olayi! Baba gel anlasalim."

Fiziksel olarak bir biçimde sizden farkli olmamiza karsin, çogumuz insanimsi görünümlüyüz. Bizim var oldugumuz bir gerçek, ama henüz çogunlugunuzun algilamadigi bir durum bu. Bizi anlamayi basaramadiniz çünkü, bizim, çogu zaman sizin duyulariniz ve ölçümleriniz içinde görünmemiz olasi degildi.

"Bu tarzda varliklarin evrende bulunmasi mümkün. Modern fizik diger boyutlara kapilari aralamaya basladi bile. Einstein diger paralel boyutlarinda fiziksel bir yapiya sahip olabileceklerini savunuyordu. Din kitaplarindaki mitler ve efsanelerde bu tip varliklarla olan iliskileri izah ediyor olabilir."

Iste tarihinizdeki bu boslugu bu anda doldurmaya niyet ediyoruz. Biz ortak bir karar almis bulunuyoruz, ama bu yeterli degil ve sizinkine de gereksinimimiz var. Bu mesajla sizler karar-alicilar haline geleceksiniz!

"Biz bu mesaj icin herhangi bir ricada bulunmadik! Peki o zaman ne diye birde durup dururken karar vermek zorunda kaliyoruz? Kolektif karar olayina dikkat edin! Bu aciklama yukaridaki kontrolcü hiyerarsik sistemin vermesi gereken onay ile celisiyor."

Biz neden görünür degiliz? 
Evrimin belirli asamalarinda kozmik “insanlik” bilimin yeni biçimlerini kesfederek, maddenin kolay anlasilirliginin ötesine geçti. Yapilandirilmis demateryalizasyon ve materyalizasyon onlarin parçasidir. Iste insanligin birkaç laboratuvarda ulastigi budur. “dünya-disi” varliklarla kurduklari yakin isbirligi ile tehlikeli uzlasma, kimi temsilcileriniz tarafindan sizden özellikle sakli tutulmustur.
Havaya ya da uzaya ait objeler veya olaganüstülük diye tanimladiginiz durumlar sizin bilimsel toplulugunuz tarafindan anlasilmis durumdadir. Sizin UFO’lar olarak adlandirdiklariniz aslinda çok boyutlu yetenekleri olan uzay gemileridir. Bir çok insan bu tür gemilerle, görerek, isiterek, dokunarak veya medyumik baglantilar kurdular. kimileri gizil güçler etkisinde birakilarak sizi “yönetir” duruma getirildi. Sizin bu gemileri nadiren ya da kisa sürelerde görüyor olmanizin nedeni onlarin demateryalize olma özelliklerindendir.

"Bu tip bir kaynak kullanilabildigi sürece tamamen dogru olma ihtimali tasiyabilir. Bu tarz teknolojiler boyutlar arasi iletisim yada seyahate imkan sunabilir. Yani bu ihtimal gözardi edilemez."

Siz gözünüzle görmediginizin var olduguna da inanmazsiniz, bunu anlayisla karsiliyoruz.

"Görüyormusunuz, bizi anliyorlar! Ne kadar dokunakli degilmi?"

Gözlemlerin çogu bagimsiz bireyler tarafindan yapilmisti, ruhlarina ulasti ama organize sistemi degistirmedi. Insanligin oligarsisinde negatif çok boyutlu varliklarin rolü oldu, kendi güçlerinin tatbikatini yaptilar, kendi varliklarini orada tutmak ve bilinmeyeni zapt etmek için sagduyu motive ettiler.

"Tabiki bizi kontrol altinda tutmak icin olamazdi degilmi? Buradakide iyi polis kötü polis senaryosuna benzemiyormu?"

Bizim için sagduyu, insanin özgür iradesine saygili olmak ve böylece onlarin kendi meselelerinde kendilerine ait teknik, ruhsal olgunluga erisebilmelerine izin vermek demektir.
Insanligin Galaktik uygarliklar ailesine dahil olmasi çok önemlidir ve dört gözle beklenmektedir.

"Eger insanlarin özgür iradesine saygi duyuluyorsa ve bu yoldaki teknolojik ve spiritüel gelisimimize karismak istemiyorlarsa, o zaman bu lavuklara ne gibi bir ihtiyacimiz varki?! 
Özgür irademizle nasil ilgilendiklerine birazdan gececegim."

Bizler gün isiginda genis bir kitle halinde size görünür hale gelir ve sizin bu birlige katilmaniz için size yardim edebiliriz. Bugüne dek bunu yapmadik, çünkü içinizden çok azi bunu gerçekten istedi, cehalet vardi, kayitsizlik veya korku vardi ve durumu hakli çikaracak aciliyet söz konusu degildi.

"Yani sirf cahil, farkli yada korkuyor oldugumuz icin onlarin ortaya cikmasini istemedik ha? Peki ya onlarla iliskiye girmek istememis olma ihtimalimize nasil bakiyorlar? Bu anlatim daha cok bu varliklarin umdugu sey gibi görünüyor.
Tarih bu tip varliklara yapilan anlasmalarin yada görüsmelerin yarattigi kaotik hikayelerle dolu. Belkide  hepimizin kolektif bilincalti hafizasi gecmisteki hatalarin tekrarlanmamasi icin uyardi ve coktan "hayir" dedik?!"

Siz kimsiniz?
Sizler zaman içinde karsilikli katkilarla zenginlestirilmis bir çok geleneklerin döllerisiniz. Hedefiniz bu kökleri ortak bir plan altinda birlestirmektir. Kültürlerinizin görünüsleri sizleri birbirinizden ayri tutmustur, çünkü onu varliginizda böyle içsellestirdiniz. Artik görünüs sizin için Süptil doganizin özünden daha önemli hale gelmistir. Bölgedeki güçler için görünüse verilen önemin yayginligi herhangi bir tehlike karsisinda siperler olusturmaktadir.

"Peki ya gercektende dünya üzerinde farkli irklar varsa? Yani görebildigimiz degilde, belli olmayan izler tasiyanlar varsa? Ya eger Adem öncesi ve sonrasi diyebilecegimiz irklar halen mevcut ise ve farkinda olmadan ciftlesmektelerse?"

Ona yine zenginligi ve güzelligiyle saygili olmak ama görünüslerin üstesinden gelmek gerekmektedir.
Bunu anlamak için ulasabileceginiz çözümler giderek artmaktadir. Yöntemlerden biri bir baska irkla baglantiya geçip gerçekte ne oldugunuzun size yansimasinin imgelenmesidir.

"Bu aciklama sadece sinirlandiriyor. Süphelendigim bir diger sey ise bizi istedikleri sekle yogurmaya calismalari. Daha önce tüm bunlari nerden duymustuk acaba?
Kisitli imkanlardan konusmak yaraticiligi hice saymaktir. Bizi kisitlandirarak kendi yaratici ruhumuzun varligini inkar etmekteler, yani bize karsit, entropik bir prensibi savunmaktalar."

Durumunuz Nedir?
Nadir durumlar disinda, kendi yetenekleriniz içinde geleceginize ait bireysel veya toplumsal kararlarinizda biz her zaman disarda durduk, çok nadir durumlarda çok sayili zamanlarda çok az katkimiz oldu. Sizin derin psikolojik yaninizi kendi bilgimizle motive ettik. Sonuçta biz her gün adim adim özgürlügün insa edilmesi, varligin kendisinin ve çevresinin farkindaligina uyanmasi, kisitlamalardan ve uyusukluktan giderek uzaklasmasi kismina ulastik. Cesur ve istekli sayisiz insan bilinçlerine karsin, uyusukluklar, büyüyen merkezi gücün yararina yapay olarak olusturuldu.

"Hipnotizmaya geri dönüs, evet, oldukca acik bir aciklama."

Ama gelismis teknolojilerin büyümesi ve kullanilmasiyla insanlik kendi yazgisinin kontrolünü giderek daha çok yitirmektedir. Dünyayi, insanlari ve tüm canlilari ilgilendiren yasam kosullarina iliskin geri dönüsü olmayan öldürücü sonuçlar yaratilmaktadir. Hayati yasanabilir kilan olaganüstü yeteneklerinizi yavas, ama kesin bir biçimde yitiriyorsunuz.Bu gibi teknolojiler sizin zihniniz kadar bedeninizi de etkilemek için vardir. Böyle planlar yoldadir.

"Insanlik buradaki aciklamanin inandirmaya calistigindan cok daha öncelerden beri mekanik bir tarzda idi. Bu sadece egoyu besliyor. Durumun gercek terörsel tarafini ve binlerce yildir manipule edilip kontrol altinda tutuldugumuzu izah etmektense, isi gurur meselesi yapiyorlar: "Kaybettiklerinizi geri alabilirsiniz", "Hayati olaganüstü yapacak bir kapasiteniz var".

"Arzu". Mutluluk.

Insan, bir baska varlik olabilecegini ögrenene kadar bir makinadir. Bu dünyada asla özgür degildik. Fakat onlar aslinda gercekle ilgilenmiyorlar; daha cok kendimizi sakinlestiren yalanlari sunuyorlar."

Olasi efendilerinizle karanlik niyettekilerin birlikteliklerine karsin, bu durum yine de kendi yaratici gücünüzü içinizde tuttugunuzda degisip dönüsebilir. Iste bizim görünmez durmamizin nedeni budur. Her ne olacaksa artik o kirilma noktasina gelmis durumdadir. Fetihler hemen her zaman digerlerine zarar vermek için yapilmistir.

"Yaratici gücü icinizde tutun? Yani paylasmayalimmi? Bu sekilde yaraticilik yapilmiyormu? Paylasarak ve digerleri ile uzlasarak? Iste yaratici güc eger bu lavuklar kollektif bir zihinle cagrilirsa yok olmaya mahkum olacak."

Fakat cözümleri bulmak icin son dakikaya kadarmi beklemelisiniz? Umut etmeli yada aci cekmelimisiniz?

"Baski taktigi. Cabuk karar ver yoksa cehennemi boylayacaksin! Eee, pardon, demek istedigim acilar cekeceksin. Hmmm, ya bunu daha önce nerede duymustuk?"

Fetihler neredeyse her zaman baskalarinin zararina olmustur. Simdi dünya herkesin birbirini tanidigi ancak hala çatismalarin ve her türlü korkunun israrli süre ve yogunlukta yasandigi bir köy haline dönmüstür.

"Bunlari görmek icin bu varliklarin yardimina ihtiyacimiz yoktu! Fakat suna dikkat edin: fetihler neredeyse herzaman baskalarinin zararina olmustur. Gercektenmi? Bize fetihin faydali oldugu bir örnek verebilirmisiniz? Bu bir Fatihin mantigidir. Her Fatih yaptigi fetihi faydali görür. "

Çocuklarinizin egitimi ve yasam kosullariniz kadar sayisiz hayvanin, bitkinin yasam kosullari da sizin politik, finansal, askeri ve dini temsilcileriniz gibi az sayidaki kisinin elinin altinda tutulmaktadir. Oysa bagimsiz bireyler olarak insanlar, yazik ki üzerinde ciddiyetle çalisamadiklari bir çok potansiyel yetenekleri de barindirirlar.

"Aynen... Ajandalarina uydugu sürece yeterince gercekci olabiliyorlar."

Gelismenin harikulade olanaklari boyun egdirici ve yikici tehditlere yakin durmaktadir. Bu tehlikeler ve firsatlar simdi var.

"Yeeesss.. Bu mesajida cok sevdim. Mesajin sonundaki belirsizlige dikkat edin: kisaca yasadigimiz yerde yani bu realitede kontrol bizdemi yoksa birer kölemiyiz? Köleyiz! Özgür birer birey olmayi ögrenene kadarda öyle kalmaya devam edecegiz."

Her ne kadar siz sadece size gösterileni algilasaniz da, uzun-dönemli ortak projeyi baslatmak yerine dogal kaynaklarin sonunun getirilmesi programlanmis durumdadir. Kaynaklarinizin kitligi ve onlarin haksiz dagitimi, kaynaklarinizdan yararlanma bedeli gün be gün yükselecektir. Kentleriniz ve kirsal kesimlerinizin tam ortasinda büyük çapta kardes kardesi öldürür durumlar yasanacaktir malesef. Nefret ve kin daha çok büyüyor ve ayni sekilde “Sevgi” de öyle. Sizi çözümler bulmada kendinizden emin kilan budur. Ancak kritik kütle yetersizdir ve çok usta yöntemle baltalama isi düzenlenmis durumdadir.

"Ya peki su "sevgi" diye kastedilen sey nedir? Bu mesaj sevginin kimyasal bir reaksiyona bagli "kafanin güzellesmesi" olmasinda öte birsey ifade etmiyor. Eger gercekten sevgi dedikleri gibi büyüyorsa, lütfen gösterin bakalim neredeymis... acele etmeyin.... zaman sizin."

Geçmis aliskanliklarin ve egitimin sekillendirdigi insan davranislari içinde var olan bir çesit uyusuk bakis açisi sizi çikmaz sokaga götürmekte.
Barisin getirilmesi ve halklarinizin yeniden yapilanmasi kendi disinizdaki uygarliklarla uyum için atilacak ilk adim olmalidir. Bugünkü kararlariniz, tarihinizin hiçbir döneminde olmadigi kadar önemlidir ve sizin yarin yasamda kalmanizi anlamli biçimde etkileyecektir. Bu kör kosuyu durduracak ortak ve birlestirici farkindalik nereden gelecektir?

"Ahaaa! Iste konuya giriyoruz. Zaten baska ne yapabilirizki! Ne olur kurtarin biziiiiiii."

Belki de artik insanlik ailesiyle yüz yüze gelip onlari tartmakta olan bu tehdit karsisinda daha büyük bir etkilesim içinde olmanin zamani gelmistir. Yükselen büyük dalga ulastigi yerden artik ortaya çikmak üzeredir ve kendi içinde çok olumlu ve çok olumsuz ifadeleri barindirmaktadir.

Kim bu ücüncü sahislar?

Bir baska uygarlikla kozmik kontrat yapmanin iki yolu vardir: temsilciler kanaliyla veya ayirim gözetmeksizin dogrudan bagimsiz bireylerle. Birinci yol çikarlarin savasini, ikinci yol farkindalik getirir.

"Temsilciler kanaliyla? Zaten suan iktidarda olanlardanmi bahsediyorlar? Farki olmayan bireyler? Yoksa totemin en altindaki sahismi? Tekrar referandum zirvasina dönüyoruz. Dogrudan etkinin olusturdugu yalan.
Peki kim diyorki sadece iki yol var? Ve kim diyorki sorunlari cözmenin tek yolu onlarla baglantiya gecmekte yatiyor?"

Birinci yol, insanligi kölelikte tutarak motive olan bir gurup yarisçi tarafindan seçilmistir ve bu nedenle de Dünya kaynaklarinin kontrolünü, gen havuzunu ve insanin duygusal enerjisini elinde tutar.
Ikinci yol, hizmet Ruhu nedeniyle ortaklik olusturmus yaris gurubu tarafindan seçilmistir. Biz, bizim tarafimizda, tarafsiz nedeni onayladik ve kendimizi birkaç yil önce insan gücünü temsil eden kisilere tanittik, onlar bizim kendilerine uzanmis elimizi kendi stratejik görüsleriyle bagdasmayacagi bahanesiyle reddettiler.

"Peki bu lavuklar ne diye öncelikle gücü elinde bulunduranlarin ayagina gidiyorlar? Özellikle tarihimizi bu kadar iyi biliyor olmalari bu adamlarin ne oldugunu bilmelerine yetmiyormu? Bana göre bu, diger güclü varliklarin onlarla daha önce iletisime gecmis olabilecekleri gibi geliyor. Bir nevi gruplasma cabasi. Hepsi bir nevi 90 sonlarindaki "Galaktik Insan Olma" ve "Foton Kusagi" fiyaskosunu andiriyor. Eveeeeeet, foton kusagi gecisi bircok kez söylendi ve her verilen tarih hüsranla son buldu."

Iste bu nedenle bugün temsilcilerin araya girmesi olmadan bireylerin kendi seçimlerini yapma zamanidir. Gecmiste size mutlulugunuza katki sunabilecek kapasitede gördügümüzlere sundugumuz teklifi simdide SIZe sunuyoruz.

"Ahaaa, demekki elitler bunlarin sattigi hileyi yemiyorlar, fakat gerzek koyunlar belki!? Yani bu lavuklar elitlere bile yemlerini yutturamiyorlarsa, ne kadar zeki olabilirlerki? Dünyadaki gizli güclerle isbirligini deneyen bir grupla, bile bile isbirligi yapmayi kim ister?"

Negatif varliklar, bölme yöntemiyle görünenin arkasindan yönetimlerini her türlü bedeli ödemeye hazir sürdürmektedirler, çünkü saltanatlari söz konusudur! Ayni zamanda sizi yönetenleri de bölüyorlar. Güçlerini, içinizde yarattiklari güvensizlik ve korku yeteneklerinden aliyorlar. Bu, sizin kozmik doganizi hatiri sayilir biçimde zedelemektedir. Dikkat edin, tüm kacirma islemleri sizin lehinize yapilmiyor. Gercegi idrak etmeniz oldukca zor.

"Ahaa, iste su kurtarici paragraflara geliyoruz. Yani neredeyse kontrolü ele gecirmisler. Fakat korkmayin, tamamen kontrol edilmiyorsunuz.... binlerce yillik tarih ise tam tersini gösteriyor.
Kacirmalarin "hepsinin" lehimize yapilmiyor oldugunu belirtmeleride oldukca ic gidiklayici. Woow gercektenmi? Kendimi oldukca rahatlamis hissediyorum simdi. Özgür irade yukari, özgür irade asagi diye konusuyorlar fakat kacirma esnasinda buna dikkat etmiyor olduklarini sadece "gercegi idrak etmenin zor" oldugunu belirterek ört bas ediyorlar. Sanirim bu yüzden "isteyerek" kacirildim diyenlerin sayisi oldukca coooooook. :)
Birde su eksik yada "siz anlamazsiniz" tavirlarida adami gicik ediyor. Sanki cok bildikleri icin onlara yalvarmaliymisiz gibi. 
Ya eger gezegende onlarin tavsiye ettigi sekilde birlik ve beraberlik istemeyenler varsa! Onlara ne olacak? Onlarin özgür iradesine nasil saygi gösterilecek? Sorulacak tonlarca soru var, fakat en bastada belirtildigi gibi "soru sormayin" sadece okuyun ve su alt kösedeki noktali yerlere imzanizi atin."

Eger bu kisilerin yönlendirmeleri ve ögretileri kendi en üst noktasina ulasmamis ve önümüzdeki birkaç yil içinde sapkinliklari ve öldürücü planlari hayata geçecek duruma gelmiyor olsaydi bu mesajin da önemi olmayacakti. Onlarin belirledikleri sürecin sonu yakindir ve insanlik yakin dönemde büyük acilar çekecektir.

"Burasi belirsiz ve sadece korku yayici. "Kampanyaya bugün katilin, yada sonsuza dek kacirdiginiz firsat icin kafalari duvarlara vurun" gibi birsey. Aynisini TV'de yada Internettede görüyorsunuz! 
Koruyan sey daima bilgidir, cahillik ise tehlikeye sokar!"

Kendinizi bu agresyona karsi koruyabilmeniz icin sizi cözüme ulastiracak bilgiye ihtiyaciniz olacak.

"Vallaaa. Peki bu bilgiyi nasil elde edecegiz? Nereden geliyor olacak? Bu kaynaga digerlerinden nasil daha fazla güvenebilriz? Sirf biz "biz dostuz" dedikleri icinmi?"

Özgür iradenizin paha biçilmez degerinin farkinda olun, size bir alternatif sunuyoruz. Size daha saglikli görünen bir evren ve yasam, yapici etkilesim, dürüst ve kardesçe iliskiler, teknik bilgi, acinin kökünü kurutmak, bagimsiz güçlerin denetlenmis çalismasi, enerjinin yeni sekillerine ulasabilmeniz ve sonuç olarak da bilinci daha iyi kavramaniz gibi olanaklar saglayabiliriz.

"Evet, yokmu arttiran? Peki tüm bu egitimleri kim verecek? Yeni "dostlarimiz" mi? Yoksa en iyisi oturup önümüze koyulanlari derinlemesine inceleyerek kendi kendimizimi!! 
Bakin neyi hatirladim: Luka 4
5 Sonra Iblis Isa'yi yükseklere çikararak bir anda O'na dünyanin bütün ülkelerini gösterdi.

6 O'na, "Bütün bunlarin yönetimini ve zenginligini sana verecegim" dedi. "Bunlar bana teslim edildi, ben de diledigim kisiye veririm.

7 Bana taparsan, hepsi senin olacak.

Bu sadece özgür iradeye yapilan bir saldiri! Biz buraya bu gezegen ve evrenin sunduklarini anlamya ve ögrenmeye geldik. Bu lavuklar ise bize bir "cikis" sunuyorlar. Yani dersleri hemencecik ve kisadan ögrenmenin bir yolu. Ayni hatayi Havva'da bilgi agacindan yedigi ve tüm bilgiyi barindirdigini sandigi elma ilede yapmisti. Evrende bedavaya yemek yok. Eger bedava olduguna inanmissaniz, yemek sizsiniz demektir!"


Sizin ortak ve bireysel korkularinizi asmanizi saglayamaz, sizin seçmediginiz yasalari sizin için olusturamayiz. Birey olarak ve ortak çaba göstererek kendi istediginiz dünyayi yaratmak ve ruhun yeni göklerinin serüvenlerini yasamak için kendiniz çalismalisiniz.

"Yukarida belirttikleri ve "yapamayacaklarini" söyledikleri seyler zaten gezegenin bugün bu halde olmasinin bas nedenleri. Fakat onlar bize bir "ileri" dügmesi getirip tüm bu sorunlari es gecip 100TL bonusu cebe indirebilecegimizi söylüyorlar. Vay be, ne anlasma ama!"

Bizim elimize ne gececek?
Böyle bir temasa geçmeye karar verirseniz, evrenin bu bölgesinde kardeslik dengesinin koruyucusu olmanin büyük sevincini yasayacagiz. Karsilikli ve verimli diplomatik alisverisler yaninda kendi yeteneginizi birlestirmenizin coskusunu, basarinizin yogun sevincini ve mutlulugunu duyacagiz. Sevinç duymak evrende kutsal olarak tanimlanir.

"Kisisel memnuniyet dahi olsa bir beklentileri var. Sevinc ve mutluluk hisleri heyecanla entropik iknaya maruz kalanlar tarafindan aranir. Daima kendileri icin kutudan ne cikacagini bilmek isterler.
Yaratici ilke yaratmayi öngörür, cünkü bu onun dogasidir. Yaptiklari icin herhangi bir ödül beklemez. Yaraticilik ödülün kendisidir. Ilahi olan sey zevk degil, yaratici olmaktir. Sevinc, yaratilisin yerine kullanilan entropik bir histir."


Peki size hangi soruyu soruyoruz?
“BIZIM ORTAYA ÇIKMAMIZI ISTER MISINIZ?”

"Niye soruyu bize soruyorlar? Aslinda bizim onlara sormamiz gerekmezmi?"

Bu soruyu nasil yanitlarsiniz? Ruhun gerçegi, telepatik yolla okunabilir.
Kendinize sadece bu soruyu açik biçimde sorup yine kendi seçiminize göre ister birey, ister gurup olarak yanitinizi yine açik ve net olarak vermeniz gerekir. SORUYU SORMANIZIN AKABINDE EVET veya HAYIR derken bir kentin merkezinde ya da bir çölün ortasinda olmaniz yanitinizin degerini etkilemez! Sadece kendinizle konusur gibi ama mesaji düsünerek bunu yapabilirsiniz.
Sadece birkaç kelime içeren bu evrensel soru kendi baglamina konuldugunda güçlü bir anlam ifade eder. Bunu yaparken duraksayip tereddüt etmeyin. Iste bu nedenle de sakin bir biçimde ve tüm vicdaninizi katarak üzerinde düsünmelisiniz. Yanitinizin soruyla mükemmel biçimde birlesip bütünlesmesi için mesaji bir kez daha okuduktan sonra yaniti vermeniz önerilir.

"Mesaj ile hipnotize edilip sigir gibi salyalar akitmaya baslayinca... bilgileri ve durumu adama akilli incelemek YERINE; duygulara güvenip zihni kapatacagiz."

Bunun için acele etmeyin. Nefes alin ve tüm özgür irade gücünüzün sizi sarmasina izin verin. Kim ve ne oldugunuzun onurunu duyun!
Sizi güçsüzlestiren sorunlari birkaç dakika için unutun ki kendiniz olabilin. Ortaya çikan gücü hissedin. Siz kendi denetiminizdesiniz.

"Yani su "iyi hissediyorum" zirvalarinin aslinda hicbir anlami yok! Bunlar sadece mesajin programlama inputlari: Gurur duyun! Nefes alin! Nasilda kendinizi denetlediginizi ve EVET derken bu manipule edici gücün sizi nasilda alt ettigine sahit olun. Kabul etmis olursaniz yani "Evet, bizi kurtarin" derseniz sizleri "özgür iradenizden" kurtarmaya gelecekler!
Sanirim böylece suratinizin ortasina yemekte olacaginiz ilk yumrugu cok daha keyifle hissedeceksiniz."

Tek bir düsünce, tek bir yanit sizin yakin geleceginizi öyle ya da böyle muazzam biçimde degistirebilir.

"Ohhh Bradir!! Iste gercek olanda bu degilmi?! Yani belkide bekledigin sekilde gelismeyebilir, yani simdiden belirtiyorlar."

Kendi iç sesinize sorarak bizim sizin maddi alaninizda görünmemize iliskin aldiginiz bireysel ve bagimsiz karariniza bagli olarak sizin maddi planinizda açik gün isiginda görünmemiz bizim için çok degerli ve gereklidir.

"Evet millet. Bu olmadan gelemezler. Davet edilmeleri grekiyor. Iste bu yüzden anlasma cok degerli. Bu sizin seytanla yapmakta oldugunuz ve ruhunuzu satacaginiz antlasmanin ani.
Eger gercek yüzlerini görseydiniz kaciniz antlasmayi imzalamaya kosardi? Fakat bunuda es gecmek icin "sevgi ve isik" zirvasi ile yemliyorlar ve böylecede yeni cag cahilleri herseye kisadan kavusmanin yolunu bulduklarini zannettikleri icin kollarini acip ölüme dogru kostuklarini göremiyorlar bile. Cünkü düsünmekten acizler.
Ve herseyin sonuna gelindiginde, yani is isten gectiginde ve yumurtadan civciv yerine yilan ciktiginda, etrafta kendinizden baska suclayacak kimse olmayacak. Cünkü alttaki kücük baskiyi okumayi yine unutmus oldunuz. Pek kötü, pek kötü.... bir bardak soguk suya ne dersiniz?! Neyse o zaman bir dahaki sefere tekrar denersiniz." 


Yürekten ve kendi isteginizle yaptiginiz içten dileginiz, her zaman gönderdiginiz kisilerce algilanir.
Insanligin dogusunu Kardeslikle kolaylastirabilirsiniz. Sizin düsünürlerinizden biri bir keresinde söyle demisti: “bana bir el verin-tutun ve ben Dünya’yi kaldirayim”. Bu mesaj yayginlastirildiginda el-tutmanin gücünü kazanacak, biz isik-yillari uzunlugundaki maniveladakiler ve siz Dünya’yi kaldiracak ustalar... bizim ortaya çikmamiz önemlidir.

"Ortaya cikmalari önemlidir tabiki... Yani bir isik yili ötede direksiyon basindalar, bir demateryalize sekilde tepemizdeler. Psikopatmi bunlar? Tanrida ayni psikopatligi sergilemiyormuydu?"

Olumlu kararin sonuçlari ne olabilir? Bizim için, olumlu ortak kararin sonucu gökyüzünüzde ve Dünya üzerinde bir çok gemimizin materyalize olmasidir. Sizin için, böyle bir durumun emin oldugunuz seylerden süratle vazgeçmenizi dogrudan etkileyecek olmasidir.

"Yani ortaya ciktiklari zaman artik hicbirsey eskisi gibi olmayacak. Bazi seylerden vazgecmemiz gerekecek, ya peki vazgecmek istemezsek? O zaman ne olacak? Sürüye uymayanlara NE OLACAK? Gemilerin tepede belirmeside bir nevi "V" dizisini ve onlarin ileri teknolojilerini ve planlarini hatirlatiyor."

Basit, süpheleri ortadan kaldiran görsel iletisim geleceginize çok büyük ölçüde yansiyacak, daha çok bilgi, sonsuza dek degismis olacaktir.

"Fetheden daima tarihi degistirirdi degilmi!?"

Toplumunuzdaki kurumlar her alanda tamamen ve köklü degisimlere ugrayacaklar ve güç bireysellesecektir çünkü bizim de yasamakta oldugumuzu göreceksiniz.

"Pek güzel, yani kontrolü kaybedip onlarin eline teslim edecegiz."

Kendi degerlerinizi somut bir biçimde degistireceksiniz. Bizim gösterdigimiz “bilinmeyen” karsisinda insanlik tekil aileyi olusturacaktir ki bizim için isin en önemli kismi budur.

"Hmmm, plan belli ama izahat eksik. Su bilinmeyen denen seyide bir aciklasaydiniz. Yani tek aile kavrami tamam iyide diger bilinmeyen ve gösterdiginiz zaman götümüzü düsürecek gibi görünen sey nedir? Sürpriz???"

Tehlike yavasça eriyip evlerinizi terk edecek, çünkü siz dolayli olarak istenmeyenin yani bizim “üçüncü parti” diye adlandirdiklarimizin karsisinda bir güç olusturacaksiniz. Böylelikle hepiniz ayni ismi ve kökü tasiyor olacaksiniz: INSANLIK!

"Wauv, bu islem gercekten oldukca basit görünüyor degilmi. Yani madem yapmasi bu kadar basit biz neden halen bunu basaramadik? Oh, tabi tabi, bunu basarabilmek bizim bu varliklara ihtiyacimiz var. Tabiki onlar kudretli, zeki ve her problemi cözebilecek bilinmeyen "sürprizlere" sahipler. Kötü diye tanitilanlarinda toplu imha silahlari yokmuydu? Yani kendileride bir nevi gücle geri cevap vermekten bahsetmiyorlarmi? Ne diye bu kadar kolayca pes etsinlerki. Madem bu ücüncü parti kötü ve kontrolü elinde tutanlar, acaba bunlar bu gücü o kadar kolayca vermeyi düsüneceklermi? isin kilicli uzayli abi gelmis, acilin leeeyn diyerek herseyin ellerine gececegi bu kadar kolaymi görünüyor?"


Simdiki durumda aç olan gülümseyemez, korku dolu olan bize hosgeldiniz diyemez. Biz erkeklerin, kadinlarin ve çocuklarin içlerinde tasidiklari isiga karsin kendi bedenlerinde ve yüreklerinde yine de bu denli yoksunluk içinde olmalarindan büyük üzüntü duyuyoruz.

"Cümlenin baslangici sanki gelecek olan degisimlerin basta hicde sevindirici olmayacagi üzerinemi, yoksa sadece banami öyle geliyor? Yani bizi neye davet ediyorlar?
Ya bazi erkek, kadin yada cocuklar iclerinde herhangi bir isik tasimiyorlarsa? Ya bunlarin bazilari dogustan entropik bir dogaya sahiplerse ve coktan diger "kötü" taraf ile anlasmayi yapmislarsa? Bu gibilerlede "Bir" olmaya mecbur birakilacakmiyiz?
Zorlanmalar DNA yi degsitirir. Zorlanmalar ayni zamanda ögrenmeyi tetikler. Yani hayatin zorlamasininda bir nedeni var! Bizim buna ihtiyacimiz var. Fakat yinede karsimda halime acircasina bakip kafa sallayan uzaylilari görmeyi pek benimseyecegimide zannetmiyorum."


Bu isik sizin geleceginiz olabilir. Iliskimiz gelismeye açiktir.

"Belkide degildir....."

Durum her ne olursa olsun, siz kendi yüreginiz ve ruhunuzun bilirkisisisiniz! Seçiminiz ne olursa olsun, saygidegerdir ve saygi görecektir. Karariniz ne olursa olsun onu ortaya koymalisiniz. Siz kendi iç sesinize ve sezgilerinize sormalisiniz. Iste asil olan budur! Binlerce yil sonra, bir gün, bu seçim kaçinilmaz olacakti: iki bilinmeyenden birini seçmek.

"Verin gaziiiii... Halen bir karar verme hususunda yapilan baski git gide artiyor ve sonundada iki bilinmeyen arasindaki secimden bahsediliyor. Kim bilinmeyen birsey hususunda secim yapmak ister? Kim icinde ne oldugunu bilmedigi bir paketi evine götürmek ister? Yani ellerinde neredeyse hertürlü imkana sahipler, demekki bunu kontrol icinde kullanabilirler! Kullanamazlarmi? Yooo, baksana ne kadarda iyi niyetli bir tavirlari vaaaar. Diyelim cogunluk evet dedi, ya peki hayir diyen azinliga ne olacak?"

Bu mesaji genis kitlelere yayin. Bu sizin geleceginizi ve milenyumlar ölçeginde geri dönüsü olmayan tarihsel gidisi etkileyecektir. Aksi halde bir çok yil, hiç degilse bir nesil sonraki bir zamana yeni bir firsat olarak ertelenecektir, eger hayatta kalirsa tabii. Seçmemek diger kisilerin seçimi içindedir. Digerlerini bilgilendirmemek, haberdar etmemek birinin beklentisine zit bir sonucun ortaya çikmasi riskini getirecektir.

"Bu yazi aslinda oldukca tehditkar ve baskici bir tavirda! Cikacak olan risk tam olarak kimi etkileyecek?"

Kayitsiz kalmak birinin özgür iradesinden vaz geçmesidir.

"Ohh, yine su özgür irade olayi. Kayitsiz kalmayin sakin, yoksa isler dahada boka sarabilir baskisi. Kampanyayi sakin kacirmayin haaa!"

Hepsi sizin geleceginiz için.
Evrende bireysel her bir istek önemsenir. Siz hala kendi yazginizin mimarisiniz...

"Herbir istek önemseniyor demek! Ancak buna ragmen istemeyecek olan azinligin kararina saygi gösterilmeden cogunlugun kararina bagli olarakta ortaya cikmaya hazir degillermiydi bunlar? Bu azinligin istegine nasil bir "önemseme" ile karsilik verecekler? Zeytin dalimi verecekler?"

BIZIM ORTAYA ÇIKMAMIZI ISTER MISINIZ? ….

"Hic zannetmiyorum ve gerekte duymuyorum. Yani biz almayalim alanada mani olmayalim degilmi? Colomb Amerikayi kesfettigindede herkes onu bir tanri gibi görmüs ve bir yenilik gtirecegini sanmisti. Fakat sonuc sanirim oldukca büyük bir hüsranla sonuclanmisti."

Bu mesajin orjinali Fransizca olarak yayinlandi ve bircok dile tercüme edilip forum ve spam email olarak piyasaya dagitildi. Bu türkce versiyonu orjinalin biraz kisa hali fakat sanirim bu kadarida yeterince aciklayici. Ünlü bilimadamlarida bu tip bir bulusmayi hic tavsiye etmiyorlar ve sürekli olarak dünya tarihine isaret ediyorlar. Fakat borc icinde olan, evliligi catirdayan, hayati bastan sona bir problem olanlar, bir kurtaricinin gelip herseyi onlar icin düzeltmesine tabiki EVET derler. Kolayi ve bedavayi hangi koyun istemezki.

Evren tabiki iki türlü canliya sahip: iyi ve kötü denilecek türden. Bu iki unsur daima bir dengede varliklarini sürdürmekteler. Isin ilginc tarafi ise hicbir tarafin kötü oldugunu kabul etmemesidir. Yani her taraf yapiyor oldugu seyi kendi dogasi ve anlayisina göre farkli bir sekilde algilamakta ve sebeplendirmektedir. Yani iyi niyetli olanlarin bu tip bir "yardim" cagrisi yapma girisimine girmeleri biraz derinlemesine düsününce oldukca gereksiz bir aksiyon oluyor! Belkide gercekten iyi niyetli olanlar bu tip cagrilara kulak asmamak gerektigi hususunda tüyoda veriyor olabilirler! Fakat koyunlar problemlerini cözme sözü veren bir otoriteyi nasil ret edebilirlerki? Nasil olurda sorumluluk sahibi olmayi ve hayatlarindaki tek problemin kendileri oldugunu ve cözmek icinde yine sahsi efora basvurmalari gerektigini anlayabilirler? Bu koyunlar icin bir umut varmi? Hic oldumu?

Yukaridaki mesajin bir tek anlami var: karar ver yada öl! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder