7 Mart 2012 Çarşamba

DEVRİM VE Sosyal Aglar

Merhaba düsünebilen elitler ve homo-lapinus-orcuslar

Son zamanlardaki DEVRIM haberlerini dinlerken TV yada Internette Twitter yada Facebook'un protestocular (manyetize edilmis elektronlar) icin öneminin kac kere vurgulandigini görmeden edemiyoruz. Hatta eski bir Amerikan güvenlik teskilati uzmani twitter'i Nobel Baris Ödülüne adaygöstermeyi dahi teklif etmisti ve buna bagli olarakta herkes sosyal aglarin Dünyayi Kurtardigi hayaline inanmaya baslamisti.


Belkide millet Devrim kelimesinin anlaminin 2 ve fazlasi kisinin kizgin olmasi durumu oldugunu zannediyor.

Fakat ne yazikki Realitede, twitter yada facebook tüm bu Devrimler sirasinda Rambonun dünyayi uzaylilara karsi savunmasindan daha cok yardimci degildi. Nasil yani mi? Hatirlayan varsa Misirda oldugumu söylemistim ve orada iken ilk olarak dikkatimi ceken sey bilgisayar denen yeniligin henüz iki senelik bir gecmisi oldugu idi. Ayni zamandada internet "oldukca" yavas yayiliyor ve aslinda LÜKS bir kullanim!!! (Maas ortalama 500 EGP, Internetin ayligi ise 150EGP) Henüz devlet dairelerinde bile bilgisayar yok ve halen eski model defterler ile calisiyorlar. Ayrica bu adamlarin eline bilgisayari verdiginizde ilk yapacaklari seyin porno seyretmek olacaginida sanirim tahmin edebiliyorsunuzdur! Cünkü bendeki bilgisayara oturanlarin cogu bunu yapiyordu.

Kisaca, orta doguda internet ve sosyal ag oldukca az kullanilan hatta cogunluklada bilinmeyen birsey.

Iranda 2009 yilinda olusan "Twitter Devrimi" haberleri sirasinda, Iranda gercekten twitter kullanan koyun sayisi 20.000 kadardi. Birde simdi Iranin nüfusunun 77 milyon kadar oldugunu hesaba katarsak, bu kullanici rakaminin aslinda hicde etkileyici olmadigini görebiliriz, yani halkin sadece %0.03 lük kismi gibi bir mini azinlik ile bu isin yürütülemeyecegi herhalde asikardir. Fakat tabiki koyunlar haberlerde sürekli ayni Twitter yada Facebook laflarini duyarak sanki birseyler yapiliyormus gibi bir havaya sokuluyorlar. Aslinda bir bok oldugu yok, en azindan halkin anladigi tarzda.

Tabi yinede büyük umutlarla böyle bir azinligin dahi siyasi bir degisimi tetikleyebileceklerini düsünebilirsiniz. Tipki azinliklarin daima cogunluklari yönlendirdigi ve kullandigi felsefesi gibi. Ancak unuttugunuz birsey var.... bu cogunluklari yönlendiren azinliklar elitler ve twitter'in ise yarayacagini düsünenler ise sigilarin kendileri. Anlayacaginiz bu yazdigim 20.000 kisilik rakamda aslinda tamamen bir zirva. Cünkü bu kullanicilarin cogunlugu aslinda bulunduklari mekani Tahran olarak degistirmisolan ve Iran disinda yasayanlar! Bunu yaparak Iran otoritelerinin kafasini karistirip sanki yetkili bir diger kuvvetmis gibi bir hal aliyorlar. Iran icerisindeki gercek twitter kullanici rakami ise 1000'i gecmiyor, evet sadece BIN kisi kadarlar!

Haberlerde anlatilan sekilde halkin twitter yada facebook üzerinden organize olup sokaga döküldügü zirvasi bir yana, bu protestolarin cogu kulaktan kulaga, sms ile yada sadece yoldan gecerken sesleri duyup "Hey, herhalde asagida protesto yapiliyor, hadi gidip millet coplanirken ve kafasi gözü dagitilirken seyredelim" tarzinda gerceklesiyor.
Lan iki dakka susun ya, uyumaya calisiyoruz burda.

Bircok protestocunun internete ve dolayisi ilede twitter yada facebook gibi hesaplara sahip olmadiklarini hesaplarsak, sosyal aglar vasitasi ile organize olmanin aslinda yapilabilecek en sigirca sey oldugunu söyleyebiliriz. Bu tip bir organizasyonda ne bir liderlik nede dogru yönlendirme mümkün - tek olusan sey tüm homo-lapinuslarin üc bes video yada yaziyi duvarlarina postlayip "Devletten Ne Kadar Nefret Ettiklerini" sayiklamalarindan baska bir SANAL aktivite degil. Ayni fenomeni üc bes arkadasinizi bir poker yada sinema aksamina organize etmeye calisarakta gözlemleyebilirsiniz. Hepsi birer sorununu dile getirmeye calistikcada organizasyonunuz katlamalali problemler serisine dönüsecektir.
Su tiyatro bulusmasini ayarlayana kadar 5 saat gecti, herhalde Irandaki cocuklar tüm bu protestolari organize etmek icin sabah aksam Ritalin iciyorlardir.

Efektif bir protestoyu organize edebilmeniz icin öncelikle saglam bir yapilandima ve gercekten buna katilmak isteyen insanlara ihtiyaciniz vardir - yani bu koyunlar öldürülme, dayak yeme yada göz altinda kola sisesine oturtulma gibi riskleri göze almis olmalidirlar. Fakat sosyal aglar bunun tam tersine isler. Tarih bile sadece size en yakin olan insanlarin sizin cilgin fikirlerinizi dinleyecek ve bunlari uygulamaya sokabilecek oldugunu kanitliyor. Facebooktaki 500 arkadasinizi bir protestoya davet edin - bu sigirlarin 497 si "belki" (yani HAYIR) diye yanitlayacak diger geriye kalan 3'ü ise sadece oraya gelip polisler coplarini kiciniza sokarken videoya alip youtube'a yükleyeceklerdir.
Yürü be Ahmed, sen hepsinin üstesinden gelirsin... biz arkandayiz!

Gercek bir olayi ele alirsak: Suriyede facebook üzerinden organize edilen devasa bir protesto gerceklesemedi, cünkü kimse kimin basi cektigini bilmiyordu ve "katilacagim" diyenlerin coguda gelmemisti (bu sazanlarinda ülke icerisinde bulunduklarini zannedersek tabiki). Protestoya katilmak isteyenler ise olayin nerede ve ne zaman gercekleseceginden bihaber idiler cünkü hicbiri hayatinda internet bile kullanmamisti.
Gipta ederek bakmaktan baska ne yapilabilirki.

Demekki buda bizi su sonuca getiriyor: Sosyal aglar "gizlice" organize olmak icin secilebilecek en boktan mekanlar!

Cogu "düsünebilen elitinde" kisa bir sürede idrak edebilecegi gibi, baskici bir hükümete karsi yapmak istediginiz protestolari halka acik sekilde anons etmek, basarmak istediginiz seye ulasmak icin yapilabilecek en salakca hareketlerden biridir. Böylelikle otoriteler protestolari nerede, ne zaman ve kac kisi yapacaginizi bilmeleri haricinde, bu organizasyonlara katilanlarin online profillerini, gercek isimlerini, adreslerini ve mafia wars'da elde ettikleri puanlarida cabucak ögreneceklerdir. Zaten bu sosyal aglarda bunun icin degilmiydi? Koyunlar kendilerini birine begendirmek icin haklarinda gereken tüm bilgileri zaten koyuyorlar, isin ilginc olan yani bu lapinlerin olusturulmus olan bu aglarin devletler tarafindan finanse edildiklerini düsünmüyor olduklari olabilirmi? Ahhh, pardon, konu lapinler, sazanlar, orclar, kerevizler, deniz analari, koyunlar ve sigirlar olunca "düsünme" denen yetinin onlara yüklenmemis oldugunu sanki hep unutuyorum.

Tabiki bugünün ultra zeki tekno cocuklarini devletin yasli ve sulanmis beyinleri ile karsilastirinca ortaya aslinda daha iyi bir görüntü cikmaliydi degilmi?! Yooo, bu adamlar bu sistemi yarattilar ve onun tanrisi olarakda bu is icinde oldukca iyiler. Hemde sadece iyi degil, aslinda cooook iyiler! Bu yüzdende öncelikle daima dedigim gibi saygi duyarak onlarin adimlarini takip ediyor ve neyi NASIL yaptiklarini ögrenmeye devam ediyoruz.

Mesela Tunusta, devletin ajanlari ünlü aktivistlerin twitter ve facebook hesaplarini ele gecirereköncelikle kullaniciyi taca cikartip ardindanda yandaslari hakkinda bilgileri edinerek tutuklamalara basladilar.

Iran otoriteleri bu islemi hatta bir adim daha ileri götürdüler. Sadece twitter'i kullanip yalan dedikodular yaymanin haricinde (bu yalanlari batili twittercilarda yüzlerce kez kopyalayip yaydilar)ülke disindaki kullanicilarida takibe alip taciz etmeye basladilar.

Otoriteler isterse koyunlara bu kadar "yumusak" davranmasinlar, sonucta, yapilacak protestolar hakkinda elde ettikleri bilgiler ile yeterli düzeyde güvenlik birimini hazirlayarak protesto alanindaki manyetize edilmis elektron sigirlari kontrol altinda tutmayi basariyorlardi. Anlayacaginiz gibi sosyal aglar üzerinden yapilan organizasyonlar göz önünde oldugu icin bunlarin herhangi bir etkisinin olacagini ummak ancak homo-sazanuslarin UMUT dolu bakislari ile inanabilecekleri bir hayalden öteye gitmez. Iste bu yüzden en etkili protestolar gizlice "kulaktan kulaga" (emailden emaile degil! SMS ten SMS e degil!) organize edilmis olanlardir. Iste bu kulaktan kulaga organizasyonlarin engellenmesi icinde hayirseverlerin halki nasil sartlandirdigini önceki yazilarda belirttim. Artik arkadas dendigi zaman ilk akla gelen sey facebooktaki "liste" oldugu icin bu tip organizasyonlarada elveda diyebilirsiniz. Luciferin isiginda hersey gözler önünde!

Hickimse bu koyunlara sosyal aglarin haber kaynagi olarak kullanilabilecek en boktan kaynak oldugunu söylemekte istemiyor gibi. Twitter hakkinda gercege yakindan bakarsaniz, buranin zirvalarla dolu bir okyanus oldugunu kisa sürede kesfedersiniz. Neredeyse her iki-üc ayda bir ismi pek anilmayan bir ünlünün ölüm haberi yayinlanir sonrada bunun dogrulugu üzerine bir sidik yarisi alir basini gider. Fakat isin problem tarafi bu haberlerin sigirlari ne kadar ekrana bagladigi degil, daha cok bunlarin bazen medya tarafindanda "kaynak" olarak kullanilmasidir.

Peki, diyelimki ortadoguda bir ayaklanma var ve medya hikayeyi ekrana tasimak istiyor - iste böyle bir durumda öyle keyfinize geldigi gibi Suriyeye ucup elinizde kamera ile cekim yapamazsiniz! Ancak bunun yerine yardiminiza Twitter kosabilir! Iste yaklasik gecen yildan bu yana Twitter haberciler tarafindan "gelismekte olan yeni bir haber kaynagi" olarak lanse edilmeye baslandi. Yayina baslayip protestolara katildiklarini iddia edenlerin Tweetlerini okuyup olay yerinde olmadan haber satmaya basladilar. Iste buradaki bir baska problemde, bu tweetleri yayinlayanlarinda aslinda protestolara illaki katilmis olmalarinin gerekmedigidir - kim bilecekki zaten! Sonucta tweetleyen bir kahraman gibi muamele görüyor ve buda diger kahraman olma heveslisi sigirlari twitter basina toplayip duyduklari her boku yazmalarina ve zirvalamalarina zemin hazirliyor.
Evet Tahrandayim... Baba sorma burda bir protestolar varki, feciiiiii.
Özgürlügümüzü elde edene kadar protesto etmeyi birakmayacagiz. Belkide saat 20:30 gibi birakabilirim, cünkü Kurtlar Vadisi basliyor.

Iste bazen medyanin yayinladigi gibi, Tahrandaki bir protestocunun verdigi bilgiye göre yaklasik 700.000 kisinin katildigi protestoya sonradana aslinda sadece yaklasik 7000 kisinin katildigi ortaya cikiyor. Medya, facebook yada twitter ne derse desin, gercek suki Iranda Ahmadi Nejad'i tutanlarin sayisinin oldukca cok oldugudur - bunun sebebi belkide facebook kullanmiyor olduklari olabilirmi?Ayni sekilde Misirdaki ayaklanmalarda halkin cogunlugu tipki Libyadaki gibi aslinda Liderlerinin yanlarinda idiler. Evet aynen öyle... arap halkinin "cogunlugu" liderlerini tutuyorlardi! Tüm bu zihin aldatmacalari tipki 2004 yilinda halkin ABD'de George W. Bush hakkinda yapilmis kücük düsürücü, sempanzeye benzetilmis fotograflarin ardindan ondan nefret ettiklerini zannetmeleri ile ayni sekilde basarildi. Aslinda gercekler daha karmasikti!

Hayirseverler koyunlari yine tongaya getirmisti ve elitlerde koyunlara kiclari ile gülüyorlardi, buna bende dahildim. Muhahahaaaa... hatta halen gülüyorum... Puhahahaaaa. Tüm o protestocu sigirlar sadece bir amac icin programlanmisti: Lideri Indirin. "Bizler Borg'uz, sadece indükte edildigimiz sekilde hareket ederiz". Birde bu sigirlara sordugunuz zaman: "Eee, Lideri indirdikten sonra ne olacak?"...... Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppp, beyinlerindeki nöronlardan gelen sinyal kayip oluyordu, kisaca hicbir fikirleri yoktu ve aslinda hayirseverler tarafindan kullaniliyor olduklarinida kabullenmek istemiyorlardi. Yani soruyu nasil sorarsaniz sorun sinirlenip saldirgan bir tavir aliyorlardi, tipki tahmin ettigim gibi. Her Cuma camiye gidip bobinlerini PSYOPS imamlar tarafindan manyetize ettiren bu sigirlar disari ciktiklari gibi protestoya baslarken bende az sonraki ölü sayisi üzerine iddialara giriyordum, can sikintisindan olsa gerek, kazanmak yinede zevkli oluyordu.
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppppp

Aslinda tüm bu Twitter'in ne kadarda iyi bir haber kaynagi oldugu zirvalari onun daha etkisiz olmasina neden oldu. Cünkü Twitter gercek ve asparagas haber arasinda bir ayrisim yapamiyor, bu yüzdende Bati, az miktardaki gercek haberin, bir sel gibi akan yalan haberler arasinda kaybolsunu izliyordu. Artik kimse haberin kaynaginin kimden oldugunu bilemiyordu, bu Iranda oturan bir kasiyer yada New Yorktaki herhangi bir taksi soförüde olabilirdi. Tüm bunlarin üzerine hicbir koyun durupta su konu üzerine düsünmüyordu: "Madem bu olaylar Iranda gerceklesiyor ve protestocularda Iranli, o zaman neden farsca degilde Ingilizce yaziyorlar???? Nedennnn???"..... Sonrada bu hayirseverlerin espriri anlayisi hic yok diyorlar! Resmen "in your fuckin face" tarzindaki bu PSYOPStweetleri ile koyunlar ile nasil dalga gectiklerini tasdikliyorlar ancak koyunlar yine ayni nörosimptomatik beyin felci geciriyorlar; biiiiiiiiiiiiiiiippppp! Ve bende yine gülüyorum....... muhahahaaa.

Peki sunu itiraf edelim: bircok savas ve devrim karmasik sebelerden dolayi yapildi, yani halen günümüzde bile "%100 anladik" diyemeyecegimiz tarzda karmasiklardi. Yani evdeki averaj bir koyun icin kurtulus savasi kölelikten kurtulmak icin, Irak savasi petrol icin ve yapilan son devrimlerde "Özgürlük" icindi! Yani millet her savasin Star Wars kadar basit ve öz olmasini bekliyor. Git, biraz ciyuuvv ciyuuv yap, bombala, öldür ve zaferle geri gel.
The Bad Guy VS The Good Guy (Degilmi?)

Haber medyasini belkide bir parca suclayabiliriz, cünkü her hikaye sigirlarin anlayacgi sekilde kisa ve öz sekilde tercüme edilip sunulmak zorundadir. Yani hikayenin ilgi uyandirici bir ismi yada karakteri olmalidirki buda koyunlarin agzindan düsmesin ve sürekli hatirlasinlar! Tüm bu son ayaklanmalari "Twitter Devrimi" olarak adlandirirsak, bu gelismenin yeni cagin teknolojik (tek hücreli beyine sahip) gencleri tarafindan yasli liderleri indirmek icin kullanildigini söyleyebiliriz. Böylece hikaye DavidGolyat'a karsi gibi bir izlenim kazanip normalde umursamayan halkin bile dikkatini ceker.
Aynen devam edin Iranlilar yada Misirlilar? Herneyse, her ikiside ayni millet degilmi?!

Ancak bu yeni bir fenomen degil! Filipinlerde 2001 yilinda gerceklesen devrimi yeni teknoloji olan SMS yollamaya adamislardi, yani yillarca süren sivil ayaklanmalara degil. Hatta daha geri gidersekIranda 1979daki ayaklanma ve devriminde audio kasetlere adandigini görürüz. Ayni sekilde Cindeki Tienanmen Meydaninda yeni bir modern mucize olan fax makinalari ile baskici cin hükümetini devirmeyi planliyorlardi.
Iste bununla komünizmi sona erdirmelerine ramak kalmisti!

Her cikan haber akilda kalsin diye ona bir Terim eklenir ve böylecede bu terim ile milletin aklinda o olay bir suret kazanir. Böylece o terimin söylenmesi ilede karsidaki koyunun arsivindeki bilgiler kolayca hatirlanacagi icin sözü fazla uzatmaya gerek olmaz. Yani bir aksam bir sigir grubunun konusmasini dinlerken; ergenekon, hitler, balyoz, twitter, yahudi gibi seyleri duymaniz normaldir. Onlar böyle konusmaya programli ve ayni sekilde karsilarindakini ayni tarz düsünmeyede sartlandirmaya ugrasmaktalar, tipki Borg'lar gibi!

Tabiki kimse Suriyedeki yasli bir adamin devlet tarafindan nasil itilip kakildigini kafasinda tam olarak tasfir edemez, cünkü hayatlarinda böyle birseyi "henüz" yasamamislardir. Fakat kübik ofisinde oturmus averaj bir sigira eger bu durumu facebook araciligiyla koyulan resimler ile sunarsaniz kendini bir anda sanki bu savasta bir payi varmis gibi görmeye baslar ve o SIKICI isinin yaninda eline gecen her haberi diger averaj ofis lapinleri ile "paylasmaya" baslar. Bu hem bir nevi monotonluktan kurtarir hemde zaten bir bok yapmiyorken sanki bir seyler yapiyorlarmis hissi verir. Yorumlar yazarlar, tartisirlar... fakat konu gercek icraata gelince bir anda kuyruklarini kistirip sus pus kala kalirlar ve bir ton salak bahaneler üretmeye baslarlar. Hayirseverler canlari sikilmasin bu kölelere böylece yeni hobiler olustururlar.

Erisilebilir sosyal aglar tarafından desteklenen bir devrim düsüncesi, aynı zamanda bu sitelere olan cazibeyide arttiriyor. Tabiki hergün kullandigimiz web sitelerinin dünyayi nasilda gelistirdigini düsünebiliriz, cünkü bu sayede facebook gibi bir sitenin aslinda arkadaslariniza "dün gece ne kadar sarhos oldugunuz ve yaninizda yatan kadinin kim oldugunu onlara izah etmeniz" üzerine kurulmus oldugunu düsünmek zorunda kalmazsiniz.
Evet Irandaki devrim icin oldukca cok ugrasiyorum, istersen sana evimde neler yaptigimi daha ayrintili aciklayabilirim. Tabiki 3. kokteylini ictikten sonra!

Bu tip sitelerin koyunlara sagladigi tek yarara gelelim simdi! Hazirmisiniz??? Eveeeetttt.... Hicbir bok yapmadan sanki birsey yapmis hissini elde etmek! Hemde hak etmemis olmalarina ragmen.
Katilimciliginizi sergilemek icin kullanici resminizi yesile cevirin!

Eger bati teknolojisi üzerine konusursak sürekli duyacagimiz sey "ne kadar üstün" bir teknolojileri ve gelismeleri oldugudur. Tabi simdi burada sözünü ettigimiz sey Internet... eger interneti porno seyretmekten daha cazip kilan birsey varsa o da yardim ediyor gibi görünmesidir!!!
Wohaaaa, bunca devasa penisi hayatimda bir arada görmemistim. Bu neymis bakalim: Gay Porn - Tikla. Tesekkürler Amerika.

Iste bu yüzden tüm o ofis salaklari sosyal aglar sayesinde gerceklesiyor gibi görünen devrimleri, yerine gitmeden oturduklari yerden izleyebiliyorlar. Yani Libyaya yada Suriyeye ucmadan ve nisancilarin dürbününe takilmadan tek bir tik ile olusturulan protestolari "BEGENIP" sanki katilim gösteriyorlarmis hissini elde etmeye calisirlar. Tüm yapmalari gereken bir tek tiklamadir ve bir andaaaa, tatataaaaaaa: artik onlarda birer aktivisttir! Tabiki bu yapilan sanal zimbalamanin su anda öldürülen insanlara hicbir faydasi yoktur, fakat en azindan artik dünya onun umursadigini biliyordur.

Bravo koyun, evet dünya seni izliyor ve seni katilimindan dolayi kutluyor.

Slacktivisim (Lacka Aktivist) yeni birsey degil, fakat bu bazen "anlamsiz, ancak iyi niyetli" den "agzi bes karis acik birakacak hayalperestlige" dönüsebiliyor. Misirda olusan ayaklanmalar sirasinda protestocu araplarin sosyal aglarimizi kullanmalari yetmiyormus gibi, birde onlarin cocuklarina google ve facebook'u ögrettigimiz icin sirtlarimizi sivazladigimizda olmuyor degildi. Tam olarak emin olmadigimiz sey ise onlara "bosluga bilmek istedigini yaz" mi yoksa "karsina cikan onbinlerce porno resmin dikkatini dagitmasina izin verme"mi oldugu idi. Fakat her nasilsa bu dilemmayi cözmek icin Amerikalilar coktan yardima gelmislerdi zaten.
Sevgi, baris, demokrasi ve özgürlük icin geldik. Birde interneti ögretmek icin.

Eger biraz durup düsünürseniz, tüm bu gelismelerin zekaya hakaret eder tarzda oldugunu görmemek elde degil. Tunustaki ayaklanmayi hemen "Twitter Devrimi" ve ayni sekildede "Wikileaks Devrimi" olarak etiketlemekte gec kalinmadi. Aslinda her ikiside oldukca öküzce birer tanim olmasina ragmen, Tunustaki ayaklanmanin esas nedeninin Mohamed Bouazzi isimli seyyar saticinin, polis elinden tezgahini aldi diye kendisini yakmasi ile basladigini sanki cogunluk bir anda unuttu. Bu adam tüm ayaklanmalarin baslamasina neden olan start dügmesine kendini yakarak basmisti. Eger birilerini tebrik etmek gerekiyorsa bu ilk önce belkide bu sahisa saygi göstermek ile baslanabilir. Tabiki bunu yine salak sigirlar gibi "BEGEN" dügmesine tiklayarak yapamazsiniz. Adam kendini yakti yahu, buna türkcede vay AQ denmiyormu!? Görebildiginiz gibi DEVRIM sözünü agizdan cikarmak ile bunu gerceklestirmek iki ayri sey.
Embesil Moronlar Begen/Begenme dügmesine tiklamamak icin kendilerini zor tutuyorlardir!!
HEIL SATAN devil

Bu Sarki BOSS'tan herkese bir armagan



The time has come, for bad things to end
The time has come, for life to begin
The time has come for the War of the Gods

Lucifer, oh lucifer
God of evil, you're the god of hate
We see you every day
Father of the light
Your main man died
When the light shines
You're running hot
The darkness is when you find your light
Master of tricks,the master of pain
I said;
You're the one, you're the one who has no shame
Lucifer, Sa-tan the devils your name
Do you have time to get your army ready
You know love conquers all
Will you stand, will you stand
Or will you fall
The time has come
For bad things to end
The time has come
For life to begin
The time has come
For the War of the Gods

God is just a title
It's like calling somebody father,
Preacher, President or General
Allah, Buddha, Hare Krishna,
Jehova, just the mention of you
Some people even call, call Jesus God too.

Love, Peace and Eternal Life
Is every word
To anyone who knocks on your doors

There’s only one God that’s true

You know,
The name is not the same
One day the people of the world
Will know your Great Name
You are the Strong
And you are The Mighty
I hope I’m with you
When they start the fighting
The War of the Gods

Love, Peace and Eternal Life
Is what I want
Love, Peace and Eternal Life
Is what I want

God, God
You are The Strong
And you are The Mighty
I hope I'm with You
When they start the fighting
Lawd!

Lucifer,
Satan, the devil your name,
Have you had time,
to get your army ready?
to get your army ready?


Lucifer, god of evil
Hey, we see you everyday:
The father of the light
He knows you start to running hot

The darkness,
Is where, is where, is where, is where, is where
Gotta talk ‘bout you because thats you find youre the light

God!
????
God!
You make you feel so good this morning

God!

We gon talk about,

Lucifer, lucifer, lucifer, lucifer,

God....Kicked you out of heaven
cause you didn’t pay your rent.

God.....Kicked you out of heaven
cause you didn’t pay your rent.

God.....Kicked you out of heaven
cause you didn’t pay your rent.

And He is The Strong
He is The Mighty…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder